Şimdi Ara

Altın Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bankadan bir altın hesabı açmak istiyorum fakat hesap ücretinin olmamasini ve alış satış arasındaki makasın da az olmasını istiyorum bana önerebileceğiniz bir banka var mi acaba ?
    Aklımda garanti bankası var ama alış satış arasında 2 tl makas farkı var
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin bankan(Kuveyttürk)
  • Hiçbir banka altın hesaplarından hesap işletim ücreti almıyor. Hangi banka olacağı da size bağlı biraz. Maaş bankanızdan tercih ederseniz bütün birikimi tek yerde görürsünüz internet bankacılığına girişte.

    Farklı banka olsun derseniz de ne istediğinize ve ne kadar alım yapacağınıza bağlı. Bazı bankalar minimum yarım gram ve katları şekilde alım yapmaya izin veriyor. Garantide öyleydi sanırsam. İşbankasında 0,01 gram minimum işlem yapılabiliyordu. Ben işbankta açmıştım her ay belli bi miktar alıyordum bazen hesapta küsürat kalıyordu 3 lira 7 lira gibi. Değerlendirmek için 0,01’li gramlarda alıyordum. Tamamen size kalmış yani 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlara ek olarak aldığım altını istediğim an fiziki olarak çekmek istiyorum derseniz de kuveyttürk’ü tercih edebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam gram başı 5 tl gibi bi komisyonla fiziki çekim yapabiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık çoğu banka altın hesabı sunuyor. İstediğinde açabilirsin fakat dediğin gibi makası çok açmayan bankaları tercih etmen yararına olacaktır. Ayrıca altın hesabı açan bankalarda artık fiziki altınlarınızı da hesaba aktarabiliyorlar. Ekpertizler inceleyip miktara göre hesabınıza aktarım yapıyor. Bunun dışında altın hesapları vadeli de açılabiliyor. Bankaların sundukları faiz oranlarını görmek için altın hesabı nedir nasıl açılır yazısına göz atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macitseymen -- 3 Mart 2023; 13:59:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.