Bildirim
am2+ islemci tavsiyesi..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BU İŞLEMCİ İŞİNİ GÖRÜR
AMD Phenom X4 Quad-Core 9650 2.3GHz 4MB AM2+
BİRAZDA O.C İLE 3.00 GHZ GÜNLÜK KULLANIRSIN... -
eyv. usta o halde bunu alicam.. -
anakartin am3 destekleme ihtimali var, biraz arastirin isterseniz...am3 lerle uyumluysa o islemciye para vermeyin... -
Anakartınız güncel Athlon II ya da Phenom II serisini desteklemiyor. Yani Phenom serisinden bir işlemci alabilirsiniz güncel sayılabilecek... X4 9650 anakartınızın 1103 numaralı BIOS sürümünden itibaren destekleniyor... -
benimde aklıma geldi ama sorun olur die am2+ cpu tavsiye ettim arkadaslar haklı biraz araştır am3 işlemcye destek sağlarsa bunu tavsiye ederim AMD Phenom II X4 Quad-Core 810 2.6GHz 6MB AM3 938p Cpu
http://www.sanalmarketim.com/urun/27eb463ef4a87e19a30764f7f1429bbf/AMD-Phenom-II-X4-Quad-Core-810-2.6GHz-6MB-AM3-938p-Cpu -
evet sitesinde yazmior destekledigi ama ben alicagim sitede am2+ olarak phenom II 940 serisi var onun icin aklimi kurcaliyor acaba destekler mi II serisini diye.. -
quote:
Orijinalden alıntı: x6xd2
BU İŞLEMCİ İŞİNİ GÖRÜR
BİRAZDA O.C İLE 3.00 GHZ GÜNLÜK KULLANIRSIN...
bu işlemcilerin hepsi takoz o işlemciyi 3ghz e hızaşırtta öp başına koy -
peki ne aliyim bu takozsa.. -
bakma sen onun yorumlarına.Onlar intel fanatiği.Bütçen kısıtlıysa al AMD ni bak keyfine -
quote:
Orijinalden alıntı: eyes-on-you
bakma sen onun yorumlarına.Onlar intel fanatiği.Bütçen kısıtlıysa al AMD ni bak keyfine
ne diyosun sen be aslında sizin gibilerle bu forumda muhattap olmamak gerek ama hadi neyse cevap verelim ben intel fanatiğiysem sistem pnaelime bak bakalım bakmasını bilmiyorsan bir doktora git gözlerini göster amd phenom I 9650 kesinlikle alınmaz bunuda söylüyorum onu alıcagına git bi amd x3 720 her türlü daha iyidir diyorum konuyu açar arkadaş sen önce bütçe belirtmemişsinki bizden işlemci tavsiyesi istiyorsun sana amd 945 de önerirler sempron da önerirler neymiş amd 9650 yi hız aşırt 3ghz e o işlemciyi 3ghz e aşırt bakalım aşırtabiliyomusun ondan sonra konuşun
-
öncelikle üslubuna dikkat edersen forum adına iyi olur.Mesajlarını belirli bir saygı çerçevesinde yazmalısın.Emir verir gibi değil.Ben önceki mesajımda phenom I 9650 almasını söylemedim zaten.AMD nin uygun fiyatlı birçok modeli var.
Konuyu açan arkadaş çok pahalı olmayacak birşey tavsiye etmemizi istemiş.Fiyat/Performans bakımından AMD nin çok uygun işlemcileri var Intele göre.Bu işlemcilerin hepsi takoz deyip AMD işlemcilerin tümünü kestirip atmak yanlış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 26 Ağustos 2009; 11:44:02 > -
Çok pahalı olmasın demiş. Ona göre tavsiye verelim lütfen. Evet Phenom I serisi bence de tamamen takoz fiyatına göre.. -
Phenom I öyle olabilir ancak diğer AMD işlemcilerin suçu ne.dodocan bütün AMD işlemcileri suçlamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 26 Ağustos 2009; 14:38:26 > -
Hocam
@x6xd2
BU İŞLEMCİ İŞİNİ GÖRÜR
BİRAZDA O.C İLE 3.00 GHZ GÜNLÜK KULLANIRSIN... demiş..
@dodocan'da Bu işlemciler derken alıntı yaparak zaten Phenom I x4 serisini kastetmiş -
Ortada yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Ben bütün AMD leri kötülüyor zannetmiştim.O zaman haklı demiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X