Şimdi Ara

Almanya schengen vizesi hk yardım ve öneri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler donanımhaber forumcuları.!.
    2012 de dil okulu ile amerika vizesi-
    2014 te davetiye ile almanya schengen vizesi aldım.
    Şimdi de eşim ile Almanya schengen vizesi başvurusunda bulundum bu sefer davwtiye ile değil 23 günlük otel rezervasyonu ile başvuruda bulundum. Başvuru esnasında i data da ki görevli kadın bana 15 günden fazla turistik vizesini ve otel rezervasyonunu konsoloslugun abartılı bıldugunu akraban varsa davwtiye ile başvurmamı söyledi. Bn de akrabamın olmadgını söyledim. Hem izmirde oturmadıgım icin gelip gitmek tekrardan sıkıntı oldugu icin otel rezervasyonu ile basvuracagımı söyledim. Görevlide red olabilecegini veya otel rezervasyonunu onaylamamı isteyebileceklerini söyledi. Sonra vizelerime, maaş bordrolarıma baktı ve belki onaylayabileceklerni söyledi. Tabi içime kuşku ve endişe soktu kadın.
    1. Sorum red olursa ne yapmalıyım?
    2. Otel rezervasyonumu onaylamamı isterlerse ne yapmalıyım? Otel rezervasyon ücreti 9.500 ₺ 23 günlük
    Herkes bunu formalite oldugunu biliyor aslında ama nedense zorlastırıyorlar. Fikirlerinize ihtiyacım var simdiden cvp verenlere tşk ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Selamlar. Açıkçası başvuru sonucunuz hakkında pek fikrim yok ama abartılı gelebileceğiyle ilgili doğru söylemişler. Ben vize memuru olsam bu kişi 23 gün boyunca bir otelde neden kalacak diye şüphelenirdim. Farklı ülke veya şehirleri gezmeyi düşünüyor musunuz? Eğer öyleyse bunları da başvuru dosyanızda belirtmiş miydiniz? Eğer belirttiyseniz belki o zaman inandırıcı olabilir ama bu seferde bir gün içinde gidip nasıl geri dönecekler diye kuşkulanabilirler. Aslında davetiyeyle olsa iyi olurdu ama umarım hayırlısıyla çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de önceden Almanya'dan vize aldığınızı yazmışınız. 15 günlük rezervasyon gösterseydiniz belki onlar kendileri 1 - 2 aylık verebilirlerdi. Genelde 2. ve 3. vizelerinizde istediğiniz süreden daha fazla veriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim amacım aslında otelde kalmak değil zaten akrabalarım var onların yanına gidip gezmek. Bn sadece prosedürü yerine getirdim sizlerde biliyorsunuz ki bu işler böyle oluyor aslında konsoloslukta biliyor lakin yinede süphelerim var. Evet olabilirdi ama davetiye vs ugrasmak yerine otel rezervasyonunu koymak mantıklı geldi ve madem belli şartlar koysunlar. 3 aylık schengen demesinin manası kalmıyor aslında turist vizesine basvuran 15 günü gecmemeli diye uyarmalı veya kural koysun ki millette ona göre programnı yapsın degil mi. İnsallah cıkar vizede hayırlısoyla gezer geliriz sorunsuz bi sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fikrini ve önerisini beyan edecek baska kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aile 13 gece 14 gün avrupa turu yapacağız. araç kiraladık, otel rezervasyonları tamam. diğer ailede arkadaşımın vizesi var ama eşinin ve 2 çocuğunun yok.

    eşimle ben eşimin halasının gönderdiği davetiye ile başvurduk, benim daha önceden 1'er aylık 2 schengen vizem vardı almanya'dan eşimin pasaportunun ilk vizesi. ikimize de 6 ay verdiler.

    arkadaşımın eşi ve çocukları başvurdu davetiyesiz, 1 yıl verdiler. önceden 1 kere turistik vizeleri vardı.
  • son durum nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.