*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Amazon Depo ürünlerinde sepette ek indirimler başladı
-
-
teşekkürler
_____________________________ -
bulaşılmaz bence iade edilen ve garantisi bir kaç ay önce başlayan ürünler olabilir, iphone da çizik olanlar olabili
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İkinci el alınmaz, ne olursa olsun bence.
Ev, araba gibi şeyler dışında tabii.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Güzel düşünce. Denemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
en azından sıfır diye kaktırmıyo adamlar
bu da bir şeydir
_____________________________ -
misal sıfrı 15 2el 14 hiç bir esprisi yok o fiyat farklarına risk almaya gerek yok bence
-
Bir sürü anakart var depoda. Bu kadar anakart arızalı olamaz. Ne yapıyorlar acaba bir heves alıp sistemi toplayamayınca, tuşa bastıklarında sistem POST etmeyince geri mi yolluyorlar? Sağını solunu ram, gpu tırnaklarını, işlemci yuvasını falan zarar vermeden geri iade edebiliyorlarsa başarı valla. Ucuzundan da değil MSI TOMAHAWK lar, Aorus Elite falan alıp iade etmişler.
Yine bir sürü telefon tablet kılıfı var. Yahu senin tablet telefon modelin belli. Bak görsellere. Olmadı aç youtube'u kesin videoları da vardır. Beğenirsen al. Beğenmezsen alma. Mesafeli satışta iade biz tüketiciler için çok güzel bir hak. Ama yani bazı şeyleri de anlayamıyorum.
_____________________________ Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. -
Asus 5070 prime aldım 38 di piyasası 31 e 9 taksit aldım jilatinli geldi kutusu bile sıfırdı furmark yaptım sorunsuz coilwhine bile yok.Gidip anakart psu almam ama.
En Beğenilen Yanıtlar
|
misal sıfrı 15 2el 14 hiç bir esprisi yok o fiyat farklarına risk almaya gerek yok bence
|
|
en azından sıfır diye kaktırmıyo adamlar bu da bir şeydir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler