Şimdi Ara

Almanya, Libya'ya İnsani Yardım Götüren Türk Gemisine Silah Taşıdığını Öne Sürerek Baskın Yaptı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubytube

    Almanlar yaptıysa kesinlikle Türk tarafının bir oyunu vardır. Yazdığınızın aynısı aklıma geldi, Türkiye'de imal edip Türkiye'ye veya Avrupa'ya atılacak nükleer başlık göndermiş olabilirler. Bu AK kesimi bir tanısak artık, Türklerin asıl yüzü bu parti...



    Alıntıları Göster

    Açık denizde kitle imha silahları müdahele etmek için gerekçe olabiliyor da ondan nükleer silahlar dedim. Yapılanın ne kadar absürt bir iş olduğunu ve pratikte pek bir karşılığının ve örneğinin olmadığını vurgulamak için. Onun haricinde antlaşmalar çerçevesinde ve kaçakçılık olmadığı sürece normal silahlar taşınabilir tabii. O gemiden silah çıksaydı da bu muhtemelen hukuka aykırı olmazdı. Türkiye tanıdığı Libya hükümetine talebi doğrultusunda silah satabilir veya hibe edebilir. Amaç kamuoyu malzemesi sunmak, Türkiye'ye gözdağı vermek vs. Bence bu çok lüzumsuz iş çünkü bunu yaparak Türkiye'nin Doğu Akdeniz veya Libya'daki faaliyetlerini engeleyemezsin. Avrupalı devlet adamları da bu gerçeğin farkında olacak ki bu sebeple ilaveten yaptırımlar gündemde. Bu da işe yaramayacak. Bu bence aynen şunu dile getirmeye benziyor: Rusya Suriye'den çık, Çin Tibet'ten çekil, ABD Kürtleri desteklemeyi bırak. Hiçbirisi böyle bir şey yapmaz. Türkiye gibi nispeten (askeri olarak) kuvvetli bir ülkeye Akdeniz ve Ege'de doğru dürüst faaliyet sahası bırakmazsan Türkiye de bir devlet olarak kendi faaliyet sahalarını yaratır. Bu yalnızca AKP ile, X veya Y hükümetleriyle açıklanabilecek bir durum değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 23 Kasım 2020; 21:46:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • almanyayı derhal vurmalıyız. ansızın bir gece berlin 82

  • Ankara'dan baskı gelince terk ettiler


    Reuters haber ajansı ise Alman ordusundan yetkililerin açıklamalarına yer vererek, Ankara’nın duruma müdahale ettiğini aktardı. Bugün sözcülük aracılığıyla bir açıklama yapan Alman ordusu, “Türkiye, Avrupa Birliği’ne ihtar gönderince gemiyi terk etmek zorunda kaldık. Türk kargo gemisinin Libya’ya silah ve mühimmat taşıdığını düşünüyorduk” açıklamasını yaptı.


    Kaynak -> https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-alman-firkateyninden-turk-gemisine-baskin-6137568/?utm_source=ilgili_haber&utm_medium=free&utm_campaign=ilgilihaber





  • Ulan bunlar bu kozu erdoğanın eline bilerek vermedilerse bende hiç birşey bilmiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemlemişlerdir almanları. Aksi halde komodor buna müsade etmezdi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 23 Kasım 2020; 23:38:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

    O zaman biz de askeri eskort ile göndereceğiz bakalım o zaman yiyor mu böyle hareketler yapmak. Arkadan gelen bir Türk savaş gemisi olsa yanlarına bile yaklaşamayacaklardı

    Bir trol maaşı için savaş mı çıkaracaksın..

  • Almanyanın bu kadar bisküviyi sevdiğini bilmiyordum.Forumca bir kutu püskevit gönderelim şunlara. 

  • Böyle giderse Türk bandıralı gemiler uluslararası sulara TCG refakati olmadan çıkamayacak böyle saçma birşey görmedim ben yaptıkları düpedüz uluslararası deniz hukukunu hiçe saymak.

  • Hadi bi ABD gemisine bi Rus gemisine yapsınlar da göreyim.

  • Almanya Türkiye haber verdiğini ama cevap alamadığını beyan etti. operasyonada ondan devam ettirmişler.

    Diğer yandan sağa sola el altında silah gönderdimizi biliyorum. ülkenin uluslararası zemindeki itibarıda belli. Gemide ne çıktı onu merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 24 Kasım 2020; 10:4:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbiri ile hareket eden ülkelerin yaptıklarını görmezden gelmeleri örnekleri pek doğru değil. Mesela Avrupa ülkeleri dünyada katliam yapsın kimse ses çıkaramaz, keza ortadoğuda ki bazı ülkelerde onlarla hareket ettiği için onlarada ses çıkartamazlar. Ortada bir birlik durumu var. Biz hareket ettiğimizde veya bizim başımıza bir şey geldiğinde kim bizimle hareket ediyor? Haçlı seferleri yıllar önce neyse şu anda da aynen devam ediyor. Özellikle arap dünyasının Avrupa ülkeleri ile hareket etmesi ayrı bir trajedi zaten. Koca avrupa birlik olup hareket edebiliyorken müslümanlar birbiri arkadasından kuyu kazıyor.

  • Kaldıracaktın 2 tane f-16 ne kadar mümkün bilmiyorum ama adamlar memleketin imajını çizmeye çalışıyorlar. Malum, Türk iha-Siha'ların başarısı dünya gündeminde. Yeri geliyor eleştiriyoruz ama doğruları söylemekte lazım. Ülkemiz son yıllarda askeri alandaki teknolojilerde çok önemli yol kat etti ve bunun meyvelerini de sahada aldı. Bu başarıları gölgelemek adına bu tür eylemler tekrardan olabilir ve yetkili makamlarında daha dikkatli olması gerekmektedir.


    Kısacası Almanya, Avrupa sınırları içerisinde Türkiye'yi süper güç olarak karşısında istemiyor.


    Kısacası burada birbirimizi yemeyelim arkadaşlar, yurttaş olarak hepimizi ilgilendiren bir durum bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xImR0

    Kaldıracaktın 2 tane f-16 ne kadar mümkün bilmiyorum ama adamlar memleketin imajını çizmeye çalışıyorlar. Malum, Türk iha-Siha'ların başarısı dünya gündeminde. Yeri geliyor eleştiriyoruz ama doğruları söylemekte lazım. Ülkemiz son yıllarda askeri alandaki teknolojilerde çok önemli yol kat etti ve bunun meyvelerini de sahada aldı. Bu başarıları gölgelemek adına bu tür eylemler tekrardan olabilir ve yetkili makamlarında daha dikkatli olması gerekmektedir.


    Kısacası Almanya, Avrupa sınırları içerisinde Türkiye'yi süper güç olarak karşısında istemiyor.


    Kısacası burada birbirimizi yemeyelim arkadaşlar, yurttaş olarak hepimizi ilgilendiren bir durum bu.

    Türkiye'nin gücü ortadoğuda öter. Almanya, ırak suriye değil dürüst olalım. F16 kaldırdın, bir atom bombasına bakar Türkiye-Almanya savaşı.





  • Malvolorne kullanıcısına yanıt

    :) Yunan adalara el koydu kim ne cevap verdi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetin küçük ortağı hemen beyanatını vermiş,skandaldır diyor...E peki bu kadar skandalın içinde konuşmaktan başka ne yaptınız acaba..sadece kınıyorsunuz ama kınama ile bu işler dönmüyor.Büyük ortak kovalayacak diye ödleri kopuyor...Yahu İsrail in bir askeri kaçırılmıştı hatırlarsanız dünyayı birbirine katmış,operasyon üzerine operasyon yapmıştı..

  • kızgınjapon K kullanıcısına yanıt

    Bence ortadoğu daha büyük bir bataklık ayrıca kurtlar sofrası. Filmlerde, kitaplarda, sokaklarda "Süper Güç" diye nitelendirilen Amerikayı bile Irak'ta, Afganistan'da vs. gördük.


    Atom bombası atmak o kadar kolay olsaydı keşke.


    Türk bayraklı gemiyi usulsüzce basan adamlar, atom bombası atmayı da göze almış diyorsan orayı da ayrı.

  • işte bunlar hep yeni havaalanını kıskandıkları için :)

  • Sen ülkeyi beş paralık edersen gelen geçen tokadı vurur öyle. Üstelik Almanya bu. Kredimizin en yüksek olduğu ülke. Kahvehane kafasıyla dış siyaset yapılmaya kalkılırsa olacağı bu. O geminin silah veya gıda taşıması önemli değil önemli olan gövde gösterisi burada. Hadi yasalara aykırı kime şikayet edecen. Gülerler yahu .
    Sözde akdenizde söz sahibi olmaya çalışıyoruz önce giydiğimiz don yerinde mi ona bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyyy Almanya sen kimsin!?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.