Amazon'da PS5 Slim 1 TB indirime girdi!
-
-
Satıcı firmaya dikkat edin.Firmanın beğeni oranı %18 başını derde sokmak isteyenler için iyi fırsat.Keşke indirime girildi diye yazarken buna da dikkat etseydiniz. -
Geçen yine indirimdeydi, aynı satıcı kargoya verdi, kargo bana ulaşmadı kimseden haber yok, amazonla görüştüm 10 gün sonra iade ettiler mecburen,ç -
Değerli editör arkadaşlar satıcıyı araştırmadan konu açmasanız iyi olurdu -
Normal fiyattaki satıcı yazarken fırsat olan fiyatta satıcı belirtilmemiş. Anca siparişi tamamlama adımında görünüyor. Sadece etikete bakarak normal biri Amazon’un sattığını zanneder. Çok yanıltıcı bir durum. -
Yusuf akbaş kardeşim editör dediğin yorum lara bakar uyarılara dikkat eder yaptığın haberin okuyanlarına cevap verir -
Yine reklamlar -
Geliyor gelmekte olan (Pro) -
Pro ile alakalı değil, yurtdışı cihazlar 17 civarında genelde -
series x 15 yapında alalım sonyde iş yok oyun yok
-
Riskli bir haber. Şaibeli bir satıcı. -
İnanılır gibi değil -
Şaibeli bir haber. Riskli bir satıcı. -
Bu satıcı vukuatlı uzak durmanızı öneririm
-
Gönderen: Amazon
Satıcı:Esse teknoloji
Bu 2sinin eşleşmesi lazım satıcınında Amazon olması lazımki ürün alınca arıza yada iade konusunda sıkıntı yaşamamak için.
Yoksa kullanıcı hatası deyip arızayı site kitliyorlar.
Misal XX teknoloji 10bin tlye ps5 satsa gene almayın satıcı amazon olmak zorunda yoksa thh ile mahkeme ile ugrasır durursunuz.
Aynı sekilde hepsiburadadanda ürün alırken satıcı hepsiburada değilse almıyorum.
filanca satıcıda rtx 4060 9bin tl hepsiburadada 13bin tl gider hepsiburadadan alırım. Aracı satıcıların hiçbirine güvenmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Eylül 2024; 20:21:44 > -
11 satış yapmış
9 tanesi 1 yıldız
2 tanesi 5 yıldız ( onlarıda kendileri alıp yazmışlardır )
DİKKAT - ALMAYIN SAKIN ! -
Bu konu üzerine indirime girdi diye detayına bakmadan, araştırmadan bu satıcıdan ürün alan olmamıştır inşallah durduk yere başına iş alır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_ulker -- 2 Eylül 2024; 22:21:40 > -
kaçak.avi 😁 -
Haber editörüne güvenip sazanlık edip alan varsa vay haline zaten. Sonra haber editörüne söven mağdur yeni DH üyelikleri görebiliriz.
Edit: Şimdi linke tıklayıp baktım satıcı:TeknoCrest diyor. Ve puan/yıldız ortalaması 4/5. Milletin dikkat edin dediği satıcı bu değil herhalde, farklı bir satıcı ismi vermişler. Ayrıca fiyat da 18k küsür değil 22.400 TL. Ama haberde 18k küsür TL olarak kalmış.
Edit 2: sanırım haberdeki linkte hiçbir değişiklik yok başka bir üyenin örnek olarak verdiği satıcıyı, haber editörünün linkini verdiği mağaza sandım. Yine de haberdeki gib 18.500 TL değil, 22.400 TL görünüyor yani fiyat farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Eylül 2024; 0:36:41 > -
Bitmiş hocam indirim. Fiyat doğruydu ve satıcı farklıydı.
Satıcı firmaya dikkat edin.Firmanın beğeni oranı %18 başını derde sokmak isteyenler için iyi fırsat.Keşke indirime girildi diye yazarken buna da dikkat etseydiniz.
|
Değerli editör arkadaşlar satıcıyı araştırmadan konu açmasanız iyi olurdu
|
Geçen yine indirimdeydi, aynı satıcı kargoya verdi, kargo bana ulaşmadı kimseden haber yok, amazonla görüştüm 10 gün sonra iade ettiler mecburen,ç
|
Riskli bir haber. Şaibeli bir satıcı.
|
Yusuf akbaş kardeşim editör dediğin yorum lara bakar uyarılara dikkat eder yaptığın haberin okuyanlarına cevap verir
|
Şaibeli bir haber. Riskli bir satıcı.
|
Benzer içerikler
- exxen üyelik iptali sms ile
- whatsapp durum video kalitesi yükseltme
- instagram gizli hesap görme
- fotoğraf boyutu küçültme
- spotify internet yer mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X