Bildirim
Aman Dikkat Her Yerde Kaza ..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her şey eğitime bakar. eğitim olmayınca böyle sonuçlar da kaçınılmaz oluyor. _____________________________ -
kaç senedir trafikteyim, bir kere dahi kazaya şahit olmadım. Aman olayım diye söylemiyorum tabi ama yanlış anlaşılmasın
_____________________________ Hyundai Getz 1.5 VGT 2009 Bmw 320i e90 -
Karayollarımız bahara merhaba dedi.
-
kaza anı vidyolarına bakalım? ibret alalım.. _____________________________ ..Bir'di iki oldu.. -
Videoları buraya koyarsanız bizde ibret alırız hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bahar sersemliği. _____________________________ -
Bahsettiğiniz yol tem ise, o yolu çok kullandım üniversite zamanında. Özellikle sol şeridin temposu bazen baya yüksek oluyor, zincirleme kazaya müsait. Videoları koyarsanız iyi olur bizim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
pazar gunu kirsehir ankara arasi yol yaptim.inanın bazilari hayvan gibi araba kullanıyor.170 180 200 allah ne verdiyse basıyor.5 dk sonra bi baktim.icerdekiler yolun kenarina oturmuş ellerini yuzlerini yıkıyorlar.araba bariyerlere girmiş.kimsenin kurallara filan uyalim dedigi yok.arac solluyorum.sol seritteyim.arkamdanda başka bir arac geliyo.aracı tam solladim saga gecicem.bi baktim.arkadan gelen arac sagdan beni solluyor.sag aynama bakmasam bindiricem.yuh dedim ya.gidecegin yere en fazla 5 10 dk once gitsen ne olur.bu nasıl sollamadir.kornaya bastım kactı gitti. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler