Şimdi Ara

Almanya'dan 9 KG lık subwoofer getirtebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amazon.de/Yamaha-050-Subwoofer-Racktauglicher-Tieft%C3%B6ner/dp/B000W6DZUE/ref=cm_cr_pr_sims_t

arkadaşlar şu 9 kg lık ürünü Almanya'dan nasıl getirtebilirim? hiç tanıdığım yok ne yazıkki
    komisyon karşılığı getiren olur mu acaba?

bunun özelliği yamaha soundbarımla uyumlu çalışması. link var yani. soundbarı açınca bu da açılıyor kapatınca bu da kapanıyor.

yoksa başka model subwooferını alsam yamahanın türkiyede satılan 24 saat açık kalacak her gün fişini çekmezsem.

bir de kompakt boyutlarda ve çok iyi ses veriyor.
    tam istediğim , ekonomik güzel ürün. türkiyedeki satıcılarda listede stokta görünüyor. ama yok. aradım sordum. yok diyor hepsi
    doğubankta filan bulunur mu?

http://www.rsteknoloji.com/Yamaha-YST-FSW050-16cm-100W-Aktif-Subwoofer,PR-1615.html

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• Bu firmaları aramıstım
    Onlar da distribütörü aradılar.yok.
    O sebeple almanya dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyadan bir tanıdık mı bulmak gerekir deniz sevkiyatı icin?
    Sayın togay tam olarak ne tavsiye edebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 6 Eylül 2012; 8:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

en temizi birisinin bu cihazı bavul içinde getirmesi, ama anladığım kadar maalesef tanıdığı yok konuyu açanın.

Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

hocam biraz kel alaka bir yorum olmuş bu deniz üstü sevkiyat. 90Eur'luk cihazın deniz yoluyla gelmesi mal bedelinin 3-4 katın mal olur herhalde, ayrıca amazon deniz üstünden gönderi yapmaz.

en temizi birisinin bu cihazı bavul içinde getirmesi, ama anladığım kadar maalesef tanıdığı yok konuyu açanın.

peki ya dhl ile kargoyla yollatsam almanyadan?

80 euro diyor oradaki fiyatına. gümrüğe takarlar mı?
    kargo kaça malolur

teşekkürler
    ithalatını yapan Global motorun ithalatının üzerine kore yeni anlaşmayı
    kanuni motor ile yapınca eski satılanları yasa dışı bir şekilde garanti kapsamına almadılar.
    Bu markanın halen kullanıcıları ben de dahil kore'den birçok yedek parçasını sipariş ile TR
    pazarında satılanın yarı fiyatına getirdik.
    Hatta ben ve istanbuldan 2 kişi daha Amerikanın en çok satan motsikleti gv650 için
    Lerry cook tarafından üretilen 1 metre uzunluğunda ve 18 kg ağırlığındaki eksozlardan sipariş vermiştik.
    Bu işlerde yabancı dili iyi olan ve formaliteleri doğru yerine getirebilen İstanbuldan Levent kardeşimiz
    halletmişti.
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/47226-hyosung-gv-650ye-ozel-egsoz.html
    O dönemki deneyimlerden aklımda kalan hava yoluyla hızlı gelen kargoların taşıma bedelinin
    yüksek olduğu ve ayrıca gümrükte detaylı gözden geçirildiği ve 100 euro üzeri faturalandırılmış
    ürünlerin ise riske girdiği yönündeydi. Bu nedenle ulaştırma bedeli düşük olan deniz üstü siparişler tercih ediliyor ve o kısmın gümrüğünde ise baskı az olduğu için tercih sebebi oluyordu.
    Ben yorum yaparken bu deneyimlerden yola çıkıp birkaç satır yazdım ama hiçbir deneyim yaşamadan bu yazdıklarımı saçma bulma hakkına sahipsiniz elbette.
    motosiklet.net te motosiklet modelleri kısmında gv250 ve gv650 topiğinde halen koreden nasıl alışveriş yapıldığı üzerine paylaşımlar var meraklısı inceleyebilir o sayfaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 8 Eylül 2012; 0:41:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.