![]() |
|

1 Mobil
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 5 Ağustos 2026; 14:47:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dolandırıcı adını sude yapmış. Cakma kızlar, tırolar, harun abiler, dolandırıcılar ve bilimum börtü böcegi sadece isminden bile anlayabilirler. Isim Pakize değil Sude ise cakma cıkma ihtimali cok artar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ağustos 2026; 19:14:1 > |
|
Bak mesela bugün ortadogulu kadınları anlattım, sen de ortadogulu erkekleri anlatmışsın. Ya pıcaklıyorlar ya da vuruyorlar ama ortadogu kadın ve erkeginden daha kötüsü de var mesela r*slar flan.. askerde dedovşina, trafikte beyzbol zopalı dayak, d*ktor olup markette calışmak mecburiyetinde kalma, putit, kendi kızlarının hırtlara gitmesi ve daha bir sürü insan altı husus maalesef rusya'da mevcuttur. Bu forumda bir eleman bana "rıslar güzel yahusuhlu insanlar, neden zubhuman?" diye sormustu. Cünkü R*sya'yı bilmiyor. Zubhumanlıgı sadece arap tipli bir ortadogulu olmak sanıyordu.. Türkiye yine bu tarz ülkelere kıysla simdiki sekliyle bile daha iyidir. TR doğarken düsülebilecek en kötü ülke değil kesinlikle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ağustos 2026; 19:27:54 > |
|
Ona katılıyorum. Zaten doğdugunda %50 çinli ve hindistanlı doğma şansın var %25 de malezya gilipin siyam vs zaten bu paçoz ülkeleri geçince bizden daha iyi ülke sadece %15 lik avrupa ve amerika falan vardır türkiye en kötü ülke değil hayya en iyinin bir altı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Derdi neymiş? |
|
|