Şimdi Ara

Amazon, İslam dünyasından büyük tepki çekti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu amazon fazla oldu ama..

    Geçenlerde de hindistan bayrağından paspasları satışa çıkarmış-geri çekmişti.
  • Mephalay ın annesi şöyledir böyledir. Mephalay ın babası şöyledir böyledir. Mephelay şöyledir böyledir. Diye afiş yapıp kapalıçarşı da satsalat ne yapardın? Bir de üstüne resmini bassalar.
  • Aazam kullanıcısına yanıt
    Amazon da çok fazla suç yok. Sadece satışa konulan ürünlere daha fazla denetim getirilmeli.

    Yani şimdi biz de market işletiyoruz. Satacağımız ürüne dikkat ediyoruz. Kar marjı ve satış potansiyeli yanında, gerekli belgeleri var mı? Helal mi? Kaliteli mi? diye kontrol ediyoruz. Aslında yiyecek bir şey ise Lezzetli mi diye bile kontrol ediyoruz. :D

    Bakın bu sadece islami sembol ile de ilgili değil. Başka insanları rencide edecek ürünler de çıkabilir demek bu. Yani N11 e de yıllardır şikayet mesajı attığım gibi ( Arkadaş bir sürü sahte ürün var. Şikayet edeceğim sahte ürün diye. Öyle bir buton yok. ) bir ürünün satın al linkinin yakınlarında bir de "Ürünü şikayet et" diye bir buton olmalı. Hani trollüğe engel olmak için de SMS doğrulama istersin ve en az 100TL tutarında alışveriş yapılmış olunmasını istersin vb. Yani istenirse yapılabilir.

    Şimdi benim iş yerimde müşteri direkt gelip diyebiliyor "arkadaş şu yoğurt sürekli bozuk çıkıyor" diye. Ya da uyarabiliyor "Bak bu ürünü almışsın ama bu sahte" diyebilme hakkı var.

    Eğer sen müşteriye şikayet hakkı vermezsen. O ürün rafta kalır millet de "Aaaaa şu market bozuk yoğurt satıyormuş" ya da "Aaaaa şu market sahte ürün satıyormuş" diye dedikodu çıkar. Böyle de haberlere konu olursun.





  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    İnsan ırkı aptal, kinci, bencil, aç gözlü ve asla geniş bir açıda görmeyi beceremeyen, yüksek ego sahibi, mantıklı varlıkların anlamakta zorluk çektiği ilkel bir ırktır.

    Yani "Adamların işi gücü yok" diye bir şey yok. Burada bu ırka dahil olan bir varlık. Her yıl düzenli olarak ailemize sataşmakta. Gelip evin önüne çöp döküyor. Annem temizlerken gelip hareket yapıyor.

    Yapması için bir sebep yok. Adam pisliğin teki çünkü. Kafası böyle.

    Yani senin ima ettiğin şey kesinlikle yanlış.

    İnsanlar karşı oldukları şeyleri aşağılamak için her şeyi yapar.

    Sence "Sapık" terimi neden var? Son derece mantıksız değil mi? Ya da "sübyancı"? Ya da "ölü sevici"?

    İşte tüm bu terimler insanlığın hastalıklı fikirlerini ortaya koyar. Bunlar sadece uç örnekler. Nazi fanları da var. Tüm diğer ırk ların almanların kölesi olması gerektiğini düşünen ve her fırsatta diğerlerini aşağılayanlar.





  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    İslam alemini milletler ile karıştırıyorsunuz arkadaşın dediği gibi.

    Sizin söylediğinizin aksine islam, kadının eşya olarak görüldüğü bir dönemde "Seni bu dünyaya getiren Anan da bir kadın" diyen. Kocası tarafından "Bana karşı çıktı" diyerek falakaya yatırılan kadın için "Cennet anaların ayakları altındadır" diyen.

    Dikkatinizi çekerim. o çok modern batı, Türkiye de kadına seçme ve seçilme hakkı verildiğinde kadını hala bir eşya olarak görüyordu.

    Müslümanlık, komşusu aç iken kendisi tok uyuyamamaktır.
    Müslümanlık bir olayda haksız olan kardeşi bile olsa taraf tutmamak, adil olmaktır.
    Müslümanlık çalışmaktır, çalışkan olmaktır.

    Müslümanlık öğrenmektir, bilim, ilim ve irfan sahibi olmaktır.

    Müslümanlık anlayıştır, bir şeyin iç yüzünü öğrenmeden ön yargılı kararlar vermemektir.

    Müslümanlık, kadınlara saygı duymak, onları esirgemektir.

    Bir sürü materyalist çocuk tacizcisi var. O zaman biz de islam a mensup olmayan herkese "Zaten hepiniz çocuklara tecavüz eden pisliklersiniz" diyelim. Olur mu?

    İnsanlar aptaldır. Onların aptallıklarını harika öğütler veren bir dine mal etmeyelim.

    Yasalara göre cinayet yasaktır. Yine de insanlar öldürülüyor değil mi? Sen şu an dışarıdan bakıp "Türkiye de insanlar öldürülüyor, Türkiye de cinayet yasalmış" diyorsun.

    Yaptığının farkına var. Tarihte her zaman bu gruplar oldu.

    "Haydi Amerika adına"
    "Haydi İngiltere adına"
    "Haydi özgürlük adına"
    veya
    "Haydi islam adına"

    Şeklinde bir sürü kan döküldü.

    İslam da bu durum oldukça net açıklanır. Cahil kesim her zaman şunun ile gelir "Nasıl bir Tanrı çocukların öldürülmesine göz yumar"

    Oysa bakış açıları en başından yanlıştır. Sadece dünyayı düşünürler. Ölümü bir son olarak gördükleri için soruları yanlıştır. Pek çok açıdan hem de.

    Öncelikle bir çocuğun ya da yetişkinin ölmesinde sorun yoktur. Zira o en başından "Her şey ölümü tadacaktır" der. Azrail bile ölecek. O sadece dünyaya gönderdiği canı geri alır. Ölüm bir son değildir. Ölüm ile sorunu olanlar bunu bir son olarak görenlerin kısıtlı algılarından oluşur.

    Ya peki bunca katliam ve felaket. Oysa o demedi mi? Dünya bir imtihan yeri diye? Ve bu sınava girmeyi biz seçtik. Sırf cennet ile müjdelenebilmek daha üst seviyeye çıkmak için. Sınavın çok kolay olmaması doğaldır.

    Herkes farklı bir şekilde sınanır. Kimi yoksulluk ile sınanır, çektiği çileler onun puan hanesine artı olarak yazılır. Kimi de zenginlik ile sınanır, gereklilikleri yerine getirmez ise eksi puan hanesi dolmaya başlar ve para insanı yoldan çıkaracak cezbetme gücüne sahiptir.

    Full Metal Alchemist diye bir anime vardır. Spoiler olacak izlemeyenler için. İzlemenizi tavsiye ederim. Konusu iki kardeşi ele alıyor. Simyanın olduğu bir dünyada iki kardeş ölen annelerini diriltmeye çalışır. Okudukları kitaplarda "ölüyü diriltmeye çalışmak simya da yasaktır yazar" Ancak onlar bu yasağı "kırmızı ışıkta geçmek yasaktır" tarzı bir yasak sanırlar. Sonuç olarak kardeşlerden biri ayağını, diğeri de bedenini kaybeder. Büyük kardeş kolunu da feda ederek kardeşinin bedensiz kalan ruhunu bir zırha mühürler. Artık tek amaçları kaybettiklerini geri almaktır. Sonu da böyle biter.
    https://youtu.be/yLi9R7LuPh0


    Benim duam şudur "Ey rabbim, sen bizi azdıracak zenginlikten, bezdirecek yoksulluktan koru. Sen bizi hayr olan yola ilet. Yolundan sapanları ıslah eyle. Şüphesiz sen, her şeye gücü yetensin. "





  • Kardeş sabah sabah pilavlı sohbetten mi çıktın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ahlaksızlık. Bununla ilgili şikayetini yaparsın. Ama şunu söyleyeyim adamlar gösteriş dışında bizim e ticaret sitelerinden daha müslümanlar. en ufak bir sorunum için bile mesajıma 10 dk. içinde döndüler. çok dikkatli bir şekilde dinlediler. Burada bütün e ticaret sitelerinden kazık yemiş arkadaşlar var. ama Amazondan duymadım. Ayrıca özürde dilemişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    şu dinler ne zaman güzel şeylerle haber konusu olacak? Nerede barış ve hoşgörü?

    Kardeş bayrak, sancak, vatan, namus, ana, baba, eş, çocuk vb herhangi bir şey sana bir değer ifade ediyor mu? Bunlara tecavüz edilmesini, yerlerde sürünmesini, saygısızlık edilmesini hoşgörüyle karşılayabilir misin? Karşılıyorsan sen zaten bitmişsin!
    O saygıyı anlamıyorsanız da en azından laf etmeyin. Hiçbir şeye değer vermeyen ama kendi sefasına en ufak etki gelince ortalığı yıkan insanlar maalesef gitgide artıyor. Ama o tür insanların mantığıyla bu topraklar kazanılmadı ve korunmadı ve korunamaz.


    Saydığın kavramlar savaş ve huzursuzluğun baş nedenleri. İnsanı insan olduğu için sevin yoksa gereksiz şeylere anlam yüklediğiniz sürece kutuplaşma bitmeyecek.

    gereksiz şeyler derken? bana bize neyin gerekli olduğunu sen mi tayin edeceksin? mesela bence sende gerekli değilsin ne olacak yani? ha sende tepkini koy biraz sonra.bende hani hoşgörü diyip çekilirim kenara..




  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Merhaba DigitalWorld,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • bunu yapıyorlarsa o site şikayet edilir dava edilir hala kaldırmazsa ürünleri o zamnda en büyük tepki alışveriş yapmamak olur başka elden ne gelecek
  • :(
  • zengin araplar bunu sus olarak alıp kullanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Atatürk diyor ki, "Türk milleti daha dindar olmalıdır, yalnız bütün sadeliği ile dindar olmalıdır. Dinime, bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum. Şuura muhalif terakkiye aykırı hiçbirşey içermiyor", "İslam dini akla ve mantığa tamamen uygun bir dindir. "

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başkalarının saygı duydukları değerlerin bu şekilde değersizleştirilme amaçlı kullanılmasının arkasında her zaman bir art niyet aranır ve bence art niyet aranması da doğrudur.

    Ancak, özellikle İslam dünyasının iki yüzlülüğü de can sıkıcı bir boyuta ulaştı.

    Allah yazısını Allah'ın kurallarından bile öte görür duruma gelen İslam dünyası ne yolsuzluğu, ne hırsızlığı ne de kul hakkı yeme olaylarını bu kadar sert tepkilerle karşılamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgur26 kullanıcısına yanıt
    açıkcası amazon her ne yaparsa yapsın isterse arapça tuvalet kağıdı yapsın umrumda olmaz.

    Müşteri hizmetleri muhteşem müşteri hizmetlerine şikayet et adamlar hemen ürünü kaldırırlar Türkler gibi 6 ay sonra cevap vermezler.

    Pazar günü amazona mail attım akşam 7 gibi falan adamlar 15 dk sonra telefonla arayıp yardımcı oldular.


    Rabbim bize Amazon gibi bir nimet vermiş değerini bilmek lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon türkiyeye gelmeden hemen önce hortlatmışlar konuyu. amazon hemen gelsin de şu çakal kazıkçı siteleri, bu sitelerin paralı trollerini silsin süpürsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanımhaber ateistleri bu konuda da online olmuşlar
    evet saçmalıklarını dinliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapitalizm dine imana bakmaz. Bir şeyin alıcısı varsa o üretilir ve satılır. Alıcısı varmış demekki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.