![]() Atatürkçü Gazete (@ataturkcugzte) on X https://x.com/ataturkcugzte/status/1809861518650970166Haber Report (@HaberReport) on X https://x.com/HaberReport/status/1809704753561034879?mx=2< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Temmuz 2024; 11:18:16 > |
Almanyada Suriyeli siginmacilar Pkklilar ile birlikte Türkiyenin elenmesini kutladilar !

-
-
Vergi üstüne vergi geliyor, biz ise biri parmaklarını büktü diye konuşurken verdiğimiz vergiler ile başka ırkları besliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen Bengü konserinde de oldu aynısı. Tersi olsa ırkçı föşik oluruz. Türklüğe karşı yapılınca ülkemizde bile serbest.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karınları tok
Altları kuru mazlumların.
Türkityede zorbalık görmüşler herhalde
Oralara kadar gittiklerine göre.
Öyle değil mi kardeşleri. Onaylasanıza
Ösö bayraklarıda var. Vayyyyy
Normalde ösocular bize minnettar.
Yapmaz öyle hainlikler.
Aralarına bir kaçtane kansız karışmıştır.
Akraba halklarız. Yapmazlar değil mi
Onaylasanıza kardeşleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 7 Temmuz 2024; 12:28:9 >
Bunların alayı vatansız.
Öldüklerinde cenazelerine bile yer bulamayacaklar kendi vatanlarında. Böyle olduklarında bu durumdalar.
Bunları dikkate alıp da kendinize üzmeyin beyler, ben de dahil.
-
Vatansizlar toplanmis ciddiye alacak bir durum yok. Suriyeliler son cikan olaylardan tepkililerde Afganlara ne oluyor onu anlayamadim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aryan brotherhood işte anlamıycak ne var :D hala Türkler aryan diyen cahiller aklıma geliyor.
-
Ne Aryani? Ayran bile olmaz bunlardan, en fazla yogurda dogranacak hiyar olup cacik olurlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlara kardeş diyenin anası da babası da belli değildir.
-
Bu kansızlara vatan haini demeyeceğim, yoksa otomatik botlar hemen savunmaya geçiyor.
-
Buradan anlaşılsın artık ellerine birazcık güç geçse bir kaşık suda bizi boğmak isteyecekleri çok aşikar artık lütfen bunu herkes anlasın arkadaşlar.
-
Nasıl ya, tivitirda bölücülerin köpeği olmuş solcu tayfa bana Türkler faşist diyordu?
Dinciler bunlara din kardeşimiz diyor.
Adamlar kendi memleketlerini düşünmüyor. İşi gücü yok Türkiye'yi düşünüyor. İlk fırsatta ülkesini bırakıp kaçtı bu artıklar. Başka ülkede bayrak açıp suriye diye bağırmanın anlamı kalmadı.
-
Bu vatansızları neden haber yapıp değer veriyorsunuz ki.
bunların çoğu kürt asıllı suriyeliler bunlar doğal.
batı ebelerini öpüyor ama birşey diyemiyorum bizdede celladına aşık olan türk dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2024; 18:13:30 > -
Suriyeli kılığına girmiş pkklı olmaları daha muhtemel değil mi? Beleşe kullanılan ahmak bir topluluk, kullananlar da malum
Buradan anlaşılsın artık ellerine birazcık güç geçse bir kaşık suda bizi boğmak isteyecekleri çok aşikar artık lütfen bunu herkes anlasın arkadaşlar. |
Dinciler bunlara din kardeşimiz diyor.
![]() |
Nasıl ya, tivitirda bölücülerin köpeği olmuş solcu tayfa bana Türkler faşist diyordu?
|
Geçen Bengü konserinde de oldu aynısı. Tersi olsa ırkçı föşik oluruz. Türklüğe karşı yapılınca ülkemizde bile serbest.
|
Bunların alayı vatansız. Öldüklerinde cenazelerine bile yer bulamayacaklar kendi vatanlarında. Böyle olduklarında bu durumdalar. Bunları dikkate alıp da kendinize üzmeyin beyler, ben de dahil. |
Abi pkk zaten Suriye'den hala militan temin ediyor Apoyu bekaa vadisinde 10-15 sene misafir ettiler Benim anlamadığım Erdoğan ve AKP iktidar partisi Suriye'den milyonlarca kişiyi neden Türkiye Cumhuriyetine getirip vatandaş yapıp maaş bağladı? AKP'ye 20 senedir oy veren güruh bunları düşünmedi mi düşünecek kafa yokmuydu? 1 hata yaparsın 2 hata yaparsın da 20-21 senede aynı hatayı yapmazsın kendi düşen ağlamaz |
Ne Aryani? Ayran bile olmaz bunlardan, en fazla yogurda dogranacak hiyar olup cacik olurlar.
|
13 sene baktigimiz suriler 1 gunde düşman oldu
Arap böyledir biz bunlari gazneliler zamanindan beri 900 sene sirtimizda tasidik onlar bize ellerine gecen ilk imkanda ingilizler icin ihanet ettiler |
Pkklilarla birlikte yürüyüp Türkiyeye ihanet edecek eylemleremi girismeleri gerekiyor sirf bu yüzden ? Ne kadar sacma bir argüman 10 milyon mülteci gelmis halen suclu Türkiye irkci Türkiye |
Benzer içerikler
- kızlık zarı dikimi
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- bir cafe aylık ne kadar kazanir
- realme türkiye"den çekildi mi
- ariel boykot mu
- dab radyo nedir
- yurtdışı telefon kayıt ücreti 2025
- youtube premium fiyat
- tüvtürk kime satıldı
- togg renk seçenekleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X