Şimdi Ara

Amazon.com.tr 4 yeni şehirde Pazar günü teslimata başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon.com.tr 4 yeni şehirde Pazar günü teslimata başladı



    Amazon.com.tr teslimat konusunda önemli bir gelişmeyi daha duyurdu. Geçen ay hızlı teslimat için alt limitleri kaldıran firma şimdi de Pazar günü teslimat hizmetine 4 yeni şehir ekledi. İstanbul’un ardından artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de de Pazar günü teslimat hizmetinden faydalanabiliyor.



    Pazar günü teslimat hizmeti, Prime müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor. Prime’a ayda 7,90 TL ödeyerek ücretsiz hızlı kargo, Prime Day indirimleri, Prime Gaming ve Prime Video servislerinden yararlanabilirsiniz. Prime’ı ilk 30 gün ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Prime fırsatları hakkındaki detaylı bilgi için aşağıdaki içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Amazon Prime nedir? Nasıl üye olunur?



    Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Amazon’da müşterilerimize sürekli olarak yenilikler sunmak için çalışıyoruz. İstanbul’daki müşterilerimizin Pazar günü teslimat seçeneğinden duyduğu memnuniyeti biliyoruz ve bu hizmetimizi artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de daha da fazla kişiye ulaştıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar günü teslimat, her günün artık bir Amazon teslimat günü olduğu ve artık bu şehirlerdeki Amazon müşterilerinin Amazon'da alışveriş yaparken daha fazla rahatlığın keyfini çıkarabileceği anlamına geliyor,” şeklinde konuştu.



    Prime Day 21-22 Haziran’da



    Amazon’un Prime müşterilerine özel büyük indirim dönemi Prime Day bu sene 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. 48 saat boyunca çok sayıda ürün indirime girecek. Ayrıca 21 Haziran’a kadar sürecek Erken Prime Day fırsatları başladı. Fırsatlardan sadece Prime üyeleri yararlanabiliyor.



    Aşağıdaki bağlantıdan fırsatlara ulaşabilirsiniz.



    https://www.amazon.com.tr/primeday









  • Ankara, Bursa ve İzmir'i anlarım da Kocaeli ne alaka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az paralı bir tip olsam kesin üye olurdum. Fiyatı uygun. Ama bakıyorum şimdi 40 yılda bir 40 kere düşünerek bir şey alıyorum Filmlere çok ihtiyacım yok. Oyunlar desen, elimdeki orjinal oyunlara bile vakit ayıramıyorum.

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Amazon'un deposu Gebze'de zaten. :)

  • Alni opulesi firma inanilmaz bir keyif rahatlik pazar gunu kargo gece al sabah kapinda.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Prime zaten gerçekten çok alışveriş yapılıyorsa kar getiriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amazon kargo en iyis kargo firması olabilir ya. eve gelmeden bile arıyorlar geliyoruz diye. geldik evde yoktunuz falan olmuyor

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Amazonun çalıştığı ve artık diğer firmaların da çalışmaya başladığı kolay gelsin kargonun sahibi Ekol Lojistik firması.

    Adamlar kargoda ne şikayet ediliyorsa ona çözüm bulmuşlar.

    Bakalım kaliteyi koruyabilecekler mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • insallah amazon yok edecek diger kargolari ve e ticaret sitelerini.

  • Akşam verilen siparişin sabah daha kahvaltı yapmadan gelmesi. Bence mükemmel bir hizmet. Amazon Prime en iyisi bence. Gününde teslimatta var bazı ürünlerde denemedim henüz.

  • amazondan bi kere bir şey almıştım 2 haftada gelmişti. Bu konuda baya cahil kalmışım ertesi günü geliyor mu gerçekten yurt dışından alınca?

  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye'den alınca ve yukarıdaki şartlara uyuyorsanız geliyor.

  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Saat 23'ü geçerken verdiğim sipariş ertesi gün (aynı gün gibi düşünülebilir) saat 9.30'da geldiğinde çok şaşırmıştım. O gün bugündür ilk tercihim Amazon Türkiye

  • İstanbulda olduğu gibi AGT kurye ile getireceklerse bir gün bekleyin pazartesi alacağınız şekilde siparişinizi verin. AGT kurye çalışanları çok fazla kafalarına göre iş yapıyor. Bazen bir sonraki gün bazen birkaç gün içinde kargonuzu getiriyorlar. Bazen 1 hafta dağıtıma çıkmasını bekliyorsunuz. İndirimden almışsınız iade, tekrar sipariş vs. uğraşmak istemiyorsunuz. 1 haftanın sonunda sessiz sedasız ne mesaj var ne bildiri. Sanıyorsunuzki bugün yarın teslim edilecek. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz durumu bildiriyorlar. Bölge sorumlusu arayıp kargonuz teslim edildimi diye soruyorlar. Amazon.com.tr 4 yeni şehirde Pazar günü teslimata başladı Edilmedi diyince ben arkadaşlarla iletişime geçiyorum bir sonraki gün kargonuz elinize ulaşır deniyor. Sonra hop bir bakıyorsunuz takip kodundan siparişiniz haberiniz olmadan iptal edilmiş AGT kurye tarafından. Kargo firması kafasına göre müşteriden ve satış yapan platformdan habersiz sebep göstermeden kargoyu geri gönderiyor. Bunlar başıma defalarca geldi.


    Sistemine ve görünüşe bakınca iyi firma ama çalışanları rezalet iş yapıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 11 Haziran 2021; 8:53:31 >




  • Amazon farkı her zaman kralllllll

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazondan aldığım onlarca üründe agt kurye hep ertesi gün teslim etti bir kere sorun yaşamadım, keza hepsijet i de begeniyorum sitede hangi gün teslim yaziyorsa o gün sabah erkenden gelmiş oluyor. Hatta genellikle ben işe çıkarken denk geliyorum arabanin bagajina atiyorum kargoyu

  • amazon 4 seneye tr pazar da ilk 3 e girer

  • Adamlar işlerinde profesyonel gerçekten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.