Şimdi Ara

Almayi Düşündüğüm Beyaz Eşyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Gerek yerel sermaye olması gerek yaygin servis ağı nedeniyle arçelik üzerinden kendime bir set oluşturdum, değerli görüşlerinizi esirgemezseniz memnun olurum.

Buzdolabı: 5233 NH Modeli standard işimi göreceğini düşündüğüm bir buzdolabi sade görünümlü, fiyatı ; 1344 TL (belki besinleri daha uzun süre taze tutan ve daha az elektrik tüketen bir cihaz olabilir bunun yerine ?)

http://www.****.com/urun/en-ucuz-arcelik-5233-nh-buzdolabi.aspx?ref=akakce&v=1.4.9

Bulaşık Makinesi 6381 HT 8 Programlı, Ses Seviyesi (dBA) 43, Su Tüketimi (lt) 10, Enerji Tüketimi (kWh ) 0,92, tasarruflu, program sayısı fazla güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum, fiyatı; 1200 TL

http://www.beyazesyamerkezi.com/Arcelik-6381-HT-Bulasik-Makinesi_10707.html?ref=akakce&v=1.63.7

Çamaşır Makinesi: 8103 HE 8 Kg 16 programlı, 1000 Devir; İdeal bir çamaşır makınesindeki devir sayısının 1000 devir olduğunu duymuştum, 8 kg da içinde yorgan yastık battaniye felan yıkamak için ideal olabilir, ayrıca su tüketimi; 46 Lt, Elektrik Tüketimi (kWh) 0,844 , gürültü seviyesi; Ses Seviyesi-Yıkama/Sıkma (dB) 55/71, çamaşır makinelerinde gürültü seviyeleri önemli daha az gürültü patırtı koparan daha tasarruflu ve fiyatı uygun bir makine önerebilirsiniz belki, bunun da fiyatı 1035 TL

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3800292&ref=akakce

Ankastre Fırın : Arçeliğin bayisinde gördük çok hoş bişi Fırın:949 TL

http://www.hepsinialalim.com/Arcelik-9702-YRB-Rustik-Ankastre-Firin,PR-125.html

Ocak: 329 TLcik

http://www.hepsinialalim.com/Arcelik-O-714-YRB-Gaz-Emniyetli-Rustik,PR-118.html?ref=idealfiyatrehberi

Saygılarımla,,

• fırın ve ocaktan pek anlamıyorum o yüzden onlara yorum yapmayacağım ama diğerleri için konuşacak olursam sırf yerli sermaye diye arçeliğin vasat ürünlerini alıp paranızı sokağa atmayın. arçelik önce tüketicisine saygı gösterip adam gibi ürünler yapsın ondan sonra biz ona kıymet verelim doğrusu bu. sırf şekli şemali havalı ürünler yapıp her mahallede servis açmakla olmaz.

Buzdolabı:
    http://www.tekcarsi.com/urun/bosch-kge58aw30n-antibakteriyel-iki-kapili-buzdolabi.aspx

Bulaşık Makinesi:
    http://www.tekcarsi.com/urun/bosch-sms58m82eu-bulasik-makinesi.aspx

Çamaşır Makinesi:
    http://www.tekcarsi.com/urun/bosch-was-20461-tr-camasir-makinesi.aspx

bütçenizin sizin seçtiğin ürünlerin fiyatları kadar olduğunu varsayarak bu ürünleri tavsiye ederim. hepsi taş gibi cihazlar. bütçenizi de yazarsanız daha sağlıklı tavsiyelerde bulunulabilir.

• Tesekkur ederim tavsiyeniz icin hepsinin ortalama butce ve aradigim ozellikleri yukarida yazmistim . Bunlarin toplami 4800 tl yapior 5000 uzerini de pek cikabilecegimi sanmiorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: istceko

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin hepsinin ortalama butce ve aradigim ozellikleri yukarida yazmistim . Bunlarin toplami 4800 tl yapior 5000 uzerini de pek cikabilecegimi sanmiorum.

Arkadaşın tavsite ettiği modellerden sadece çamaşır biraz daha yüksek diğerleri aynı fiyat. Çamaşırda o fiyata değer.

Yani Bosch daha iyi diyorsunuz arkadaşlar. Arçelik bukadar mı kötüdür. candogan62 den de bir yorum alsaydım. Bu konuda forumda en bilgili kişinin kendisi olduğunu dumuştum. Teşekkürler..

Candoğan hoca'nın fikrini hiç alma bence çünkü buradaki arkadaşlarla aynı şeyi söyleyecek :)

"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek." Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Yani Bosch daha iyi diyorsunuz arkadaşlar. Arçelik bukadar mı kötüdür. candogan62 den de bir yorum alsaydım. Bu konuda forumda en bilgili kişinin kendisi olduğunu dumuştum. Teşekkürler..

Seçtiğiniz buzdolabının plastik aksamı ve genel kalitesi yeterli seviyede değil. Dondurucu taban tasarımı hatalı. Bu sebeplerden illa Arçelik grubundan olması gerekiyorsa Altus ALK470E ve Grundig GKND4780I modellerini öneririm. Bunlar Arçelik üretimi ve daha kaliteli/donanımlı cihazlardır.

Çamaşır makinesini kesinlikle tavsiye etmem. Arçelik'in kaporta, rulman, amortisör kalitesi oldukça zayıf. Kısa sürede problem yaşarsınız. Yıkama kalitesi de yeterli düzeyde değil. Yerine LG F1281TD ve Bosch WAS20461TR öneririm.

Bulaşık makinesinde de bence Arçelik almaktansa Bosch SMS58M82TR daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Fırında ve ocakta tasarımları hoşunuza gittiyse tercih edebilirsiniz. Ancak bu modellerin de piyasada satılan Simfer, ICF, Silverline vb. markalara öçre yine bir artısı bulunmuyor. Piyasa ortalaması kalitesinde, adı Arçelik diye pahalıya satılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Seti Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Beyaz Eşya Seti Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Seçtiğiniz buzdolabının plastik aksamı ve genel kalitesi yeterli seviyede değil. Dondurucu taban tasarımı hatalı. Bu sebeplerden illa Arçelik grubundan olması gerekiyorsa Altus ALK470E ve Grundig GKND4780I modellerini öneririm. Bunlar Arçelik üretimi ve daha kaliteli/donanımlı cihazlardır.

Çamaşır makinesini kesinlikle tavsiye etmem. Arçelik'in kaporta, rulman, amortisör kalitesi oldukça zayıf. Kısa sürede problem yaşarsınız. Yıkama kalitesi de yeterli düzeyde değil. Yerine LG F1281TD ve Bosch WAS20461TR öneririm.

Bulaşık makinesinde de bence Arçelik almaktansa Bosch SMS58M82TR daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Fırında ve ocakta tasarımları hoşunuza gittiyse tercih edebilirsiniz. Ancak bu modellerin de piyasada satılan Simfer, ICF, Silverline vb. markalara öçre yine bir artısı bulunmuyor. Piyasa ortalaması kalitesinde, adı Arçelik diye pahalıya satılıyor.

candoğan hocam bu insanlar arçelikten ne zaman kurtulacak yaa gidin en basitinden şikayet var diye sitelere ordan bakın şikayetlerine en az bosh siemens ve de alman ayrıca arçelik halen 1992 teknolojili çamaşır makinası tamburu kullanıyor haksızmıyım candoğan hocam boshtan siemensten 600 tl lik makine al ama arçelikten 2000 tl lik bile makine alma bu arada siemens ve boshun bazı modelleride almanya montaj bulaşıklarda bildiğim kadarıyla kodun sonunda eu yazanlar çamaşır makinalarında 7 kg ve üstü olanlar diye biliyorum

• quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım.

• istceko arkadaşım sonunda doğruyu buldunmu acaba

Orijinalden alıntı: muratkutay

istceko arkadaşım sonunda doğruyu buldunmu acaba

Bu forumun 2005 yılından beri üyesiyim. Bişi almadan buradn mutlaka fikir sahibi olurum. Buradaki insanların bilgi birikimlerine ve tecrübelerine güvenim sonsuz. Üstadın önerdiği modellerden LG çamaşır makinesi ve bosch bulaşık makiması aklıma yattı. Buzdolabından da sogudum altus yada grundig aynı grubun ürünleri. Az elektrik harcayan sorunsuz al yat derler ya alıp yatabileceğim farklı bir marka model varsa önerebileceğiniz sete onu dahil etmek isterim.

• Forumu biraz inceledim (BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı) modeli candogan62 kendi evine almış. incelemesini paylaşmış bakalım olmazsa o veya ona benzer modeller olabilir. Ama o da low frost muş az da olsa buzu varmış . Buzdolabının içini su basar mı acaba ?

Orijinalden alıntı: muratkutay

quote:

quote:

candoğan hocam bu insanlar arçelikten ne zaman kurtulacak yaa gidin en basitinden şikayet var diye sitelere ordan bakın şikayetlerine en az bosh siemens ve de alman ayrıca arçelik halen 1992 teknolojili çamaşır makinası tamburu kullanıyor haksızmıyım candoğan hocam boshtan siemensten 600 tl lik makine al ama arçelikten 2000 tl lik bile makine alma bu arada siemens ve boshun bazı modelleride almanya montaj bulaşıklarda bildiğim kadarıyla kodun sonunda eu yazanlar çamaşır makinalarında 7 kg ve üstü olanlar diye biliyorum

milletin aldığı kullandığı mal ne zaman size batar oldu bırak isteyen istediğini alır yok 600 tl lik bosch arçeliğin 2000 tl lik makinasından iyidir kullandınmı bu aynı seviyedeki makinaları ? ben kullandım bosch sınıfta kaldı arçelik geçti o şikayet sitelerinde arçelik başı çekiyorsa arkasındakide bosch oluyor
    candoğan hocam sana değil bu arada

• yedi sene önce arkadaş tavsiyesiyle bosch çamaşır makinası aldım(maxx for kids) garantiliyken deterjan kapağı çatladı zorla bedava değiştirdik yoksa 40 tl servise verecektik, 3 sene evel rezistansı değiştirdik hatırlamıyorum ama 45 tl verdim sanırım, geçen ayda suyu ıstmıyordu servis çağırdık kartı yandı deyip 300 tl istedi ve 20 tl bayıldım bende mahalledeki tamirciye kartı 180 tl.ye yaptırdım bosch tam düzeldi dedimken dün tambur dönmemeye başladı hanım ben bir daha bosch istemiyorum dedi, o kadar para verdik yazıklar olsun dedi bugün sizlerin yazılarını okudum okudum hep boschu öven sözler neyse ben bosch bayine gittim was modelere baktım fiyatlar bana göre çok, hatta bosch was modellerin yenisini çıkarmış kapağı biraz büyümüş ayrıca hijen modunu koymuşlar motora 10 sene garanti vermişler bunlar bugün benim öğrendiklerim birkaç mağaza dolaştıktan sonra ha bu arada was 20461 fiyatınıda ezberledim peşin 1500 tl 12 ay taksitli 1645 tl sonra arçelik bayine gittim birkaç modele bakarken arçelik 8103HE gözüm takıldı fiyatıda çok cazip geldi 1190 tl eğer %5 vade farkıyla 24 ay ödemeli 1260 tl geldi birde ütü hediyesi varmış, hanımın istediği oldu yarın servis getirip kuracakmış bakalım nasıl çıkacak, bizi 10 sene üzmeden götürsün başka birşey istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Eylül 2012; 23:09:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.