Sadece gecen sene 48 bin suriyeli alman vatandasligina gecmis bundan 4 sene önce 1 senede alman vatandasi olan suriyeli sayisi 3855 iken bu rakam 2022 de 48 bine cikmis ! Son verilere göre ise almanyada 1 milyona yakin suriyeli göcmen yasiyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Kasım 2023; 18:56:14 > |
Almanyada vatandaslik alan Suriyeli sayisi her sene katlanarak artiyor !

-
-
Çok pişman olacaklar ve çok geç olacak. Yazık gerçekten yazık
O coğrafyadan kimseyi almazdım ülkeme
-
Onlar iyilerini aldılar. Gerçekten çok donanımlı insanlarda vardı içlerinde. Biz nerede aylak başıboş nargileci (nargile içenler alınmasın) tipler onları aldık içimize. Esas biz pişman olacağız ki son seçim sonun başlangıcıdır.
-
O suriye vatandaslarinin cogu ypg asigi kurtler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden çok pişmanlar zaten.
Entegre olamayanlar, Alman kültür ve değerlerini benimsemeyen milyonlarca cihatçi. Bir şey yapmazlarsa 40-50 sene sonra Almanyayi ele geçirirler.
-
Covid, omicron, eris, birde bunlar.
Tavşanlardan bile hızlılar. Bölünerek mi çoğalıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 15 Kasım 2023; 21:50:9 >
Almanya 10 yıl içinde 7 milyon göçmen işçi alacak. 15 yıl içinde de 4 milyon yabancı uyrukluyu vatatandaş yapacak. Alman ekonomisinin sürdürülebilir olması için bu gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Kasım 2023; 22:22:23 > -
ne yani gidip solcu liberalleri kıtır kıtır kessinler mi? sizin solcularınız bunlara sebep. adamlar; alabildiklerini alacaklar ki 2025 seçimlerinde kendilerine oy sağlansın. afd %30ları geçiyor. %35 rahat bulur. ama NRW ve Bavyara'da %15-%20 arasında kalacaktır.
avrupa solu = türkiye'de muhafazakar kafa
-
asau bloklamış avusturyacı muhafazakar. yine boşa sallıyorsun. hayır bu acizlik, çok bilmişlik yapıp da yalanı su yüzüne çıkmaması için bu kadar kasma.
bu muhafazakarların her iki lafından bir tanesi yalan.
afgan arkadaşım var. Türkye'de askeri eğitim almış. aslen zaten avrupalı atalara sahip. dedesi mavi gözlü kumral saçlı. muhtemel orada kaybolan romalı taburun soyundan geliyorlar.
bu çocuk kafa olarak da başka. halkçı bir kafası var. aynı bizim gibi seküler bir islam anlayışı benimsemiş. diğer afganlar gibi değil yani ki ben ona "sen afgan değilsin. ataların muhtemelen antik romalı" diyorum. velhasıl kelam bu çocuk eğitimini burada yapıyor, İT üzerine diploma alacak. 2015 yılında gelmiş ve çalıştığı yerler:
geri dönüşüm ayıklama
burgerci tarzında yer
marketin firmasında 3 yıl
yani 2022 den bu yana eğitim aldığından çalışmıyor ve 5 yıl bu çocuk sürekli vergi ödemiş çalışmış.
ama gel gör ki Alman devleti bu çocuğa vatandaşlık vermiyor. sürekli erteliyor. en sonunda 3 - 4 ay önce kafası atıp gidiyor bu stadt denilen kuruma. içeriye girmiş. içeride sadece suriyeli ve hintli varmış.
ama işte bu bahsettiğim avusturyacı gibi tipler gelip size göz göre göre yalan sıkıyor.
işin garibi; aynı yalanları biz alman sor partilerden duyuyoruz. "işçi açığı var" ?
birşeyin açığı yok işçi bile çıkarıyorlar!
-
hangisi iyimiş bir anlatsana bremın? hangi iyilerini almışlar?
-
Aracı TC. hedef EU. basit matematik
-
Polonya bu konuda çok katı.Ortadoğudan gelen hiç kimseyi ülkelerine 'kalıcı' olarak almıyorlar.Ortadoğudan öğrenci ve turist olarak gitmekte çok sıkıntılı diye biliyorum.Bunlar için bile çok ciddi prosedürlerden geçmek gerekiyordu sanırım.Bu yüzden bugün Polonya hep bahsedilen Avrupa medeniyetini yaşamaya devam ediyor.Fransa,Almanya,Avusturya,İngiltere hatta Finlandiya,İsviçre,Norveç bile giderek tanınmaz hale gelmeye başladı.
-
Donanımlısını mı almışlar puhahahaha
Hayatında bu ülkeleri ziyaret edip oradaki göçmen kalitesini gördün mü?
Muhtemelen mahallenden bile çıkmıyorsundur
-
Los Angeles' de çok Türkçe konuşan gördüm.
Sanırım bir çoğu Meksika' dan kaçan geçenler zira turist tipi yoktu...
-
%60 vasıflı %40 ı ameledir.
Ben olsam asla almam Almanya'nın çoğu köyü bile harika sayılır. Teknolojik köyleri var adamların insansız marketleri güvenliği falan. Bir yolları var bizim en iyi en pahalı en yap işlet yollarımız o yolların yanına yaklaşamaz. Araba amortisöre ihtiyaç duymuyor.
Düşünün etrafa ülkenize zarar veren bir ellikiniiz yok ve siz dışarıdan alıyorsunuz... elliki geri götürür asla şaşırtmaz.
Yazık ediyorlar....
Kemalin çetesine kurtarıcı gözle bakan adam Suriyeli'yi de donanımlı sanacaktır elbet. Biz 22 yıldır bu cahil insanlardan bıktık. Aslında 99% göç etse Türkiye 10 yılda kurtulur. Ama Kemal Dedem yüzbeşbin üçyüz milyonla gelecek Muharrem çekilirse, puhaaaaaaa:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 16 Kasım 2023; 19:55:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen ettin mi ettiysen bana kanıt foto falan atarmısın rica ediyorum. Giden gelen birçok arkadaşım oldu , at gözlüğüyle yaşayan biri de değilim ayrıca altı boş konuşmuyorum o yüzden. Ayrıca Almanya denen ülke ülkesine aldığı adamı saçına tarağına tırnağına herşeyine bakıyor senin ülken gibi sınırları kevgire dönmüş bir ülke değil. O yüzden ince eleyip sık dokuyorlar.
Evet mahallemden çıkamıyorum ülkedeki ekonomik durum yüzünden ama başkaları gibi de at gözlüğü takmıyorum
"yrıca Almanya denen ülke ülkesine aldığı adamı saçına tarağına tırnağına herşeyine bakıyor"
Solcularda da bir akp tarzında hayal dünyası var.
-
almanyadaki göçmen artışı için de mi siz endişeleniyosunuz
-
Hayal dünyasında yaşayan sizsiniz, ülkenin sınırlarını eleğe döndürdüğünüz için ve sonrasında yaşanan Atatürk havalimanı ve Vezneciler terör saldırılarının araştırılmasını istemeyen bir sağcı kesim tarafından yönetilen hayaller ülkesinde yaşıyorsunuz . Adamlar tasına tarağına bakmasa bu saldırılar orada da olurdu biraz mantık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çok pişman olacaklar ve çok geç olacak. Yazık gerçekten yazık O coğrafyadan kimseyi almazdım ülkeme |
Benzer içerikler
- ideoloji testi
- fulbright bursu alan türkler
- nur tuğba aktay boşandı
- c35 beton
- iş kurmak istiyorum
- en ucuz sıfır araba
- papara ceza 26 bin tl
- doa geri dönüşüm
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- togg akıllı destek paketi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X