Almanyada neredeyse bir cok Zara ürünü Türkiyeden almanyaya ithal geliyor ve buna ragmen daha ucuz bir tane magazaya girdim neredeyse hepsinde made in Turkey yaziyordu bir daha gidersem buraya foto atarim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Aralık 2023; 23:2:16 > |
Almanyada gecen Zara ve diger giyim magazalarina gittim yarisinda made in Turkey yaziyordu

-
-
Çünkü Türkiye tekstil alanında çok iyi bir yerde.
Bir çok büyük markanın Avrupa'da vs satılan ürünleri Türkiye üretimidir. Sadece Zara değil çok daha buyuk ve pahalı markaların da Türkiye'de üretimi çok fazla. Ve Avrupalilar Türkiye'de üretilen tekstil ürünlerine epey rağbet gösteriyor. Kaliteli olduğunu biliyorlar.
Fakat enteresan olan şudur ki, Türkiye'de üretilen zara, berschka, pull&bear gibi markaları Avrupa halki tüketiyorken, aynı markalari Türk halkı alırken, Vietnam, Bangladeş, Kamboçya gibi ülkelerde üretilmiş olanını alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 26 Aralık 2023; 23:38:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tshirt, sweatshirt falan bakmissin.. ceket ve montta yokuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
avusturalyada yaşayan akrabamda bile var türk markaları, ama orda ne hikmetse kıyafetler pahalıymış almanya gibi ucuz değil .
-
nike da var adidas da var
trde yapilan
-
Made in Turkey yazdığına emin misin ? Biraz sallıyon gibi !
ZARA'ya gitmeden evde oturduğun yerden konu mu açıyon yoksa ?
-
Niye sallayim ? Ne gördüysem onu paylaşıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye üretiminin azalması, Mısır ve Bangladeş'in artması muhtemel, geçenlerde tekstil sektöründen biri, üretimin Türkiye'den Mısır'a ve işçiliğin ucuz olduğu ülkelere kaydığını söylüyordu. İşçilik ücreti Türkiye'de eskisi kadar düşük değil, sebebi de Dolar'ın serbest bırakılmaması.
-
Ben eskiden Zaranin Turklere ait oldugunu saniyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunun sebebi kocaeli bursadaki fabrikalar. git gir içlerine 350 dolara 12 saat çalışan türk ve ortadoğulular 7 saat çalışıp 3000 dolar kazanan almanlara kazak örüyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 29 Aralık 2023; 16:34:8 > -
Türkiye'de üretilir zara'ya ait tekstil ürünleri.
-
Yalnızca Türkiye değil, İspanya dahil 12 ülkede üretiliyor:
Where Are Zara’s Clothes Made 2023 - Jeans, Shoes & more (madefind.com)
-
Olayı anlamadınız siz. Son 2 yıldır Made İn Turkey yazmıyor. ( Oradan yalan söylediğini düşünüyorum. )
Yoksa gitmiş görmüş olsa Made in Türkiye yazar derdi.
-
Pek umursanmıyor o büyük markalar tarafından hala Türkiye'de üretilen hilfiger ürünlerde turkey yazar. uluslararası siteden koydugum zara ürününde de turkey yazıyor örneğin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 29 Aralık 2023; 19:14:57 > -
bir çok marka tr de üretim yaptırıyor levis calvin gibi ithal markalarda ayakkabısı da vardı bazı markaların türkiye üretimi
-
Zarayı filan geçtim burada üretilen Efes bile orada daha ucuz.
-
Biz 10 liralık ürüne 20 lira ödemek zorundayız. Çünkü tercihimizi yaklaşık 20 yıldır o yönde yapıyoruz.
Uyanış gerçekleşir mi? Gerçekleşirse ne zaman gerçekleşir? Orası bir muamma.
-
bu giyim işine giren biçler bu yüzden parayı vuruyor galiba, bir kısmı bu markalara çalışıyor bir kısmı da çakma nike jordan falan yapıp vuruyor, life...
-
Hocam iki oğlum için yıllardır zara-mangodan alış veriş yapıyoruz. Hatta bu hafta 17 parça siparişim geldi. içlerinden kötü işcilik olarak gördüğüm bir ürünü iade etmek üzere bir tane daha sipariş verdim (ürününde dikiş hataları ve her yerinden sarkan, taşan ipler mevcuttu. Nedense Türkiye üretimlilerde konfeksiyon işciliği çok kötü çıkıyor. dikiş hataları, recme ipini 20-30cm bırakan mı dersin.. vs vs Gördüğüm kadarıyla en iyi işcilik Bangladeşte. çoğunlukla kitap gibi. Pakistan arkasından geliyor.
-
o dediğin ülkelere gidenler yarıdan fazlası pişman :D ordakiler bura gibi değil çalışmıyorlar burda 1 kişinin işini orda 4 5 kişi yapıyo değnekli adamlar felan var çalışmayanlara :D
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- tei eskişehir maaş
- columbia hangi ülkede ucuz
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- cep telefonu operatörleri
- yapay zeka tahlil sonuçları
- youtube premium fiyat
- plaka kayıp bildirimi
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X