Şimdi Ara

Amazon Alexa artık doğrudan eve entegre ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanal asistan pazarının lideri durumundaki Amazon Alexa bugüne kadar akıllı hoparlör, telefon, tablet, akıllı saat, güvenlik kamerası, televizyon gibi pek çok alanda kendisine yer bulmuştu. Şimdi doğrudan eve entegre ediliyor.

     

    İlginç fikirler

     

    ABD’nin Florida eyaletinde inşası devam eden Bellasera lüks site projesi teknoloji anlamında önemli yeniliklere ev sahipliği yapacak. 35 milyon dolarlık bütçe ile başlayan projede 385 adet evin tanesi 400 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.

     

    154 dönüm alana inşa edilen sitenin en önemli özelliklerinden birisi WiFi sertifikasına sahip olması. Yani sitede WiFi sinyallerinin ulaşmadığı hiç bir nokta bulunmuyor. Bu açıdan site her zaman çevrim içi durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Küçük oyun canavarı Corsair One artık çok daha güçlü

    Diğer önemli yenilik ise her daireye Amazon Alexa asistanının entegre edilecek olması. Özel bir kontrol paneli üzerinden ulaşılacak olan Amazon Alexa, evdeki tüm akıllı cihazları da kontrol edecek. Site bu açıdan teknoloji dünyasında bir ilke imza atıyor.

     

    Projenin yürütücüsü Lennar şirketi, Amazon Alexa entegrasyonunun en önemli pazarlama noktası olacağını belirtiyor. Özellikle evinde entegre teknolojik yenilikler isteyen tüketiciler için Bellasera projesi ilgi çekmeye çalışacak.

     







  • ekrem'i görünce hiç okuyasım gelmiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaya123450

    ekrem'i görünce hiç okuyasım gelmiyor

    Ekrem'i görünce es geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.