Şimdi Ara

ALTİS HG 200 Çalışma İstasyonu mü DYNAMİC 1001 Çalışma İstasyonu mu??Hangisini almalıyım?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolasın

Bu arada makara sistemi felan ek ağırlığı kaldırır mı?Sanayi de ona göre ağırlık ayarlamayı düşünüyorum yorumuna göre
  • Makinenin iskeleti sağlam, makaralarda sert plastikten yapılmış gayet sağlam duruyor.Üstten eğmeye çalıştım biraz ama olmadı.Ağırlık yaptıracaksan azar azar ekleyerek git bence.Bir süre kullanımdan sonra sıkıntı yoksa eklersin bitane daha.Yaparsan baktın oluyor ileride bende hazırlatırım.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Okey hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalkerrrr

Okey hocam sağolun

Hocam aleti aldınız mı birşey sormak istiyorum alttaki plakalara demir çubuk takarak döküm flanş ekleyebiliyormuyuz 15 20kg mesela 50 kg çok az da
  • Allahdiyenspen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de tereddütten dolayı almadım daha. 2 el istasyonlara baktım yüksek fiyattan satıyorlar bir de en az 300 TL de nakliye olsa astarından pahalı oluyor.
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar parça parça geliyor ikinci el alırsan nakliye alabilirler ama 0 alırsan kargo ücreti almıyor çoğu site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahdiyenspen kullanıcısına yanıt
    aynen ama 90 kg ağırlıklı 2 el istasyonlara bakındım.Aslında fiyatı yüksek tutmasalar nakliye parası göze gelmez.Ürün diyelim yabancılarda sıfırı 1000 TL ise bizimkiler 2. elini 1200 TL ye satıyorlar sapıklık resmen :)

Bir tane 90 KG ağırlıklı 300-400 TL ye var ama direnç sistemli,plaka değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 19 Şubat 2014; 22:06:52 >
  • Yaklaşık 5 aydır altis hg 200 kullanıcısıyım aletten çok memnunum. Halatları uçak sanayi de kullanılan çok sağlam halatlar. Ben de altis'in 2 adet 10 kg dambılları var onları aletin ağırlıklarının üstüne koyuyorum 70 kg olarak kullanıyorum hiç kasma zorlama olmuyor. Ayrıca daha büyük bir alet alacağım için isteyene uygun fiyata satabilirim. Şuan 540 lira civarında fiyatı ben 350 tl ye veririm yanlız taşıma (nakliye size ait). İstanbul Şile' deyim.

Alet çok temiz kullanıldı sıfırdan farkı yok.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR_c

Yaklaşık 5 aydır altis hg 200 kullanıcısıyım aletten çok memnunum. Halatları uçak sanayi de kullanılan çok sağlam halatlar. Ben de altis'in 2 adet 10 kg dambılları var onları aletin ağırlıklarının üstüne koyuyorum 70 kg olarak kullanıyorum hiç kasma zorlama olmuyor. Ayrıca daha büyük bir alet alacağım için isteyene uygun fiyata satabilirim. Şuan 540 lira civarında fiyatı ben 350 tl ye veririm yanlız taşıma (nakliye size ait). İstanbul Şile' deyim.

Alet çok temiz kullanıldı sıfırdan farkı yok.
    Saygılar.

Hocam 2. el altis çalışma istasyonunuzu 350 TL ye ancak aynı mahalleden birine satabilirsiniz.Çünkü taşıma maliyeti oldukça fazla bunun yanında sıfırı 500 TL olup kargo ve kurulum bedava + yanında bazı hediyeleri var.

İnşallah hayırlı bir şekilde satabilirsiniz.

• daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    kardeşim ürünü satmadısanız almak istiyorum . dönüş yaparsanız sevinirim
  • TaNeR_c kullanıcısına yanıt
    kardeşim ürünü satmadıysanız alabilirim dönüş yaparsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.