Şimdi Ara

Almanyadan alınan ps4 oyunu türkiyedeki ps4 lerde çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • amazon.de den divisionu collectors edition almayı düşünüyorum arkadaşlar da Almanyadan gelen oyun burdaki ps4 lerde çalışırmı çalışırsada dili ne olur sizce almanca mı ingilizce mi ? Bildiğiniz gibi bu gittigidiyordaki uyanıklar falan oyunları yurtdışından alıp ancak öyle Araldan ucuza satabiliyorlar ama almanya için özel bir durum var mıdır yinede sormak istedim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Bir çok sorulan soru ve cevaba baktım 3 kişi ingilizce var mı falan diye sormuş 3 ü de olumlu cevap almış umarım bi sıkıntı çıkmaz.

http://www.amazon.de/Tom-Clancys-The-Division-PlayStation/dp/B017RG73PY?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Steelbook çok cezbedici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Avrupa psn lerin hepsinde ing varki tr ile de farki yok

Bahsedilen cd li oyun.
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    emin ol aynisi oluyor yurt disinda yasiyorum mesala the last of us almistim kutulu Turkce dil vardi kaldiki ingilizceden bahsediyoruz
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar ben Steelbook lu versiyonundan sipariş verdim 65 euroya bir sıkıntı çıkarsa buraya not düşerim hem gelecekte sorusu olan arkadaşlara referans olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.