Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
15
Favori
65.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok ben yinede affetmiyorum.
  • Hala haber vericektik test sürecindeydik diyorlar.Dandik bir arayüz değişikliğini 1 ay önceden haber veren mesut çevik nasıl oldu da böyle bir şeyi unuttu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazonla kaybedilen tıklanmayı bu konuyla kapatabilen bir özür olmuş bu konu 10.000 sayfayı rahat geçer! İzin Verilirse?!

    ama hala yönetim kullanıcı ve dh severleri anlayabilmiş değil o samimi dil yok (buda bir tercihdir saygı duyarım , fakat paylaşalım büyüyelim diyen iletişimsel bir forum ortamı dili mi? O çok tartışmalı)

    bir zamanlar Genelkurmay Başkanımızın dediği gibi ''özde değil sözde demokrasi' söylemi vardı buda özde değil sözde özür olmuş
  • MUHALİF MESAJ ATANLAR BÖLÜMDEN UZAKLAŞTIRILIYOR BÖYLE Mİ ŞEFFAF OLUYORSUNUZ.HELAL OLSUN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygtdtm

    ya ulan amma caz yapmışsınız sankı alayınız amazondan mal alıyor da satın aldıklarınız bınlerce dolar da gelmıs burda goygoy yapıyorsunz. Aldıgınız 50-100 dolar bırsey herıfler tanesınde 50 cent 1 dolar alsa ne olacak almasa ne olacak? Bırgun cıkıp dedınız mı lan donanımhaber serverların var personelın var gıderın var al su para da bızden dıye? bedava mezar olsa gıreceksınız. Okadar hakkınızı arıyorsanız evınıze gelen elektrık faturasına bakın %60 ı masraf ve kacak bedelı gidin toplanın devletı protesto edın. Kıcı kırık 3 kurus komısyon ıcın dh bıttı benım ıcın naraları atıyorsunuz. Dh In da cok da umrundaydı senın boklu hesabın. Ha mesut denen herıf kım bılmıyorm vıdeoyda ızlemedım ama kullanıcılara da atar gıder yapması vıtamınsız demesı hos degıl. Yonetımınde kımse bu mesut ılerletmesı lazım. Sonucta mali olarak gelir elde edersin bu ayrı bırsey kullanıcılarını eşşek yerıne koyman daha ayrı bırsey.. elemanın hatta yonetıcın dahı olsa mılletle bu sekılde konusamaz.

    DH a da gelınce kac para elde ettıyse bır bolumunu forum adına Türk Silahlı Kuvvetlerine, LÖSEV e ya da Darüllacizeye bağışlarsanız makbuzunu da yayınlarsanız bence konu kapanır.

    Dostum mesele kazanılan para değil, kimse dhnin kazancına laf etmiyorki. İnsanlar yıllardır bu forumda sevdikleri için mesaj atyor, konu açıyor, rehber oluşturuyorlar. Birbirine yardımcı olan onbinlerce insan var bu forumda. Kimse böyle bir platformu işleten kişilerin ekmek kazanamsına laf edemez ve etmez.

    Burada mesele referanslı linki gizlemeye çalışarak insanları keriz yerine koymak. Yani senin haberin olmadan senden 1 cent bile olsa para kazanılması ve mesele ortaya çıkınca olmayan maddenin eklenmesi v.b. saçmalıklar.




  • Forumu vbulletine falan geçirseniz keşke ref linkine uğraşana kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj yazmaya korkuyorum......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı üstü referans eklemişler ne var bunda? Youtubeda ürün incelemelerinde de linkler hep referanslı. referanssız amazon linki çok nadir görülür. Size giren çıkan yok neden bu kadar uzattınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla karekter meselesi keriz yerine konmak mı dersin yoksa vitaminsiz diye ilan edilmek mi dersin yoksa üyelerin kendi cabaları ile bulduğu ve paylaştığı linklere ref ekleyerek haksız kazanç mı dersin tabi senin icin önemi yokmuş girip çıkanın ama bizim icin var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komik mesajlar okudum yahu. Koskoca forumun sahibi bey, sunucular serverlar su mu yakıyor demiş adeta Sen zaten her sayfadaki onlarca reklamla malı götürüyosun.
    Amazon'dan indiragandi yapana kadar amme hizmeti olarak forumu ayakta tutuyordunuz değil mi

    Bir de çift taraflı kullanıcı sözleşmelerini kafalarına göre değiştirmeleri var. Herhangi bir lisans 1. sınıf öğrencisi bile bilir, çift taraflı sözleşmedeki değişiliklerin 2 tarafa da tebliğ edilmesi gerektiğini bilir. Ancak bunlar çocuk kandırır gibi kendi kafalarına bir şeyler yazıp çiziyorlar. Eeee bana tebliğ ettin mi? Ben onayladım mı sözleşmedeki değişikliği. Vallahi komiksiniz.

    Bi de mesut beyin hakaretleri var, ona söylenecek söz yok zaten. Sen yöneticisin yahu, 3-5 eleştiriyi bile kaldıramayıp hemen ergene bağlıyorsan bırak bu işleri. Bence bunlar hep çirkefti, ergendi; biz saygı duyup gözümüzde büyüttük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 2 Ağustos 2017; 2:34:17 >




  • (eski adı gecegünesim ) yeni adı vitaminsiz ler
    İstegim üzerine üyeliğimi pasif hale (ben tüm mesajlarım dahil)getirilmiş eski 9 yıllık üye olarak bir açıklama yapıldığı icin bir umutla girmiş üyeyim okuduklarımdan sonra şunu çok iyi anlamış bulunmaktayım DH maalesef yalancı
    Bu bir ithamsa vitaminsiz demek hakaret tir önce kendinizi banlaya bilirsiniz tabi o Erdem varsa
    Bir vitaminli üyeniz çok güzel birşey söylemiş madem tarihler veriyorsunuz Murat'ta artık yönetimde ve yaptıklarını DH olarak haklı ve çok iyi görüyorsunuz ve etik olduğunuzu söylüyorsunuz Özakman Murat adlı şahsin ve DH olarak sizin tarafınıza ödenen paranın faturasını gösteren e postayı burda yayınlayın tabi yüreğiniz yeterse
    Murat su tarihten itibaren yaptığı kul Hakkı yeme olaylarını çok güzel yaptığı icin işe alınmıştır diyorsunuz kesinlikle yalan form kuralları Murat'ın DH ya alınması hepsi üst üste mi gelir sizcede buradan tesadüf olabilirimi ayrıca kimin sözü geçerli yönetimden birinin dediğini diğer yönetici yalanlıyor yanlış diyor bukadar basitimi
    Son olarak Amazon'a tekrar yaptığınız açıklama daki herzaman belirtmek zorunda değiliz Bolu'mu iletilmiştir mecbursunuz herzaman ve ayrıca üyelerin kendi cabaları ile bulduğu indirimleri düzenlemek ve üzerinden para kazanmak ne kadar AHLAKİ (gerçi vitaminsiz varken bu sözde öylesine oldu ama size)bulursunuz
    Vergi ödediğiniz i beyan ediyor sunuz ama Murat ı kullanarak vergi kaçırdığınız açıkça belli Murat'ın işe alınma sebebi de bu (RESMİ OLARAK ) zaten hep size ait bir hesaptı bir kişi idi
    Mesut bey direk olarak arayıp özür bile dilese yetmez aynı şekilde bir canlı yayın yapıp vitaminsiz dediğim arkadaslardan üyelerden şahsım adına özür dilerim asıl vitaminsizin kendim olduğunu zorla da olsa bana gösteren tüm üyelere teşekkürler demesi gerekir ki bir eşitlik olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok yüzeysel anladım konuyu ama sanırım alışverişlerimizde linklerdeki gizli reflerden komisyon kazanmışlar amazon dan ,problem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berden

    Ben bir soru sorayım;

    Merak ettiğim için soruyorum.

    Bu malum linklerle yapılan Amazon alışverişlerinde, MühendisMurat ve DonanımHaber ne kadar kazandı?

    ben 4 ylda avantajxden forumdakı arkadaşlara mal ala ala 10 bını buldum kı bu benı 1.000.000 e katlar ve kar euro cınsınden hesaplarsan benım aldıgım paranın 4 katı :D

    aldım çekirdeği izliyorum konuyu
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum seni reiss sen ve leon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden asic kodları değiştiriliyor?
    Kullanıcıların attığı mesajlarda DonanımHaber olarak her zaman şeffaf bir politika izlemeye çalıştık ve mesajlara yasal bir suç doğurmadığı, kullanıcıları mağdur edecek bir sebep taşımadığı sürece müdahale etmemeye gayret ettik. Ancak son olaylardan sonra bazı kullanıcılar insanların forum kullanımı zora sokacak şekilde kod paylaşmaya başladı. Kodları bu nedenle temizledik ya da değiştirdik.


    değiştirdik.

    değiş

    de.

    AMAZON.DE
    :)
  • Ülkemizin ithalatı ve ihracatı belli zaten. Ek bir döviz girişi olacağı konusunda Mesut beye katılıyorum. Açıklaması gayet net. Siz alacağınızı zaten alıyorsunuz amazondan. Bu ürünü gidip bir elektronik marketten alsanız da aynı şey olacak. Atıyorum amazondan değil de gidip x firması yada x sitesinden aldınız. Burada ülkemize karı vs. olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Neticede o x firmasıda ürünü ithal edip sitesinde pazarlıyor. Ve üzerinden kar elde etme amacı güdüyor. Ve fiyatı iki katına koyabiliyor. Nedeni belli aslında. Eğer bir mağaza ise giderleri çalışanlar vs. vs. anlatmama gerek yok sanırım. Eğer bir site ise reklam vs. vs. gibi yükleri var fiziksel olarka belki çok yükü yok ama en niyahetinde bir deposu vs. si olmak zorunda. Anlayacağınız o ki amazonun donanımhabere eğer olursa ortaklık programı çerçevesinde vereceği kar payı gereçten ülkeyi düşünenler adına güzel olacaktır. Zaten bu para ülkeyi kurtarmayacak ama en azından yurtdışına çıkan paranın belirli bir kısmı ülkemize dönmüş olacak. Burada amacım donanımhaberi övüp , refli ilanlar için kötü yorum yapanları kötülemek, aşağılamak değil! Şeffaf olursanız eğer donanım haberin para kazanabilecek olmasının en mantıklı yol olduğunu anlamanız gerekir. Tabi anlamak istemeyen ve kötü yorumlarda bulunan arkadaşlara söyleyecek sözüm yok. Neticede herkesin bir fikri var ama ben bu işin eğitimini aldım ve öğrendiklerime, edindiğim tecrübelere göre kazanması gerekir. Kısacası amazondan gelir elde edilmesi, MühendisMurat arkadaşımızın sitede çalışmaya başlaması, amazondan olurda gelir elde edilmesi üzerine verilecek maaşı vs. olması güzel birşey. Onunda ülke içinde yaşadığı için bir takım harcamalarını görecek olmasının bizlere zararı yok faydası var. Keşke herkes bu şekilde para kazanabilse de cari açığı kapatsak :)... Bu ülkede eğitimli insan sayısı gerçekten yüksek. Gelecek parlak ama böyle karalamalara dolduruşlara gelmeyelim, tez parlayan bir milletiz evet, tez gaza geliyoruz, evet ; ama hatayı görüp kabul etmekte bir erdemliliktir... İyi forumlar kötü düşüncelerden ırak olmanız dileğiyle.

    Açıklamasını dinlemek istiyorsanız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterLoki -- 2 Ağustos 2017; 4:8:20 >




  • Küfür ve hakaret etmediği halde siteye girişi engellenen üyeler ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay, Türk internet tarihinin en büyük rezilliklerinden biridir. Tüm bu rezaletin üzerine söylenen sayısız yalanlar ayrı bir rezalet konusu. Üyelere vitaminsiz diyerek hakaret edilmesinden bahsetmiyorum bile. Biz üyeler sayesinde var olduğunuzu unutuyorsunuz.

    Olay hakkında söylemek istediğim çok şey var ama uzatmayacağım. Amazon ile zaten gerekli görüşmeleri yaptım. Tüm üyelerin de aynı şekilde hareket etmesi gerekiyor. Yazık.

    Bu arada MühendisMurat, seni kimse sevmiyordu farkındasın değil mi? Bak bir sebebi varmış. Umarım yaptıklarının karşılığını helal veya haram alırsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Declined
  • Hem suçlusunuz hemde güçlüsünüz olay bu aslında..
    Yazıklar olsun DH yönetimine. Bizlerin sırtından para kazandıysanız habersiz ve haksız şekilde haram olsun. En başında diyecektiniz, "Arkadaşlar biz bu işlemlerden referans yoluyla foruma yardımcı olmak adına para kazanmak istiyoruz. Hem sizlere daha iyi hizmet ve imkanlar sunmak adına vs..." diyerek en başta yapacaktınız . Kimsenin sesi çıkmazdı. Ama siz bunu saklayarak yaptınız ortaya çıkıncada biz ortaya çıkacağını düşünmemiştik diyorsunuz yalancısınız. Bu yaptığınız hem ahlaka hem forumdaşlığa hem de dürüstlüğe sığmaz. Yazıklar olsun. Hayatta hiç mi güzel şeyler olmaz? Hiç mi samimi olunmaz? Hep sahtekarlık mı, hep düzenbazlık mı, hep arkadan iş çevirme mi?
    Olmaz böyle ya olmamalı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.