Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit Bip Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
77
Favori
171.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla 300tl ve üzerine almak kerizlik gibi geliyor artık bana. gaza geldim 340 lira uygun diye aldım, 3 haftadır hala ulaşmadı. 8 gündür istanbul'da olan saati, avrupa yakasından asya yakasına ulaştıramadı ptt.
    üstelik 36 lira da gümrük vergisi çıkarmışlar, 370 lira vermiş olacağım.

    bir hafta içinde 280 liraya alan insanlar var, gümrüğe takılda bile 310 lirayı geçmeyecek. n11'de kuponla alınca 320 liraya geliyordu.

    gaza gelip, 350 uygun diyenleri dinlemeyin. bekleyin, illa ki düşecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    Aslında doğru diyorsun hocam ama letgo dan vs satamam gibime geliyor birde aklıma takılan birşey var kesin olarak gümrük vergisi çıkar buna değil mi? çünkü tek seferde 2 adet almak durumunda kaldım.%20 vergiyle birlikte 227 TL ye geliyor.

    Gümrüğe takılmaması için satıcıya mı yazmalıyım?

    Alıntıları Göster
    Çıkmayabilir şans işi biraz ben gearbest den aldım vergi vs çıkmadı ama 2 tane olması gümrük memurunun dikkatini çekebilir. Satıcıyla konuşabilirsiniz dediğiniz gibi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DhAk

    valla 300tl ve üzerine almak kerizlik gibi geliyor artık bana. gaza geldim 340 lira uygun diye aldım, 3 haftadır hala ulaşmadı. 8 gündür istanbul'da olan saati, avrupa yakasından asya yakasına ulaştıramadı ptt.
    üstelik 36 lira da gümrük vergisi çıkarmışlar, 370 lira vermiş olacağım.

    bir hafta içinde 280 liraya alan insanlar var, gümrüğe takılda bile 310 lirayı geçmeyecek. n11'de kuponla alınca 320 liraya geliyordu.

    gaza gelip, 350 uygun diyenleri dinlemeyin. bekleyin, illa ki düşecek.
    Hocam gümrüğü saymazsak 186 TL ye alacam birazdan.eğer olaki gümrüğe girerse de adet başına 19 TL çıkarsalar 205 TL ye getirmiş olacağım.Ama forumda isteyen olursa aldığım fiyata ya da 220 TL ye kadar satarım
  • merhabalar acaba bu ürünü iphone ile kullanan var mı aramızda bende almayı düşünüyorum ama iphone kullanıyorum kafamda bir kaç soru var ?
  • arkadaşlar merhaba,

    telefona çağrı geldiği zaman arayan kimliğini göremiyorum. ayrıca hang on ve ignore tuşu, iki tuş da aynı işlevi görüyor. sadece saatteki bildirim duruyor ama telefon çalmaya devam ediyor. bu hataları nasıl giderebilirim?
  • Saati bugün kullanmaya başladım.Ekrana koruyucu almam gerekir mi? Çizilme sorunu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    modlu mifit yükleyin o zaman görürsünüz yada telefonun dilini ingilizce yapmalısınız. alarm konusu muamma çünkü saat telefondaki alarm üzerine susturma yada erteleme fonksiyonuna sahip değil. o tuşlar saaatin kendi alarmını susturmak yada ertelemek için.
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    4-5 aydır kullanıyorum çizilme yok. ekran koyucu aldım çok zor bişey takamadım çöpe gitti hiç uğraşmayın değmez ama kasa koruyucu aldım taktım onu tavsiye ederim. daha şık duruyor saat.
  • yaklaşık 3 aydır amazfit bip kullanan biri olarak izlenimlerim şunlar:

    Mi fit uygulamasını silip Notify Fitness ın ücretli versiyonunu yükledim, ama arayan kişi adını göstermediği için yeniden mi fit e geçtim. sadece türkçe karakter sorunuyla uğraşmamak için notify fitness a geçeyim demiştim ama orada da arayan kişiyi göstermemesi (ki seçeneklerinde açtığım halde) hevesimi kursağımda bıraktı.

    Whatsapp bildirimlerinde şu dikkatimi çekti. sizde de benzer durum varmı bilmiyorum. (telefona hiç bakmadan beklediğimde) mesaj yollayan kişi ard arda mesaj atarsa sadece ilkinde bildirim için saat titriyor sonrakilerde saate bildirim geliyor ama sadece ışık yanıyor. aradan zaman geçer de tekrar mesaj atarsa o zaman titriyor. bu saatin kendi özelliği mi bilemedim. (mi fit de sadece ekran kapalıyken bildirim al seçeneği kapalı olduğu halde)
  • Dün akşam saati tam sarj ettim daha sonra notify fitness üzerinden en cok yüklenen saat temasını yükledim şuan şarjım %94.sanirim bu tema fazla şarj yiyor.kullandiginiz az şarj götüren temaları paylaşır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün saat elime geldi iphone ile kullanıyorum sıkıntı yok sadece türkçe karakter ve tema ekleme nasıl olucak acaba bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11 de mishop dan aldım 325 tl ye N11 den, geldi telefon. Güzel...Ama whatsapp vs de ö ve ü gibi harfler ? şeklinde çıkıyor. Bunun çözümü vardır heralde, ilk mesajda göremedim...Ne yapmak gerek
    Mifit uygulaması kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slhbzks

    merhabalar acaba bu ürünü iphone ile kullanan var mı aramızda bende almayı düşünüyorum ama iphone kullanıyorum kafamda bir kaç soru var ?
    ben kullanıyorum hocam ne sormak istediniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slhbzks

    Bugün saat elime geldi iphone ile kullanıyorum sıkıntı yok sadece türkçe karakter ve tema ekleme nasıl olucak acaba bilgisi olan varmı
    türkçe dosyası yükleme ve tema için marketten amaztools isimli uygulamayı yüklemeniz gerekiyor yüzlerce tema var içerisinde ancak şöyle birşey 1 adet tema yükleyebilirsiniz sıkıldıkça yenisini indirip saate kurmanız gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    11.11 de mishop dan aldım 325 tl ye N11 den, geldi telefon. Güzel...Ama whatsapp vs de ö ve ü gibi harfler ? şeklinde çıkıyor. Bunun çözümü vardır heralde, ilk mesajda göremedim...Ne yapmak gerek
    Mifit uygulaması kullanıyorum
    iphone mu kullanıyorsunuz ?
  • akdum kullanıcısına yanıt
    Kasa koruyucu plastik mi aldınız yoksa silikon mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kız arkadaşım aldı bu saatten, cihazı şarja takmışlar şarj olmamış galiba, birde açamamışlar.Çok acil yardım, yoksa iade edecez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aletine iyice oturtmak gerekiyor doğru şekilde yerlestirdiklerine eminler mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz kutudan çıktığında içerisinde bir miktar şarj olması ve o şarjla açılabiliyor olması gerekmezmi ? cihaz açma düğmesine basılmasına rağmen açılmamış e haliyle herkes bozuk olduğunu düşünmüş.Dün şarj cihazına iyice oturtmalarını söyledim ama son durum ne bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bsliali

    iphone mu kullanıyorsunuz ?

    android, telefonda xiaomi...Sonra Notify uygulamasına geçtim, ? işareti derdi kayboldu , karakterleri ingilizcesine ceviriyor. Ondada arayan görünmüyor o eksik var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 15 Kasım 2018; 9:12:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.