Bildirim
Amazon'da Bahar Fırsatları başladı: Yılın ilk büyük indirimleri!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Adrese gönderilemiyor hatası var. MH ye sordum 10 ürünün 2 sinde bu hata alıyoruz dediler, ilginç.
_____________________________ -
indirime girmesini beklediğim instant pot düdüklü tencere 3 bin lira zam yedi. indiriminizi seveyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Onlarda biliyorlar türkiye de ki indirimlerin kolpa olduğunu o yüzden gerçek indirim yazmışlar
-
ne yapacaksın düdüklü tencereyi
-
bi ara forum Amazon sevici doluydu, iyi ki geldi onun gibisi yok herşeyimi oradan alıyorum vs. şimdi Türk e-ticaretçiliğe alışıp aynı mantığa geçtiler. Konuyla ilgili onlarca video var sadece biz değil Amerikalılar da müzdarip bunların çakallıklarından.
-
bu bahaneyle %10 zam gelmiş sepetimdeki ürünlere :)
_____________________________ -
Kasım 2025 fena olmamakla birlikte bu ara dönem indirimlerin çok bir esprisinin olduğunu düşünmüyorum. Yalandan %3-%5 indirim ile sınırlı miktarda belli başlı ürün ile göz boyanıyor sanki.
En Beğenilen Yanıtlar
|
indirime girmesini beklediğim instant pot düdüklü tencere 3 bin lira zam yedi. indiriminizi seveyim
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler