Şimdi Ara

Almanya'ya nasıl geri dönebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1990. Almanya doğumluyum. Ancak 2004 yılında Almanya'dan kesin dönüş yaptık. Şimdi, her yerde çıkan Almanya işçi göçü alıyor , vs gibi reklamları, haberleri çok görür oldum. Bu şekilde bari olsa en azından bi gitme durumum varsa nasıl bir yol izleyebilirim ?

Tüm doğum kayıtlarım vs hepsi hem Almanya'da var, hem de benim elimde de var.

Gerek bu yasalar, gerekse de işçi göçü muhabbetine nasıl Almanya'ya tekrardan dönebilirim.

NOT: Yaklaşık 3-4 yıldır web tarafında freelance ve kurumsal/reklam ajansı çalışıyorum. Ayrıca kağıt üzerinde kurulu bir ajansım var. Nasıl bir yol izleyebilirim. Bilgili olanlar yardımcı olabilir mi ?

• almancan varmı

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Fazla yok hocam.

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    çifte vatandaşlığın yokmu aga

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almanya'da doğup 14 sene boyunca yaşadıktan sonra nasıl vatandaşlık almadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 8 Ocak 2024; 17:56:20 >
  • adam almanyada doğup 14 yaşına kadar orda büyümüş ama ne vatandaşlığı var ne almanca biliyor nasıl başardın bunu sırf bu başarından dolayı seni almalılar

• Bir konuya açıklık getireyim.

7 Yaşında TR'ye gelip okula başladım. O dönem 6 ayda bir ya da senede bir giriş-çıkış yapmamız gerekiyordu. 16 Yaşından küçük olduğum için pasaportum yoktu ve aile fertlerine kayıtlıydım. Tüm bu çerçevede çifte vatandaşlık durumu o dönem yoktu. Ben, 2002'den sonra daha Almanya'ya gitmedim.

@xxCrazyBoyxx01

@isimgerekmez

@Brotha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt

çok talihsiz olmuş, sanki sayısal loto kazanmışsın da yıl bittikten sonra bileti bulmuşsun gibi

• Doğum kaydının Almanya’da olması bir şey ifade etmez,vatandaşlığı veya oturumu bu yoldan unut.

Ancak ve ancak iş sözleşmesi edinerek belli başlı şartlarla gitme imkanı olur onu da bulabilen zaten direk gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.