Şimdi Ara

Altunuzade Ve Levent Gold PC de 'Pal Xbox360 Slim' 24,25,26 Eylül Tarihlerin'de 599TL... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimsizpost


    quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    Arkadaşlar ben elazığda oturuyprumda benim ps3 sarı ışık gördü :( gold ps3 için kampanya yaparmı ve yapsada netten alınabilirmi sitesinden güvenlidir değilmi yada iyi ps3 satan bildiğiniz başka yerler varmı saolun.


    bende ps3 kullanıyorum ama madem sarı ışık gördü ya tamir yoluna git ne kadar sağlıklı bilemem yada ist den tanıdığın varsa Xbox 360 slim aldır. Xbox slim gerek altyapı, arayüz, online destek ile ps3 ten fersah fersah üstündür. Multiplatform oyunlarında da üstündür. Ama Ps3 Exc. oyunlarının yanına pek yaklaşamaz. İyi düşün derim


    Önerin için teşekkür ederim ama ben ps3 manyağıyım :) ve orjinal alıyorum hep 3 yıldır kullanıyordum ps3 ü dün demo oynarken kırmızı ışık sarıya döndü sonra kırmızı ışık yandı söndü ps3 kapandı,garantiside bitti,yaptırsam sanırm 150 ytl deniliyor yaptırsam çok beklermiyim acaba ? yaptıranlarda sonra tekrar sarı gördü diyiyor en iyisi ps3 slim diyiyorlar ne yapacam tam bilemiyorum ama yeni almak daha mantıklı sanırım,x box 360 evet güzel bi alet biliyorum ama ps3 exc.oyunları gerçekten harika grand turizmo 5 i bekliyorum zaten.




  • @utkuhan , artık ps3de de kopya oynanabiliyor tabi tercih meselesi
  • SPAWN DOĞRU BİLİYORUM AMA ben online oynuyorum genelde ondan orjinal tercih ediyorum acaba slim 120 gb lar iyimi
  • dostum bende her iki konsolda var inan ps3 toz kapladı yatıyor, xbox360'dan sonra ps3'ü açasın gelmeyecek, bunun garantisini verebilirim ;)

    git bir tane slim al bana dua edeceksin ;) orjinal kullanıcam diyorsanda grubumuza beklerim ;)

    http://forum.donanimhaber.com/m_42763510/mpage_1/key_/tm.htm
  • SPAWSN DOSTUM tam ticaret adamısın be :) ya ama elazığdayım ben netten oyun alıyorum ztn o açıdan bi karım olmaz ki ?
  • heheh ticaretle uğraşıyorum ama tekstilciyim =) elektronik değil yani =)

    dostum oyunları shopto.net'ten alırsın, cihazıda istanbuldan bir dükkandan sipariş edersin kargolarlar ;) güvenirsende buradaki bir arkadaşa söylersin sana alıp yollar, electroworldde 750 TL idi, gold'da da 600 müş ama tabi bitmiştir o cihazlar ;)
  • utkuhan düşünme bence al bir xbox360, dvd ler çiziliyormuş diyorlar makineye falanda atılıyor oyunlar ps3 ten yazılım altyapı online destek ve market içeriği ile çok üstün bir sistem bence ama Exc lerden mahrum kalacaksın orasınıda iyi düşün
  • valla arkadaşlar saolun gerçekten x box 360 görmedim ama livenin süper oldugunu duydum ama dediğim gibi gt 5 ve diğer exc bekliyordum ne zamandır anlıyorsunuz değlmi beni nede olsa kardeş firmalarız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    valla arkadaşlar saolun gerçekten x box 360 görmedim ama livenin süper oldugunu duydum ama dediğim gibi gt 5 ve diğer exc bekliyordum ne zamandır anlıyorsunuz değlmi beni nede olsa kardeş firmalarız :)



    Killzone3, GT5 bunlar birde Türkçe altyazı ile gelecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimsizpost

    utkuhan düşünme bence al bir xbox360, dvd ler çiziliyormuş diyorlar makineye falanda atılıyor oyunlar ps3 ten yazılım altyapı online destek ve market içeriği ile çok üstün bir sistem bence ama Exc lerden mahrum kalacaksın orasınıda iyi düşün


    dostum dvd falan çizmiyor, adamlar xbox360'a pislik atmak için cihaz dvd okurken cihazı tutup sallıyorlar vs... hangi cihazı çalışırken sallarsan olacak olay budur ;)
    + dediğin gibi LIVE için bile xbox360 tercih sebebidir ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawn1984


    quote:

    Orijinalden alıntı: isimsizpost

    utkuhan düşünme bence al bir xbox360, dvd ler çiziliyormuş diyorlar makineye falanda atılıyor oyunlar ps3 ten yazılım altyapı online destek ve market içeriği ile çok üstün bir sistem bence ama Exc lerden mahrum kalacaksın orasınıda iyi düşün


    dostum dvd falan çizmiyor, adamlar xbox360'a pislik atmak için cihaz dvd okurken cihazı tutup sallıyorlar vs... hangi cihazı çalışırken sallarsan olacak olay budur ;)
    + dediğin gibi LIVE için bile xbox360 tercih sebebidir ;)


    dvd ler bir şekilde yine çizilir çok hassas bir yüzeye sahip ama ps3 te blueray ler çizilmiyor koruyucu bir katman var galiba o kısmı güzel




  • ben 5 yıldır xbox360 kullanıyorum orjinal dvd'lerimin hiç birinde kılcal çizik bile yok , oyunu alır almaz hdd'ye yukle zaten dvd'in hiç çizilmez ;)
  • Kaçırdık ya lanet olsun
  • bugun akşam merak ettim gidip baktım arkadaşlar bahçelievler gold'a, slimler tükenmiş, ellerinde slim makine var ama fiyatı 799 TL , elitelerin fiyatı ise 599 TL ... ama merak etmeyin yakında tüm firmalar yapar bunun gibi kampanyalar...
  • Emin misin 799 olduğuna, ben de merakımdan gittim baktım, baya bir slim makine vardı ama fiyat 949. Satıcıya sordum böyle böyle kampanya ne oldu diye, belki devam ediyordur umuduyla, dün bitti sadece hafta sonu içindi. Tekrar olacak mı bu kampanya diye sorduğumda bir ay içinde tekrar olacak bütün şubelerimizde ama internetten bildirilmeyecek dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C@PiSh

    Emin misin 799 olduğuna, ben de merakımdan gittim baktım, baya bir slim makine vardı ama fiyat 949. Satıcıya sordum böyle böyle kampanya ne oldu diye, belki devam ediyordur umuduyla, dün bitti sadece hafta sonu içindi. Tekrar olacak mı bu kampanya diye sorduğumda bir ay içinde tekrar olacak bütün şubelerimizde ama internetten bildirilmeyecek dedi.


    üzerindeki etikete bakma raflardaki etiketler yanlış, satıcıya söyle bilgisayardan bakıyor, 799 TL dedi, dün 599 TL imiş bugun 799 TL zaten 799 bile pahalı electroworld'de 750 tl 1 ay önceydi o da , belki inmiştir bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1984 -- 20 Eylül 2010; 22:53:13 >




  • Forumda yazılanları okuduktan sonra slim model xbox360 aldım ama önce bana daha yakin olan 4 Leventteki mağazaya gittim yetkili bu kampanya mağaza bazlı oluyormuş sadece Bahçelievler ve forum Bayrampaşa kampanya dahilindeki magazalarmis 1 hafta bekletsen önümüzdeki hafta bizim şube kampanya şubesi olacak dedi.Benden söylemesi 4 Levent Gold mağazayı gözetim altına alın derim
  • bugun yolum dustu gıttım sordumdun gelseydınız 599 a alabılırdınız dedıler satılmamıstı hepsı en az 15 kutu duruyordu
  • ben akşam 20.00 de ordaydım hiçbirtane kampanyalı xbox360s yoktu, sadece eliteler vardı... istanbul bahçelievlerdeki gold'da. sizin baktığınız neresiydi ?
  • Slim 899 dan mı giriyor kim alacakmış acaba onu.......
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.