|
İnternette sürekli amazon övüyorlar. Yok en iyi, yok sorunsuz, yok bilmem ne. Şimdi ekşi'de gördüm, debeye girmiş amcam, şunları yazmış. ![]() Amazon ne kadar düzgün ki, agt'ye laf atılıyor? Zamanında Amazon kargomu agt'ye vermiş, adamlar köylere gelmiyor ki. Ofisi de yok gideyim alayım. Kargo iade oldu tüm çabalarıma rağmen, başka yerden daha pahalıya aldım zamlardan dolayı. Amazon'un kendisinden 2 farklı marka mama aldım aynı anda, mamalardan ucuz olanı kutuda, iki katından fazla pahalı olanı kutusuz gönderdiler. Yorumlara yazdım, kabul etmediler tabi. CHP gibi bir yer, ifade özgürlüğü var der, kendine laf atılınca kızar. Amcam bide sorunsuz demiş, al sana sorunsuz, 50 liralık kart vermiş bide agsgdhfjfkfjfhf, la bida alışveriş yapılır mı sizden? Anlık hata imişmiş.. ![]() Bu firma övme geleneği nedir? Adam mal satıyor para kazanıyor zaten, sanki hayrına yapıyorlar. Böyle reklam hareketlere kanmamak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler