Şimdi Ara

Ama Bıktırdınız Artık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
2
Favori
16.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    O kadar ağız atacağına gidip okuyup öğretmen olaydın ya. Belliki dert olmuş içine.
  • Onu bunu bilmemde eğitim hayatımı 2 öğretmen mahvetti.Yani öğretmen yazısını gördükten sonra yazayım dedinim.Tabi zamanında bizi dövüyolardı şimdi ayni her şeye kızan öğretmen pısırık olmuş bu bile eğitimizdeki iki yüzlülüğü açıklar.Bu adamdan çokça hakaret ve koridor ortasında hiç yere sırf 2 kızın gazıyla haksız biçimde dövmüştü.Bakın aradan 10 yıl geçmiştir hatırlıyorsam etkisini siz düşünün.


    Diğer hocam matematik lise.Adam ders anlatmadan zambak fonksiyonlar kitabından soru çözerek anlattı sözde.Bunu ek olarak iyi puan yaparak girdiğim lisede bana salak demesi beceriksiz demesi matematikten aşırı soğutmuştu.Sonuç olarak 30 kişi matematik temeli olmayan yapamayan öğrenci olduk.Şuan bu adamın eğitimden atılması lazımken müdür olmuş.



    Tek diyeceğim ne hakkında ağlıyorsun bilmiyorum ama öğretmen gibi kutsal meslek iş ahlakının en üst düzey olması gereken meslek.Ağlama duvarı olmuşsa ben dediklerine saygı duymam.





  • Ne yazıkki bazı öğretmenler ders saatini doldurup aylık maaşımı alıyım havasında öğrencinin dersten fayda alıp almadığıda umrunda değil insanların gözüne batan yılın 6 7 ayı pandemi nedeniyle çalışmayıp maaşı yatan öğretmeni görüyorlar pek haksızda sayılmazlar genelleme yapmamak lazım ama..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Judassem

    Bu söyledikleriniz çözüm değil. İlk öneriniz yüzünden öğretmenler düşük puan almamak için tüm öğrencilere yüksek puan verirler olur biter. İkinci dediğinize her öğretmen çalışır geçer; sınav çözüm değil. Üçüncü dediğiniz ise derse çalışmayıp düşük not alan ve hocasına garez güden tüm öğrencilerin öğretmen işini iyi yapsa bile düşük not vermesiyle bozulur.



    Alıntıları Göster

    Dediğiniz ihtimaller var elbette ancak hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ya da değişik yöntemler uygulanabilir. Aslında bu sistem tüm Devlet çalışanlarına uygulanmalı. Öğretmenleri sürekli ön plana çıkmasının sebebi ise çok fazla Öğretmenlik bölümü açıldığı için çok fazla mezun var ve atanamayan var, ondan dolayı dikkat çekiyor, yoksa öğretmenlere bu kadar baskı tabiki kötü ancak bi şekilde bu rahatlık giderilmeli. Yeni İngilizce Öğretmeni atanana arkadaşım ben sistemi değiştircem kafamda deli planlar mevcut diyordu, 1 yıl çalıştıktan sonra salmaya başladı, kafama eserse boş bırakıyorum çocukları ders çalışın diyorum ben de takılıyorum diyor. Yani boş dersi zaten öğrenci çok sever ancak bu şekilde olmamalı. Öğretmen öğrencilere yüksek puan verse dahi herkesin gireceği ortak sınavda kendi öğrenciler düşük alacağı için fazladan puan verdiği anlaşılacaktır. Ankette yüksek puan veren öğretmene öğrencilerin yüksek puan vermesnin önemi kalmayacaktır. Ayrıca neden yüksek puan verdiği müfettişler tarafından araştırılabilir. Her an derse müfettiş girebilme ihtimali olmalı ve en az ayda 1 müfettiş tüm öğretmenlerin dersine girmeli.


    Rehberlik öğretmenine de iş verilmeli, öğrenciler öğretmene gitmesi yerine rehber öğretmen tüm öğrencileri detaylı incelemeli, tek tek konuşmalı, aileleri kesinlikle ziyaret edip notlar almalı ve bunlar neticesinde çözüm üretmeli.


    Bunlara yapmaya çalışan öğretmenler vardı ama müfredata aykırı denilip ya açığa alındılar ya da yapmalı engellendi. Müfredat düzeltilmeli ya da öğretmenlere müfredat dayatılmak yerine öğrenci seviyesine göre müfredat ayarlaması yapılmalı. Endüstri Meslek'de okuyan kardeşim bize öğretmen polinom öğretmeye çalışıyordu diyor ki daha bir bilinmeyenli denklemi bilmeyen öğrencilere müfredat gereği böyle bir şey öğretilmeye çalışılmak tamamen zaman kaybı oluyor.





  • engineer037 kullanıcısına yanıt

    Devlette çalışan mühendisle özelde çalışan mühendis arasında ki farkı biliyor musun ? Hiç MKE tarafına işin düştümü ? Ben sana söyleyim özel ile devlette öğretmenin farkı 5 ise mühendiste 30 dur bence bir maaş oranlarına falan bir bak ve çalışma şartlarına devlette ki mühendislerin.


    Bu arada özelde ve aynı zamanda devlette çalışan bazı öğretmenler biliyorum günde yaklaşık 10 saat civarı çalışıyorlar özel dersleri de var tabi ve bunlar fizik matematik branşlı öğretmenler bu insanların kazancı aylık 20-30 milyar arası değişiyor bunu da söyleyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzex -- 31 Ağustos 2020; 9:10:28 >
  • la hangi insanımız düzgün de öğretmenler düzgün olacak? kendimize bir bakalım önce. :D

  • Judassem kullanıcısına yanıt
    İçini veznedeki insan dolduruyorsa...
  • Lan günde 1 saat çalışan 5 vakit namaz kıldıran imam İSLAM'A GÖRE MAAŞ ALAMAZ. İMAM İSLAMDA MAAŞ ALMAZ

    ADAMLAR YATTIĞI YERDEN 11 MİLYAR TL SENELİK BÜTÇEDEN YİYOR

    YAZIKLAR OLSUN SİZE
  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    Babam öğretmen pazar akşamı ziyaret ettim pazartesiden itibaren telafi eğitimi yapacaklarmış... yok öğrencilerin numaraları,yok whatsap grubu oluşturma, yok bilgisayara zoom kurma, zoom üzerinden eğitim yapmaya çalışırken sabote edilmemesi için parola koyma vs uğraşıyor da uğraşıyor. Genç nesil için dert değil bunlar çok hızlı yapılır... Teknolojiden anlamamasına rağmen uğraşıyor bana soruyor... Siz ve türevleriniz aklıma geldi. Dedim millet öğretmenler yata yata maaş alıyor diye geziyor ne diye uğraşıp duruyorsun keyfine bak pazar akşamı işin mi yok diyorum vazgeçiremiyorum.  Az önce konuştum bir sınıftan hiç kimse derse katılmamış... kimler için uğraşıyorsun gör dedim . Yatsa maaşını alsa hiç problem olmayacak. İdaalist olan bu dünyada boşa yıpranır. Bakın yabancı devletler her sene ermeni soykırımı yaptınız fasa fiso konuşuyor, oysa yapsaydın soykırım ortada ne doğru dürüst ermeni olurdu nede soykırım yaptınız diyen olurdu... Bakınız kızılderililer? Sonuç olarak haklısın anayasal özgürlüğün, fikir ve düşüncelerini suç oluşturmadığı müddetçe özgürce açıklayabilirsin...





  • İy yatiyosunuz iy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teramycin

    Ogretmenler 7/24 yatarak maas alıyor. Bunu düşünüyor olmak suc degil anayasal hak.

    sen ve senin gibi düşünen 151 tane %51lik kesimdeki insanlara acıyorum

  • haklısınız öğretmenler yılın 2 ayı yatarak maaş alıyorlar.

    ancak imamlar ve devlet memurları ise yılın hiçbir dönemi çalışmadıkları halde haram para yemekteler.

  • Bak öğretmen abim, ben 18 yaşındayım dolayısıyla benden büyüksün. Ben hayatım boyunca başarılı bir öğrenci oldum. Öğretmenlerle aramı bozuk tutmadım. İlla bozuk olmasını isteyenler ayrı tabii ki. Burada emin ol kimse öğretmenden fırça yedi diye bunu yazmıyor. Büyük ihtimalle sınıf hocasısın. Eğer kendi paranı namuslu şerefli bir şekilde kazandığına inanıyorsan konu açmana dahi gerek yoktur. Çünkü en iyi öğretmen sensin. Benim dediğim, yıllardır din, almanca vs vs gibi derslerle para kazanan niteliksiz vasıfsız lüzumsuz öğretmenleri ne yazık ki sevemiyorum. Bakın hocam, bunu içtenlikle söylüyorum bunlar gibi onbinlerce öğretmen onlarca yıldır devletin parasını emiyor. Saçma din resim dil fakültelerinden çıkıp öğrencilere HİÇBİR ŞEY katamıyorlar. Üstüne üstlük BÜTÜN öğretmenler yaklaşık 5.5 aydır kıllarını kıpırdatmadan TAM maaş alıyorlar. Elinizi vicdanınıza koyun öğretmenler. Yediğiniz vergileri hak ediyor musunuz? Halkın sırtına yükleniyorsunuz. Bir doktor yanlış aşı yapmış diye kimse ağlamaz. Bir niteliksiz uzman çavuş bi kızı tecavüz ettiği için tüm Jandarmaya tepki olmaz. AMA TÜM öğretmenler halkı sömürüyor, önüne gelen öğretmen oluyor. Bakın, benim istediğim öğretmenlern okula gitmediği yıllarda (Dönemlerde) EDİT maaşlarının birazının kesilmesi. Öğretmenler eskisi kadar nitelikli hissettirmiyorlar. Çünkü herkes öğretmen oluyor. Öğrencilerle laf dalaşına giren edepsiz öğretmenler az değil. Ben çok hocaya tükürdüklerini yalattım. Ek olarak,, bu yazıyı bir din kültürü hocası okuyorsa pü senin sıfatına liyakatsiz herif.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 31 Ağustos 2020; 17:29:10 >




  • Zeze1 kullanıcısına yanıt

    Senin branşın nedir? Sen kimsin? Senin gibi birisi mi öğrencilere fayda sağlayacak? Sen bu cümlenle para için çalıştığını kanıtlamış olmuyor musun? Boş adamsın. Boğazında kala :)

  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt

    Abim senin gördüklerin acı vericiymiş. Şahsen üzüldüm. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir şeyleri değiştirebiliriz.

  • Aslında öğretmenler yatarak para kazanmıyor. Bizim milletimizi öyle bi çalıştırıyolar ki, boku çıkana kadar çalıştırıyorlar özel sektörde, sonrada şaka gibi bi maaş veriyorlar.


    Hal böyle olunca düşünmeyi de unutuyoruz, ilk önce devlet memurlarına sarkıyoruz, ONLAR ÇALIŞMIYOR! YATIYORLAR!


    Hayır güzel kardeşim onlar yatmıyor, sen fazla dikiliyorsun.


    Normalde sende yatmalısın. Ama Seni yatırmazlar. Sen yatarsan bazıları dikilmek zorunda kalır  

  • teknoCat kullanıcısına yanıt

    Demagoji yapma minik hoca :) imamlar neyse siz de aynısınız :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 31 Ağustos 2020; 18:6:20 >
  • 10 yıla kalmaz online sistemi yerleştirirler umarım.
    Yüz yüze eğitim minikler için hadi gerekli diyelim. Ortaokuldan sonra devlete yük bunlar.

    Yatmayı seven kesim her zaman buna karşı çıkacak.

    Onlarda biliyor böyle rahat mesleği başka bir yerde bulamayacaklarını.

    Ne başlarında disiplin amirleri var patron yok oooh beleş.Kafalarına göre takılıyorlar. Ayda yılda müfettiş felan gelir yalandan. Onuda davul zurnayla uyarıyorlar.

    Zaman ilerliyor, çağ değişiyor, teknoloji gelişiyor. Öğretmenliğin devri buraya kadarmış. Başka bi sistem getirmek için kafa yormalılar artık.Şimdilik bunlar ayak sesleri merak etmeyin bizim gibi düşünen insan sayısı zamanla artacak.

    Öğretmen arkadaşlar neyapıyor. Seminere gitmemek için rapor almalar. Seminere kısa şortla gitmek nedir Allah aşkına!! Düşünün nasıl bir disiplinsizlik yuvasına dönmüş. Bunu gel bakayım özel şirketin toplantısında yada askeriyede vs.yap.!!

    Kısacası Mebde ağır disiplinsiz bir yönetim biçimi var. "İstersem ben akşama kadar yatar gene maaşımı alan diyen tiplerden aldık eğitimi" Yok ya!!! öyle bir dünya yok.

    Ya hepimiz en iyi şartlarda yaşayacağız yada sizde bizim gibi yaşayacaksınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Demagoji yapma minik hoca :) imamlar neyse siz de aynısınız :)

    Ben öğretmen değilim. İmamların bu ülkeye katkısı yok. Anca feto gibileri ülkeyi yıkmaya uğraşır. Malum parti de..

  • Bekçi, imam hatta polisin aldığı paraya ses çıkarmayıp öğretmenlere takanlar cahil sürüsüdür.


    Öğretmenliğin ne kadar önemli bir meslek olduğunu ve çocukların gelişiminde nasıl rol oynadığını kavrayamayacak kadar aptallardır.


    Bu vatana hayırlı insan yetiştirecek olanlar öğretmenlerdir. Bekçiler, imamlar, polisler falan değil.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.