![]() Beklenen sol parti Berlin'de kuruldu Sahra Wagenknecht yeni partisini kurdu. Eski Sol Partili Wagenknecht, Berlin'de yeni sol partisini resmen kurmuş oldu. Partide, 40'a yakın kurucu üye bulunuyor. Sol Partili eski siyasetçi Sahra Wagenknecht yeni partisini Berlin'de resmen kurdu. Bir parti sözcüsü bugün AFP haber ajansına yaptığı açıklamada, 40 kadar kurucu üye arasında Wagenknecht ve Sol Parti'nin Federal Meclis'teki parlamento grubunun eski başkanı Amira Mohamed Ali'nin de bulunduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde başka üyelerin de katılması bekleniyor. AVRUPA SEÇİMLERİNE KATILACAK Wagenknecht ve Federal Meclis'in diğer dokuz üyesi Ekim ayında Sol Parti'den istifa etmişti. "Bündnis Sahra Wagenknecht" derneğinden doğan yeni parti Haziran ayında yapılacak Avrupa seçimlerine katılacak. İlk parti konferansının Ocak ayı sonunda yapılması planlanıyor. Kaynak: Beklenen sol parti Berlin'de kuruldu https://www.arti49.com/beklenen-sol-parti-berlinde-kuruldu-2386912h.htm |
Almanyada yeni sol parti 10 milletvekili ile birlikte resmen kuruldu !

-
-
radikal değilse anlamı yok almanyadaki her parti sosyal demokrat zaten en sağcıları bile
-
SJW Wooke akımına karşı olan klasik 80 li yılların solu bu yeni kurulan parti
Kontrolsüz göçe ve lgbt konularınada karşı çıkıyor ama aynı zamanda sosyal devleti ve emekçi kesimi savunuyor
Vatan partisi gibide diyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ocak 2024; 16:33:40 > -
Yada Afd yi frenlemek için kurulan kukla bir parti.
-
Zannetmiyorum bu kadın 15 senedir sert muhalefet yapıyor sol pattide kadını genel eş genel başkanken düşman ilan ettiler radikal solcu wooke destekçisi antifa kadının yüzüne pasta fırlatmıştı
Hükümetten sosyal demokratlardan ne kadar bıksada almanyada asla afd ye oy vermeyecek kesim var sosyal devlet zarar görür afd gelirse radikal sağ palazlanır endişesiyle bu kesimden bayağı oy alacak bu parti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ocak 2024; 16:41:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık soldan tiksinen kitleler var. önceden "sağcıyım" demeye korkardı almanlar. Artık açık açık solculara taş atmaya başlayanları görüyorum. bugün gösterilerde mesela AntiFa diye sol teröristlerinin gurubu gösteri yapmaya çalışınca, halktan birileri hemen bunlara takılıyor.
birkaç ay önce yazmıştım. "almanlar , tekrar at yemeye başlarlarsa, bir hitler daha çıkarırlar" :) sanırım at kısmına geçmeden erken uyanacaklar.
-
Az önce bu videoyu gördüm bir Türk alman kanalına verdiği röportajda AfD ye oy vereceğini söylemiş ve bu video youtubede viral olmus
BlueTigeryoutube
Migrant würde die AfD wählen #deutsch #deutschland #politik #islam #cdu #afd #religion #lustig #fypシhttps://www.youtube.com/shorts/qMml7LgERVY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 9 Ocak 2024; 13:36:22 > -
Türklerin AfD'ye oy attığı belliydi. ikinci başkanı 2 sene önce TV de söyledi. Atatürk posterini boşuna basmadılar. Atatürkçü kesimden oy alacaklarını biliyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X