Şimdi Ara

Amazon Kindle Fire HD Kullananlar/Tavsiyeler/Yorumlar/Paylaşımlar vs. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
10.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bende de Amazon fire tablet var. 10 gündür kullanıyorum fakat şarjı bittiği için kapandı evvelsi gün normalde şarja taktığımda kendisi otomatik açılıyodu ama dün akşamdan beri açılmıyo şarj olmuyo. pc ye bağladığım da ise pc kapatıyo kendini. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Teşekkürler.
  • Şu konuya bir up çekelim.
    Fire hd 10 kullanıyorum. Launcher ekleme işi olmuyor sanırım bunlarda? Xda forumdaki launcher konusunu Amazon kapattırmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı fire hd 8 e launcher atan yada saf android??
  • Arkadaşlar merhaba;

    Konuyu hortlatmış olacağım ancak siz kullanıcılarında bilgisine ihtiyacım var.

    Ben Kıbrıs'ta özel bir şirkette mağaza müdürü olarak çalışmaktayım. Tableti kullanım amacım mağaza içi raporlamada, gmaillerimi kullanmamda, excel formatlı dosyaları kullanmada, üst yöneticim ile görüşmelerimde grafiksel sunum ve analiz yapabilmek.Aynı zamanda günlük hayatımda film izlemek, müzik dinlemek ve PUBG gibi oyunları oynamak. Bundan dolayı bugun de bir teknoloji mağazasında gördüğüm Amazon fire hd 10.1 ilgimi çeken bir ürün oldu. Normalde İPad almayı düşünen biriyim. Çünkü çoğu android tabletlerin bir süre sonra donmaya başladığı ve takılmalar yaptığını biliyorum. İPad eski bile olsa stabil çalışan arayüzü ile beni kendisine daha çok çekiyor. Ancak Amazon tablette dikkatimi çeken android ama kendisine ait bir arayüze sahip. Buda beni etkiledi. Videolarda da izlediğim kadarı ile arayüzü gayet stabil ve kasmadan donmadan çalışmakta.Siz kullanıcıların yorumları benim için çok değerli. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.




  • LeqnaR L kullanıcısına yanıt
    Eski bir kindle fire hd 8 kullanıcısı ve şu an ipad pro 2. nesil 12.9” kullanıcısı olarak benim tavsiyem yeni uygun fiyatlı ipad almanız olacaktır. Amazon saf android deneyiminden ziyade kendi arayüzünü ve uygulama marketini zorunlu tutuyordu tabletlerinde. Hala öyle mi bilmiyorum. Benim tercihim kesinlikle ipad olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeqnaR L kullanıcısına yanıt
    Hocam iPad'den başkasina bakmayın tablet konusunda.
    Ben de Amazon fire HD 10 tabletimde excel kullanıp sunumlar hazırlıyorum. Ama gerek arayüz konusu olsun gerek Android sistemi olsun kasıyor bazen. Şarjı çok iyi gidiyor.
    Amazon arayüzü kendi market programı ile geliyor. Play store veya apk indirip kurmak kolay işlemler.
    Oyun konusunda kötü olduğunu düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlarda gerçekten kötü.
    Amazon güncellemeler konusunda çok yavaş kalıyor. 2017 üretimi model kullanıyorum ve Android 5te takılıp kalmış durumdayım.

    Kısaca iPad alın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile güzel ancak kısıtlı. Şuan da İPad 7. Nesil düşünüyordum ancak maddi durumumu oldukça aşıyor. 1500 TL bandında sizlerin başka tavsiye edebileceği bir tablet var mıdır ? Bu yukarıda da belirtmiş olduğum excel, planlama, grafiksel sunumlarımda vs ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada benim bulduğum amazon modeli yeni midir yoksa 2017 model olandan mıdır ? Ben videolarını izlediğimde baya akıcı ve oyunlarda yüksek fps aldıklarını gördüm.
     Amazon Kindle Fire HD Kullananlar/Tavsiyeler/Yorumlar/Paylaşımlar vs.
     Amazon Kindle Fire HD Kullananlar/Tavsiyeler/Yorumlar/Paylaşımlar vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrsmrc

    Şu konuya bir up çekelim.
    Fire hd 10 kullanıyorum. Launcher ekleme işi olmuyor sanırım bunlarda? Xda forumdaki launcher konusunu Amazon kapattırmış.
    Hocam merhabalar bir soru soracaktım size yakında bende amazon kindle almayı düşünüyorum da...

    Resmi parasını verip aldığımız kitaplar dışında normalde satışı olmayan kitapları da ekleyip okuyabiliyor muyuz google'dan bulup indirip, cihaza atıp? İstediğim her kitap var mı yani internette? Ve aynı sanki kitabı orjinal eklemişim gibi aynı kalitede okuyabiir miyim yoksa korsan indirilen kitaplarda sıkıntılar oluyor mu?

    Bunların yanıtları benim için çok önemli çünkü kindle'ın türkçe orjinal kitap kataloğu çok kısıtlıymış sanırım, o yüzden hep korsan içerikler kullanıcam gibi...


    edit= sanırım bu normal tabletmiş, ben e-reader sandım, özür dilrim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Eylül 2020; 13:52:45 >




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Evet bu tablet olan.
    Güzeldir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, elimde bu tabletten var. Fakat Türkçe dil desteği dil menüsünde yok. Yükleme veya indirip yapma gibi bir şansımız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam,


    ben de dün 10 inç 32 gb olanını aldım yarı ingilizce yarı Türkçe bir de araya durmadan nova launcher diye bir arayüz giriyor her tableti açtığımda onu iptal ediyorum normal android menüsüne dönmek için bunun tamman iptalini bilen var mı onun dışında çok iyi F/P olan bir bir tablet tavsiye ederim...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.