Şimdi Ara

Almanyada 30 senedir issizlik maasiyla gecinen bir Alman fenomen oldu ! issiz kalarak ünlenmek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyada 30 senedir calismadan issizlik maasiyla gecinen bir Alman adam alman medyasina damga vurdu sirf bu sebepten fenomen oldu !

calisir calismaz kendisini yorgun hissettigini söyleyen adam alman tv programlarindan bolca davet aldi

Almanyada 30 senedir issizlik maasiyla gecinen bir Alman fenomen oldu ! issiz kalarak ünlenmek !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Aralık 2023; 17:0:33 >

• Sigara içişinden genlerinde Türklük olduğu belli

• Dibini biraz karıştırın aslı nesli bizden çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelin hocamAlmanyada 30 senedir issizlik maasiyla gecinen bir Alman fenomen oldu ! issiz kalarak ünlenmek !  @BenYoruldumHayat

• her türkün hayali

• Çalışır çalışmaz kendini yorgun hissettiğini söyleyen adam he bizim ülkenin tahminen yüzde 5lik bir kısmı böyle bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende biliom bu adamı youtube da görmüştüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drjacob kullanıcısına yanıt

Türklerden 700.000 kişi varmış kayıtlı. yani 2.1 milyon :D

almanlarda 2.1 milyon. yani ortalama 4 milyon.

ama anlatılmayan kısım : mülteciler.

12 milyon mülteci. ortalama kişi başı devletten sömürdükleri para 1000 euro / ay :) hesapla işte güzel kardeş.

almanı takdir eddiyorum. kendi ülkesi. bak çalışsaydım vallahi koymazdı. sonuçta adamın ülkesi. ama senin vergi buradaki araplara zencilere gidiyor. yetmiyor Türkiye, bulgaristan, romanya, yunanistan gibi ülkelerin aldığı arapları da besliyorsun Almanyada 30 senedir issizlik maasiyla gecinen bir Alman fenomen oldu ! issiz kalarak ünlenmek ! 

• Paralel evrende hamza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.