Şimdi Ara

Alt tab yapınca oyunun donması sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WiiSmash

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: WiiSmash

    bende sorun yok fakat ayar, çözünürlük değiştirdiğimde ses tekrarlama oluyo 10-30 saniye donma, çökme gibi ama sonra ayarı değiştiriyo. gerçi source'a özgü bişey

    Bende de her zaman olmuyor. Mesela oyunda oluyorum alt tab yapınca donmuyor. Ama biraz zaman geçince alt tab yapınca donuyor. Her zaman olmuyor, ne zaman olacağı da belli olmuyor. Böyle olduğu zaman oturumu kapatıp yeniden açıyorum düzeliyor. Çözünürlüğü yükseltince falan mı oluyor donma, çökme falan? Yoksa herhangi bir çözünürlüğe alınca mı oluyor? Source'a özgü olan ne?

    mesela herhangi bi ayarı değiştiriyorum o an "five minutes left in the mission" diyecek ya tam ben o ayarı değiştirdiğimde "five minuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminu........." sonra çözünürlüğü veya neyi değiştirdiysem değiştirmiş oluyor ve "tes left in the misson" diye devam ediyo ve sonra oyuna devam.

    sendede sorun böyle mi mesela yada 30-40 saniye bekleyince düzelir mi acaba denesen ? (bburakozkan'ın dediği)

    bide oyun içindeyken alt tab yapınca mı oluyo yoksa menüykende aynısı geçerli mi ?




    Yok bendeki sadece alt tab yapınca donuyor. Ayar değiştirince falan bir şey olmuyor sanırım denemedim. Ve bekleyince de düzelmiyor. Bir kere alt tab yapınca donduğu zaman her alt tab yaptığımda donuyor. Menüde değil de mesela Sunucular ekranındayken de donuyor alt tab yapınca.




  • Bazen Alt Gr+Ctrl+Delete yaptıktan sonra Görev Yöneticisine tıklayınca açılmıyor. Aynı işlemi 2 veya 3 kere yapınca açılıyor. Bu da çok kıl bir durum. Bir de bazen Görev Yöneticisini kapatınca direk oyuna dönüyor.
  • yok mu çözümü:)
  • CS GO ' da cs go exe. çalışmayı durdu hatası alan siyah erkan ve kasma sorunu donma sorunu yaşayan arkadaşlar buyrun zar zor bulduğum bi video ben yaptım ve düzeldi inşallah sizlerinde düzelir.

    https://www.youtube.com/watch?v=aM4bN15B6qY

     Alt tab yapınca oyunun donması sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.