Şimdi Ara

Amazon’dan pille çalışan yeni Echo cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amazon tarafından Hindistan’a özel olarak yeni bir Echo cihazı tanıtıldı. Adıyla dikkat çeken Echo Input Portable Smart Speaker Edition, kompakt boyutlu bir 360 derece ses veren hoparlör olarak karşımıza çıkıyor. Amazon’un açıklamasına göre 4800mAh pille gelen cihaz 10 saat müzik dinleme ve 11 saat bekleme süresine sahip.



    İsimlendirme konusunda dikkat çektiğini belirttiğimiz cihaz, Echo Input ailesinin özel yeteneği olan standart hoparlörlere Alexa’yı kazandırmıyor. Bunun yerine cihazın pazarlaması, Alexa’yı evin her yerine taşıyabilmek üzere yapılıyor.





    Hindistan dışında herhangi bir ülkede şimdilik pille çalışan Echo hoparlör satışı yapmayan Amazon, sadece 2016 yılında Amazon Tap adlı ürününü piyasaya sürmüştü. Bu ürün ise geçen yıl düşük talep sebebiyle satıştan kaldırılmıştı. 



    Ayrıca Bkz.13 inçlik yeni MacBook Pro modelinde kapanma sorunu



    Echo Input Portable Smart Speaker Edition ürünü bugün siparişe açıldı ve fiyatı 4999 rupi, ya da yaklaşık 70 dolar seviyesinde. Ürünü sipariş verenler 18 Aralık’ta teslim alacak ve bu tarihin ardından verilen siparişler standart olan 84 dolarlık etikete sahip olacak.








  • Biz hindistandan 100 kat daha ileri ülkeyiz ama hiç kimse bizim ülkeye yatırım yapmıyor ürününü satmıyor biz her şeyden mahrum kalıyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • global ebay ve amazondan hiç bir şey alamıyoruz. Burada izolasyon edildik. Dünyadan ayrı bizi Türkiyede hapis ettiler. PROTESTO EDİYORUM !!! Cami açmaya bebeklere arapça öğretin din öğretin geri bırakın ülkeyi... lokalize layerlerla ancak cebinize bir şey girerse bizi köle ettiniz beee !!!! Yazıklar olsun !!!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.