Şimdi Ara

AM2 Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki sistemdeki parçalar hakkında görüşünüz lütfen, Bilgisayar mühendisliği bölümünü kazanan genç bir arkadaşımız evde ve ders ağırlıklı kullanacak.
    Ekran kartı sonrada ilave edilebilir...



     AM2 Sistem



  • walla gayet düzgün bi sistem olmuş.
    anakartı gigabyte da düşünebilirsin.msi ı yakından görmedim ama gigabyte m55-plus modeli oldukça stabil ve kaliteli bi board.

    ekran kartı kullanım amacına göre değiştiği için bişey diyemem ama ram artık bu zamanda 1gb olmalı diye düşünüyorum.
    am2 ler için iddalı oc yapılmayacaksa ddr533 almanın hiç bi sakıncası yok, 667 olması şart değil yani...
  • Bende aynı şeyi diyecektim anakartı Gigabyte M55 Plus S3G veya Asus'un bir modeli var onu seçin. Daha başarılı ve daha zengin anakartlar.

    TRullininde dediği gibi 667 Mhz ramin pek bi getirisi yok hatta ben 533Mhz rami DDR400 olarak kullanıyorum en azıından zamanlamalar daha iyi
  • ders çalışmak için fazlasıyla yeterli. fazlasınıda yapar. ekran kartı onboard bu yüzden oyun olayı biraz sakat ama geriye kalan her (her) işine yeter.

    anakart konusunda forumda tecrübeli arkadaşların sözünü dinlemek akıllıca olabilir. Diğer taraftan ben MSI firmasına güveniyorum. yıllar sonra bile yazılımsal destek veriyorlar ürünlerine. son karar senin. özel olarak arkadaşların dediği anakartlar iyiyse birşey diyemem elbette. sadece marka değil markanın modelleride önemli sonuçta.

    512mb ram normalde yeterli (bu işe göre) ama ekran kartı onboard olduğu için 512 ramden kullanacak. buda biraz kasar.

    benim durumumu anlatayım sizinkinden epey düşük bir işlemci (athlon xp 2000) ve 512 mb kingston ram kullanıyorum. aynı anda film, download, internet, müzik, word programları açık olduğunda problem yok. download programı bazen yavaşlamaya yol açıyor hepsi açıkken hepsi bu. karar sizin. (sistemimdeki tüm parçalar birbiriyle uyumlu çıktı) :))




  • KASA HARİÇ İYİ SİSTEM OLMUŞ BİRDE LCD Yİ DAHA İYİ AL BENCE
  • GÜZEL SİSTEM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.