Şimdi Ara

ALTEA - LEON... ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaz başında Benzin fiyatlarının artmasından dolayı LPG kervanına katılma kararı verdim. Dizel araçların bakım fiyatlarının yüksek olması ve ülkemizdeki motorin kalitesinin belli olması nedeniyle dizel araçlara ait pek iyi fikirlerim yok. Araç olarak ta ALTEA veya LEON 1.6 düşünüyorum. LPG ye kolay uyumlu ve sorunsuz bir motor oldukları için Lpg de bir sorun olmayacağını düşünüyorum. İki aracın bir çok benzer yönleri var. Kullanım olarak ve performans olarak ta birbirlerine yakın araçlar sanırım. Kullanan ve bilenler araçlar hakkında ne düşüyor. Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur.



  • Bu iki araç arasındaki seçimi sağlıyacak tek etmen İHTİYAÇLARINIZDIR. Aile aracı arıyorsanız ALTEA, spor araç arıyorsanız LEON. Leon'un bagajı neredeyse yok 1-2 ufak bavulla doluyor ve koltukları spor dizaydandan dolayı çok gömülü. Sürüş pozisyonları farklı. Altea daha ferah daha yüksekte gidiyormuş gibi his veriyor. Leon hıza odaklı yere yakın sürüş hissi veriyor. Tercih ve ihtiyaçlar meselesi...
  • Merhaba,

    pckopat_6 arkadaşımızın dediği gibi aile aracı istiyorsanız altea, hatta gücünüz varsa altea xl. Ama spor hb segmentinde araç istiyorsanız leon derim.

    Aralarında tek bir fark var leon daha çok tutuluyor ve istediğin zamanda satabilirsin.

    www.seatclubworld.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.