Almadan önce de foruma baktım ama herhangi bir konu bulamadım. Cihazı alalı çok olmadı aslında, daha önce s3 frontier kullandım ama batarya performansı yüzünden bir ay bile dayanamayıp satmak zorunda kaldım. G Shock tarzı bir yapısı olması öncelikli olarak tercihim oldu ve tabi biraz da ucuza aldım cihazı. Reklamlarında 100m su geçirmediği belirtilmiş, denemedim lakin enazından günlük kullanımda sıkıntısı yok. YouTube videolarında 20m derinliğe dalış yaparken kullanan insanların videoları mevcut. https://www.youtube.com/watch?v=rbTc52F2eg4&feature=youtu.be Askeri Standartlarda Sağlamlık (MIL-STD-810G) ![]() Akıllı saatten ziyade büyük yapılı bir akıllı bileklik olarak gözlemledim. Stres, kandaki oksijen miktarı, Nabız ve adım sayma gibi artık standart olan özellikler var. Bildirimler görülebiliyor, arama reddetme harici bildirimlere müdahale yapılamıyor. Kısa da olsa hazır cevaplar yollayabilirdi. Bildirim hızı müthiş geldi bana telefon gelen bildirim ile titrerken saliselik fark ile bu cihaz da titriyor neredeyse eşzamanlı. Spor takibi uygulamaları çok güzel ve spor/aktivite takibi açılıp kapanabiliyor. Saatte pusula mevcut. ![]() Kendi uygulaması güzel fakat arayüz konusunda kısıtlı imkanları var, 50 civarı arayüz var Zepp uygulamasında. ![]() Notify for Amazfit uygulaması Zepp ile birlikte çalışan ve ayar, özellik kontrolü ve arayüz konusunda Zepp'ten çok daha ötede bir uygulama. Neredeyse yüzlerce arayüzü var ve kişileştirilebiliyor bir çoğu. ![]() ![]() ![]() Batarya olarak 10 günü buluyor cihaz kullanımı, farklı arayüzler süreyi kısaltıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 5 Şubat 2022; 21:1:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazfit T-rex Pro

-
-
Teşekkürler incelemeniz için elinize sağlık..Ben de bununla Honor Watch Gs Pro arasında kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım özellik bakımından gs pro t-rex pro dan daha üstün, sadece görünüm olarak trex diyebilirim geri kalan tüm seçeneklerde geride
Bir tek ekran kişiselleştirme,tema seçeneği daha çok sanırım Amazfit de.. Bakalım hangisini daha uyguna yakalarsam ona yönelicem sanırım.
Aynen hocam, farklı arayüzler saatin kasası ile birleşince çok hoş duruyor bence
İphone 11 ile birlikte amazfit t-rex pro kullanıyorum, telefon ile bağlantısı kesildiğinde saat bir uyarı vermiyor. bunun için bir ayar mevcut mu?
-
Onu çözemedim hocam ben de s10 plus ile kullanıyorum bazen telefondan uzaklaştığımda saatten uyarı gelmiyor sadece arayüze göre yanıp sönen ya da kırmızı renge dönen bir Bluetooth simgesi çıkıyor.
Keşke bir güncelleme ile getirseler çok basit bir olay aslında.
-
Uzun yıllardır kullandığım Apple Watch S1 saatim arızalandı.T-rex pro çok hoşuma gidiyor.İOS ile uyumu nasıldır? Tavsiye eder misiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç denemedim hocam ama uyumlu olduğunu biliyorum.
Hocam tam olarak aynı şey olmasa da ben de t Rex pro alıp eski bilekliğim olan mi band 4'ü hanıma verdim. Onun telefonu i phone 11 uygulama da zepp life. Benzer bir uygulama ve bileklik olmasından yola çıkarak söylemeliyim ki genel itibari ile stabil çalışıyor ama en büyük hayal kırıklığını "telefonu bul" özelliğinin çalışmamasında yaşadım. Acaba bir ayar mı kapalı vs izin mi gerekli diye çok araştırdım ve yerli yabancı forumlarda ios'ta bu özelliğin çalışmadığını öğrendim. Tüm bildirimler geliyor gidiyor sıkıntı yok ama telefonumu bul özelliği çalışmıyor. Sadece şöyle çalışıyor, telefondan uygulamayı açıp içine girdiğinizde senkronizasyon yaptığı için o esnada bileklikten konut verirseniz telefon çalıyor ama zaten mantık hatası burada telefondan uygulama açacak imkan varsa telefonu bul özelliğine gerek kalmıyor. Bir de bazı izin ve ayarları vermek için çok uğraştım. Telefondaki gerekli ayarı bulmak çok uğraştırdı. Herşey androide göre tarif edilmiş androidteki izin veya ayarın iosta ki karşılığını bulana kadar kafayı yedim. Mesela tüm WhatsApp bildirimleri bir türlü gelmiyordu her şey geliyor mesaj bildirimi gelmiyordu. Sesli arama görüntülü arama hepsi geliyor ama yazılı mesaj bildirimi hiçbir şekilde gelmiyordu. Sonra deneme yanılmayla telefondaki WhatsApp bildirim çeşitlerini değiştirerek bilekliğe bildirim gelmesini sağladım. Benzer durumları bu saatte de yaşayabilirsiniz belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saat ekranında "DIST" ne oluyor?
-
Tamamdır, distance imiş, toplam mesafe imiş km. cinsinden.
-
Amazfit markasının en tepe modellerinden 2 sini kullandım biri pace 2 diğeri bu ürün t-rex pro. İkisi de pilden dolayı 2 senede öldü. Evefone firması da piyasa fiyatı 3000tl altı ya da civarında saati 3200tl ile onlardan alabileceğimi söylüyor. Garantili ürünü yapılan muamele bu işte arkadaşlar.
Bilerek pilin ömrünü kısa tutup miletten yeni saat parası istemek cidden ayrı bir seviyede soygunculuk başka bir şey değil.
Bir daha amazfit in ya da evofone un garanti desteği verdiği bir ürünü de hayatta evime sokmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ağustos 2023; 12:48:48 > -
Ben de tam bunu yazacaktım. Amazfit Band 7 almayı düşünüyordum ama satış sonrası muhatap bulamamak beni korkutuyor. Sanırım aynı durum Fitbit ler için de geçerli. Yine ana akım apple, samsung en güvenlisi gibi bu tip mevzularda.
-
-
Garmin Forerunner 245 vardı bende, 2019 da almıştım son 6 aydır gps e baglanamiyordu sanırım gps chipset tedarikcileri sony ile aralarinda olan bir lisans anlasmazligi yuzunden guncel gos dosyalarin saate yuklenemediginden oluyormus bu sorun. Tam boyle olmayabilir bendeki ama en yaklasik senaryo bunu bulabildim :)
Netice itibariyle durumu ulkemizdeki Garmin temsilcisi Baytekin ile gorustum saati istediler ve Garmin e durumu ilettiklerini kendilerinden dönüş beklediklerini soylediler.
1 haftaya kalmadan ayni modelin, yenisi ile degistirin demis Garmin ve 2019 da aldigim saati yepyeni bir Forerunner 245 ile degistirdiler
Bu yaklasimlarina şok üzerine şok oldum. Apple bile boyle yapmazdı. Sanirim ömür boyu Garmin gönüllüsü gibi bi sey oldum bu yaklasimlari sayesinde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 5 Eylül 2023; 1:29:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu çok yakışıksız ve kendilerini bitiren bir yaklaşım olmuş. Her potansiyel amazfit kullanicısının ibretle sizin hikayenizi ögrenmesi lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X