Şimdi Ara

Amazon.com.tr trolleri mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yok en iyi, yok sorunsuz, yok bilmem ne.

Şimdi ekşi'de gördüm, debeye girmiş amcam, şunları yazmış.

Amazon ne kadar düzgün ki, agt'ye laf atılıyor?

Zamanında Amazon kargomu agt'ye vermiş, adamlar köylere gelmiyor ki. Ofisi de yok gideyim alayım. Kargo iade oldu tüm çabalarıma rağmen, başka yerden daha pahalıya aldım zamlardan dolayı.

Amazon'un kendisinden 2 farklı marka mama aldım aynı anda, mamalardan ucuz olanı kutuda, iki katından fazla pahalı olanı kutusuz gönderdiler. Yorumlara yazdım, kabul etmediler tabi.

CHP gibi bir yer, ifade özgürlüğü var der, kendine laf atılınca kızar.

Amcam bide sorunsuz demiş, al sana sorunsuz, 50 liralık kart vermiş bide agsgdhfjfkfjfhf, la bida alışveriş yapılır mı sizden? Anlık hata imişmiş..

Bu firma övme geleneği nedir? Adam mal satıyor para kazanıyor zaten, sanki hayrına yapıyorlar.

Böyle reklam hareketlere kanmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör

• amazon.com efsaneydi. hertürlü mütiş siteydi. dh ölücüleri zamanında çok sömürdü amazon.com u

ama amazon.com.tr o kadar iyi değil. Ha yine de diğer siteşwrdwn iyidir.

Ben monitör almıştım. Aradan 1 sene falan geçti baktım ölü piksel var. Amazona yazdım yollayın bakalım dediler. Yani başka garanti adresi vermediler. Ama ben güvenip yollamadım. Çünkü aldığımın 4-5 katına çıkmıştı fiyatları. Para iadesi yapıp geçerler diye tırstım.

Amazon.com olsa 2. monitörü hediye eder

• Troll var mı bilmem ama amazon çok iyi. Her konuda diğer kan emicilerden çok daha iyi. Amazon.com.tr sattığı ürünün arkasında duruyor ve sizi mağdur etmiyor. İşini iyi yapan birilerini övmek trollük değil.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

dh ölücüleri çok sömürdü deyip

amazon.com olsa 2. mönitörü gönderirdi demekte sömürmek oluyor. adamlar sana gönder demiş göndermemişsin :)

amazon.com.tr 2 yıl önce inanılmaz müşteri memnuniyeti sunuyordu ama bizim milletimiz amazonu dolandırmaya başlayınca bi tık geri çekildiklerini düşünüyorum.

sıvı sabun alıp içini boşaltıp dandik sıvı sabun doldurup gönderen vardı.

kitap alıp okuyup tekrar gönderenler vardı :)

kargo bedava diye 0,5tl lik eti puf alan gördü bu gözler :)

şuan amazonun verdiği hizmeti ben hiç bir yerden alamadım.

alışverişlerimin %80 ni online olur bunun %60-70 i amazon pahalı bile olsa amazondan alıyorum.

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line | 2022 Egea 1.3 Easy Plus |
    • 2011 Mazda 3 1.6 impressive Otomatik (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • Amazon'dan alışveriş yapıp bir problemle karşılaştığımda sorunumun tatmin edici bir şekilde çözülmediğine henüz şahit olmadım. Diğer sitelerin yanında en maduriyet önleyici sitedir benim gözümde. Alacağım üründe fiyat olarak diğer sitelerle arasında çok büyük bir fark olmadıkça Amazon'u tercih ederim.

• Amazonun gözle görülen en büyük farkını size söyleyim. Diyelim bilindik sitelerdeki satıcıdan bir ütü aldınız aldığınız ürün size genelde iyi paket yapılmadığı için çoğunlukla ezik ve yırtık kutulu gelir ama amazon üzerinden aynı satıcıdan alırsanız bu kez ütünüz kutu içinde kutulu ve hiç ezik yırtık olmadan size gönderilir.

• h.sonu philips makine aldım fiyatı piyasaya göre uygun ve 9 taksit yaptılar vade farksız ertesi günde elime ulaştı. bugune kadar yaptığım hiç bir alışverişte ve iade de en ufak sorun yaşamadım. çok fiyat farkı yoksa tercihim hep amazon dur.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.