Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit Bip Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
77
Favori
171.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de saati dün alarak aranıza katıldım fakat bir sorum olacak watch faceleri nasıl türkçe yapıyoruz ilk sayfalarda bir arkadaş anlatmış ama pek anlayamadım ben
  • Benim anlamadığım, dolar fiyatları yükseldi saatin ücreti düştü
  • piperka106 kullanıcısına yanıt
    Hocam saat zaten ilk çıktığından beri 50 dolara satılıyordu. Bir anda çok popüler olunca karaborsa mantığı fiyatları arttı ama araştırınca mutlaka 50 dolara satılan yer buluyordunuz. Mesela ben neredeyse 2-3 ay önce aldım ve 190 TL'ye almıştım
  • Watch faces leri bilgisayar ile kurabiliyormuyuz arkadaşlar ? Sanırım ios uygulamasında böyle bir seçenek yokmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni kupon kodu varmı, daha önceden gearbestten alışveriş hiç yapmadım sıkıntı yaşayan oldumu hiç? gümrük vergisi çıkıyormu bu saat için?
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda Gearbest ana konusu ve Gearbest yetkilisi var, oraya sormanız daha doğru olacaktır. Ancak olurda saate vergi çıkarsa benim aldığım zaman Gearbest vergi tutarı kadar kartınıza iade yapacağını söylüyordu. O yüzden Gearbest'i tercih etmiştim. Ancak vergi çıkmadan geçti saatim neyse ki. Herhangi bir sorunlada karşılaşmadım.
  • Biliyorsunuz cihazın en büyük sıkıntılarından biri, eğer telefonun dilini İngilizce yapmazsanız rehberdeki isimleri telefon çalarken göstermiyor.



    Verdiğim linkdeki modlanmış MiFit uygulaması bu sorunu çözmüş. Uygulamayı telefondan kaldırıp bunu yükleyin. Denedim, çalışıyor.



    https://yadi.sk/d/jmhA6yKT3U8nUR

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS’ta hava durumunun uygulamaya girince otomatik güncellenmediğini fark etmiştim. Mifit uygulaması üzerinden konumu açıp, kapatarak bir şekilde güncellenmesini sağlıyordum. Bu sorunu fark eden olmuştur. Bu sorunla ilgili yeni güncelleme yayınlanmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Var mı satan..
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bir sıkıntı oluşturuyordu bu. Sanırım dünkü güncelleme bunu çözüyor değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ongunbey

    Biliyorsunuz cihazın en büyük sıkıntılarından biri, eğer telefonun dilini İngilizce yapmazsanız rehberdeki isimleri telefon çalarken göstermiyor.



    Verdiğim linkdeki modlanmış MiFit uygulaması bu sorunu çözmüş. Uygulamayı telefondan kaldırıp bunu yükleyin. Denedim, çalışıyor.



    https://yadi.sk/d/jmhA6yKT3U8nUR
    "Mi Bandage" uygulamasını kullanıyorum. Gelen aramalar ve uygulama bildirimlerin de hiç bir sorun yaşamıyorum. Sadece Türkçe karakterler çıkmıyor. Örneğin "sanırım" kelimesi "sanrm" şeklinde görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tsukiyomi

    Hocam yeni kupon kodu varmı, daha önceden gearbestten alışveriş hiç yapmadım sıkıntı yaşayan oldumu hiç? gümrük vergisi çıkıyormu bu saat için?
    Amazfit Bip aldım. Vergiye takılmadı. İndirime girince dayanamadım Pace de aldım. Pace de 35 TL vergi çıktı. Whatsapp tan, vergi ödemesini yapmamı istedikleri bilgileri aktardılar. Inter MNG ile geliyordu paketim. Ödemeyi yaptıktan sonra whatsapp tan dekontu gönderdim. Ürün tarafıma ulaştırıldı. 5 gün içinde de GearBest vergi farkını hesabıma para olarak iade etti.



    Burada işlemler kademeli. Önce kargo firması ile muhatap oluyorsunuz. Vergiyi istedikleri banka hesabına yatırıp bilgi veriyorsunuz. Para iadesi için GearBest e ayrıca bildirim de bulunmak gerekiyor dekont ile.







    Xiaomi Amazfit Bip Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü



    Xiaomi Amazfit Bip Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • new_yorker N kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile birlikte hava durumu güncellenmişti. Sonrasında otomatik güncelleme yapacak mı? Göreceğiz. Bu sebeple şuan sorun ortadan kalktı yada devam ediyor diyemiyorum.
  • Arkadaşlar bende Gadgetbridge uygulamasını kullanıyorum telefon türkçe iken arayanın ismini gösteriyor ve çoğu mesajları sorunsuz alıyorum kullanmanızı öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen hafta cuma günü siyah rengi Hepsiburada'dan 300 TL'ye alarak aranıza katıldım. Farklı uygulama vs uğraşmayayım diye telefonun dilini ingilizce yaptım.

    Saatin en güzel tarafı telefon cepteyken mail vs gelirse titreşip uyarması (bazen telin titreşimini hissetmeyip geç farkediyordum) ve

    araç kullanırken çağrı gelince teli cepten çıkarmadan konuşabilmek. 1 günlük kullanım sonucu memnunum
  • Iphone 7 plus telefonumu türkçe dil ile kullanıyorum bütün bildirimleri alıyorum sadece türkçe karakter problemi var.Dil probleminide inşallah en kısa zamanda çözerlerse on numara olacak
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Türkçe için font atmama rağmen bazı mesajlarda özellikle WhatsApp mesajlarında kişi isminin yanında ve mesajda kutu içinde ? çıkabiliyor. Normalde orada başka bir karakter görünmüyor mesaj ya da kişi isminde ama saat bildiriminde bu şekilde göründüğü oluyor bazı zamanlar. Bu tarz bir problem ile karşılaşan var mı? Sorun ne olabilir? En kısa zamanda fotoğrafınıda koymaya çalışacağım. IOS kullanıcısıyım ve saat global sürüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_yorker -- 8 Mayıs 2018; 21:11:39 >
  • Türkçe font attıktan sonra bazı bildirimlerde (Türkçe ya da İngilizce fark etmeksizin) kutu içinde ? içeren örnek bir fotoğraf şunun gibi. Ufak bir şey ama beni rahatsız ediyor. Sorunun sebebini bulamadım.

    Xiaomi Amazfit Bip Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_yorker -- 8 Mayıs 2018; 21:40:59 >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Bende yeni güncellemeden sonra hava durumu göstermemeye başladı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Hocam teli cepten çıkarmadan nasıl konuşabilirsunuz onu anlamadım? Saatte telefona yanıt verme olayı varda ben mi kaçırdım acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.