Bildirim
Altunizade Metrobüs civarı otopark yeri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim Çalıştığım şantiyeye bırakabilirsin(; Ben göz kulak olurum zevkle. Vezirspor un hemen yanı Şehrizar Konaklarını yapıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmazomer -- 19 Şubat 2012; 23:29:19 >_____________________________ AMG -
Capitol'u tavsiye edicektim.Son andan okudum.
Üsküdar sokakları boş olur genelde , müsait bi yere koyabilirsin._____________________________ -
Ama çekicilere dikkat ben emniyet mahallesinde oturuyorum ve işim de burada hiç alakasız yerlerden bile araba çektikleri olabiliyor. Kısıklıdan karakolundan altunizadeye doğru inerken ilk ışıklardan sağa dön Vezir Spor Halı sahası var bilirsinbelki onun otoparkına da bırakabilirsin. Zaten üstgeçit in dibinde vezir spor. 3 üst geçit geçtimi metrobüse biniyorsun zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmazomer -- 19 Şubat 2012; 23:38:54 >_____________________________ AMG -
Gold bilgisayar'ın otoparkını kullanabilirsin. _____________________________ -
Teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için ve krkmazomer hocamın iyi niyetli teklifi için
Gold Pc biraz daha yol üstünde kalıyor ilk olarak orasını bir deneyeceğim , olmazsa vezirspor tarafına bakacağım.İyi akşamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler