< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon’da 50₺ indirimim var bugün bitiyo bi şey katacak kitap tavsiyesi lütfen

-
-
-
Atatürk’ün hayatını okullarda yeterince öğrendim zaten farklı bi şeyler arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okullarda anlatılmayan ilginç detaylar anlatılıyor. Kitap neredeyse bunun üzerine kurulu gerçekten çok acayip bak oku.
-
10 adımda 11 adım
İlber Ortaylı, Halil İnancık ve Sinan Meydan'ın Türk tarihiyle, Türkiye tarihiyle ve siyasetiyle, Atatürk'ün yaşadıklarıyla, yaptıklarıyla ve Cumhuriyet süreçleriyle ilgili kitaplarını incele, araştır, ilgi çeken kitabı ya kitapları al. Ufuk açar, vizyon katkısı sağlar, ülkenin dinamiklerini daha iyi anlarsın. Düşünürsen dediğimi yap.
-
İçim dışım onlar oldu zaten bu kadar yerellik yeter dış dünyaya açılmak lazım onları okuyacağıma churchill’in napolyon’un hayatını okurum onlar hakkında bilgim sıfır nerdeyse.
Tercihin dünya dinamiklerini anlamaksa Avrupa tarihini, AB tarihini, Asya tarihini, Amerika kıtası tarihini, soğuk savaş dönemini, birinci ve ikinci dünya savaşı zamanlarını, orta doğu tarihini, ayrıca söz geçirmiş liderlerin, olayların süreçlerini anlatan kitaplara, kaynaklara bak. Churchill'in, Napolyon'un, Bismarck'ın, Lenin'in, Marx'ın, Keynes'in, Lincoln'nün, Buffett'ın, Gates'in, Jobs'ın yaşadıklarını, yaptıklarını, fikirlerini anlatan kitapları da inceleyebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X