Şimdi Ara

Alt Göğüs Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
6.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir spor salonuna gidiyorum ama çok kısa süredir bilinçli olarak vücut geliştirme yapıyorum. 1 ay önce ben alt göğüs çalışırken hocam çalışmamamı söyledi. ''Çünkü alt göğüs çalışmak göğsü çizer onun için önce üst tarafı geliştirmeye bak'' dedi. Yalnız az önce dikkatimi çekti sıkınca göğsüm şişkin ve sert ama alt göğüs tarafı yumuşacık. Alt göğüs çalışmaya ne zaman başlamalıyım? Sizce neden hocam alt göğüs çalışma dedi. Üst taraf gelişmeden çalışmak gereksiz olduğu için mi yoksa orta ve üst göğsün gelişmesine engel olduğu için mi? Gece gece anlaşılması zor bir şey yazdım, affedin. Şimdiden teşekkürler.

ÖZET
    Alt göğüs çalışmak orta ve üst göğüsün gelişmesini etkiler mi? Orta ve üst göğüs gelişmeden alt göğüs çalışmak gereksiz midir?

• Bir engeli olmaz ama alt göğüs göğsün şekillendikten sonra yapılır genelde, sen orta ve üst göğüsü halledersin tamamdır oldu dersin ondan sonrada programına alt göğüsü eklersin. Zaten orta ve üst göğüs çalışırken yaptığın bazı haraketler alt göğüsü çizer. Bazıları hiç alt göğüs çalışmaz gereksiz bulur. Bende alt göğüsü programıma geçen hafta dahil ettim gerek duymuyordum ama bayağı vurdu çalıştıktan sonra, yani orta ve üst göğsünü yeterli düzeyde geliştirdikten sonra alt göğüsüde programına eklemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.