Şimdi Ara

Alttan ders alma ve ortalama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu şekilde başlayayım bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve genel notlarım 1 ders hariç gayet güzel. 5 kredilik bir ders kendisi ve ilk üniversite sınavım olduğu için her şeyi elimi yüzüme bulaştırarak vizeden 2 aldım. vizenin etkisi %60 olduğu için sanırım finale girmeden kalmış durumdayım.

Sorum şu: Ben bu dersi seneye alttan alsam ve AA ile geçsem ilk yıl FF aldığım not 1. sınıfın 1. döneminden silinecek mi. (bu mantıkta dersi 1. yıldan 2. yıla transfer ediyoruz bir bakıma sanırım ve o dönem 8 olan ders sayım 7 olarak görünecek)

Yoksa başka bir türlü mü? Her kafadan başka bir ses çıkıyor kafam allak bullak açıkçası. Uzaktan eğitim olduğu için okuldan hiç kimseye iletişimim de yok kafamdaki sorularla kaldım böyle. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senc06 -- 11 Ocak 2021; 10:25:3 >

• Mantıki olarak silinir. Tam bilmiyorum ama bu dersi mezun olmadan önce kalmadan vermen lazım. En sonunda geçtin diyelim geçtiğin not yazılır mantıki olarak
  • Merhaba. Vizenin etkisi %40 dır. Ve önümüzdeki herhangi bir dönem( baharda, yaz okulunda veya önümüzdeki güz dönemlerinde) dersi verirseniz verdiğiniz dönem harflendirmesi geçerli olur. FF gözükmez. Ders sayınız önümüzdeki dönem dönem dersleriniz+1 olarak gözükür (kadığınız ders sayısınca bu + artar.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.