Şimdi Ara

'Almanya Futbol Federasyonu 9 mayista liglerin baslamasini istiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    F. Düsseldorf’ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman, Almanya'da koronavirüsün futbol üzerindeki etkilerini TRT SPOR'a anlattı.

    Almanya’da hayatın biraz olsun normale döndüğünü dile getiren milli futbolcu “Biz iki haftadır ikişerli gruplar halinde idmanları yapıyoruz. Bu hafta beşerli gruplar halinde başladık.Gelecek hafta da Alman hükümeti izin verirse normal antrenmanlara başlayacağız” dedi.

    Salgından dolayı maaşlarında yüzde 10'luk bir indirime gittiklerini de belirten Kenan Karaman, liglerin 9 Mayıs'ta başlamasının planlandığını söyledi. 

    “Almanya Futbol Federasyonu liglerin 9 Mayıs'ta başlamasını istiyor”

    "Almanya Futbol Federasyonu liglerin 9 Mayıs'ta başlamasını istiyor. Çarşamba günü bir toplantı olacak. Takımlara da hazırlanmaları için 3 hafta öncesinden izin verilecek. Kulüplerin bilgisi 9 Mayıs şimdilik. Biz de maçlar 9 Mayıs'ta başlayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Almanya Futbol Federasyonu Haziran sonuna kadar ligin bitmesini istiyor. Çünkü çoğu sözleşmeler haziran sonunda bittiği için kalan 9 maçı o zamana kadar bitirmek istiyorlar. Tabi bu virüs o zamana kadar azalır mı çoğalır mı bilemeyiz ama şimdilik takımlar 9 Mayıs’a hazırlanıyor."

    “Maaşımızın yüzde 10’u kesiliyor”

    “Bundesliga’daki çoğu takımda oyuncular indirime gitti. Bizde biraz durumlar değişikti. 10 üzerinde oyuncunun sözleşmesi bitiyor bu yaz. O yüzden sayı fazla olduğu için biraz gecikti bizde bu durum ama sonunda hem oyuncular hem de kulüp bir araya gelip maaşımızın yüzde 10’unun kesilmesine karar verdik. Ligler başlayana kadar ya da 3 aylık bir süre için. Takımda çok çalışan var onlar virüs nedeniyle işe gelemiyor. Böyle ciddi durumlarda başka insanları da düşünmemiz gerekiyor biz böyle bir karar verdik. Sözleşmesi bitenlerden de onayı aldık.”

    “Antrenman kıyafetlerimizi evde giyiyoruz”

    “İdmanlar temassız grup halinde oluyor. Antrenman kıyafetlerini evde giyiyoruz ve herkes kendi arabasıyla sahaya gidiyor. İlk haftalar 4-5 istasyon vardı. Bunlar koşu vs. Her 15 dakikada bir ikişerli gruplar halinde ilerliyorduk bunu şimdi beşer kişiyle yapıyoruz.”


    TRT SPOR

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sezon iptal edilirse, çogunluğu 2.ligden 13 takimin batma tehlikesi varmiş.Bu yüzden, ligin başlamasini istiyorlar.
  • "Almanya Futbol Federasyonu 9 mayista liglerin baslamasini istiyor"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.