Şimdi Ara

Alyatek’in Uygun Fiyatlı Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Klima, günümüzde genelde her bireyin evinde vardır. Yaz aylarının kavurucu sıcağından bir nebze de olsa kurtulmamızı, kış aylarında ise sıcak havası ile ortamı ısıtmasıyla oldukça işimize yarar. Benim klimalarla ilgili tek sorunum bozulduklarında başlıyor, onlar hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığımız için teknik servis çağırmak durumunda kalıyoruz. Servis çağırma süreci de ayrı bir işkence, günler haftalar geçtikten sonra anca sorununuza çözüm buluyorlar. İşte evimdeki klimayla yaşadığım bu sorunu yeni açacağımız iş yerinde de yaşamamak için iyi ve kaliteli bir klima arayışı içine girdim. Bu süreçte uzun bir zaman harcadıktan sonra aradığım vrf sistemli klimaları Alyatek firmasında buldum.
    Yeni iş yerimde kaliteli bir klima olduğuna inanmadığım hiçbir ürünü satın almayacaktım. Bu yüzden iyi bir araştırma yapmaya başlayarak işe koyuldum, öncelikle çevremdeki insanlardan firmalarında kullandığı klima sistemleri hakkında düşüncelerini aldım. Anladım ki ofislerde yaşanılan klima sorunları evlerdekinden daha büyük sıkıtılar çekiyor. Ofislerdeki ana makinanın bozulmasıyla tüm katlar büyük zorluklar yaşıyor, hatta yakın bir arkadaşımın çalıştığı ofiste geçtiğimiz yaz aylarında klimaları arızalanmış ve tüm çalışanlar yaz aylarının kavurucu sıcağını her saniye yaşamış. İnternetten de öğrendiğim bilgilerde son dönemlerde üretilen klimaların uzun ömürlü, çevre dostu ve daha az enerji harcadıklarını öğrendim, bilindik firmaların ürünlerini tercih etmek istiyordum ancak onlarda belirttiğim bütçeyi biraz açıyordu, daha sonra yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sektördeki en iyi firmalarının ürünleri bulabileceğim bir site olan Alyatek’i önerdi, Alyatek’in http://alyatek.com.tr/ adlı internet sitesine girdiğimde vrf sistemli klimaların oldukça uygun fiyatlarda olduğunu gördüm.
    Gerçekten de öyleydi, diğer birçok yerdeki ürünlerin birebir aynısı o sitede çok daha uygundu, müşteri yorumlarını da incelediğimde Alyatek’in ürünlerini ve hizmeti kullanan herkesin oldukça memnun olduğunu gördüm. Vakit kaybetmeden ofisimize ve bütçeme en uygun klimayı sipariş verdim, belirtilen tarihte sipariş ofisimize geldi ve kısa sürede kuruldu. Şu an ofisimizde hiçbir sorun yaşamadık umarım ileride de yaşamayız. Sizde vrf sistemli bir klima almayı düşünüyorsanız Alyatek’i hepinize tavsiye ederim. Vrf sistem ürünlerini incelemek için buraya tıklayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinembabaoglu -- 12 Aralık 2017; 12:12:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.