Şimdi Ara

AMASRA'DA... Denizde taciz: Turist az kalsın boğuluyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çek Cumhuriyeti'nden tatil için Amasra'ya gelen turistler, 5 denizcinin tacizine uğradı. Denizde sandal turu yapan turistler, denize atlayarak tacizcilerden kurtuldu

İddiaya göre, Bartın'ın Amasra ilçesine Çek Cumhuriyeti'nden tatile gelen Michael Havlak ve kız arkadaşı Tereza Hronova sandal kiralayarak denize açıldı.

Başka sandalda bulunan 4 kişi ile kiraladıkları sandalcı ise Hereza'yı taciz etmeye başladı. Erkek arkadaşı bunun üzerine balıkçılarla tartışmaya başladı. Tacizler artınca Hereza denize atladı.

AMASRA'DA... Denizde taciz: Turist az kalsın boğuluyordu

Bir süre Michael Havlak'ın da denize atlayarak kaçmasını engellemeye çalışan denizciler bunda başarılı olamadı. Havlak da sandaldan atlayarak tacizcilerden kurtulmayı başardı.

Uzun süre denizde bağıran Çek turistler acil imdat telefonunu arayarak polisten yardım istedi. Polislerin yönlendirmesiyle Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri olay yerine tekne ile gelerek boğulma tehlikesi geçiren Çek turistleri boğulmaktan kurtardı.

Turistlerin davacı olduklarını beyan etmesi üzerine jandarma ve polisler Amasra'da eşkal üzerine araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda yakalanan beş kişi, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak :http://www.nethaber.com/Toplum/71150/AMASRADA-Denizde-taciz-Turist-az-kalsin-boguluyordu

Bu olaylar yüzünden yakında, ülkemize hiç turist gelmeyecek, adımız çıktı bir kere

• Ben hala sadece taciz ve tecavüze idam cezası getirilmesinden yanayım.Çünkü hırsızlık, kapkaççılık maddi zarar ama tecavüz bayanların direk pskolojisini bozuyor.

Bu cümleyi anlayamadım. Denize atlamışlar denizin içinde telefonla arama yapıyorlar. Hangi telefonla yapmışlar bunu?

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Uzun süre denizde bağıran Çek turistler acil imdat telefonunu arayarak polisten yardım istedi

Bu cümleyi anlayamadım. Denize atlamışlar denizin içinde telefonla arama yapıyorlar. Hangi telefonla yapmışlar bunu?

portatif denız telefonuyla galıba :)

Orjinalden alıntı: Blackblue

Ben hala sadece taciz ve tecavüze idam cezası getirilmesinden yanayım.Çünkü hırsızlık, kapkaççılık maddi zarar ama tecavüz bayanların direk pskolojisini bozuyor.

Kıyıya çıktıktan sonra polis başvuruyolar. Nethaber dandik olduğu için, ordan buradan çırparak bu kadar oluyor.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=976122&Date=09.08.2008&b=Teknede%20tecavüz%20dehşeti&ver=40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 9 Ağustos 2008; 10:45:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

yine kendileri suçlu bence. Türkiyede herkes televizyon izliyor çoğundada yabancıların filmleri o filmlerde sürekli cinsellik var.kızlar erkek arkadaşlarıyla dilediklerini yapıyolar .bizim elemanlar o....pu diye algılıyolar. biraz bizim cahilliğimiz biraz onların abartması

evet o hayvan heriflerin, o insanlık dışı varlıkların hiç suçu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avea denizin ortasında çeker mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

çükünden asıp sallandıracaksın böylelerini

Bir tanesine kıyıp yapsalar bak bakalım bidaha oluyor mu böyle bişey..

Orjinalden alıntı: Leech King

yine kendileri suçlu bence. Türkiyede herkes televizyon izliyor çoğundada yabancıların filmleri o filmlerde sürekli cinsellik var.kızlar erkek arkadaşlarıyla dilediklerini yapıyolar .bizim elemanlar o....pu diye algılıyolar. biraz bizim cahilliğimiz biraz onların abartması

Bu nasıl bir yaklaşımdır yaa. Resmen hayvanlık , öküzlük , görgüsüzlük , şerefsizlik bunların yaptıkları. Hayvan oğlu hayvanlar ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 9 Ağustos 2008; 11:08:22 >

Aşkımıza nokta koyma,
    sana kucak dolusu virgül getirdim...
  • yuh be bizim millet iyice sapıttı.işte en iyi ceza olan idam cezası yokki bak bir daha oluyor mu ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.