Şimdi Ara

Almanya'da dizel araba fiyatları yarı yarıya düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Angelica kullanıcısına yanıt
  • Dizel alınacaksa Euro6d almak gerekiyor artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce Uğur Dündar’ın programındaki bi diyalog geldi aklıma. Yol kenarındaki seks işçisiyle pazarlık yapan adama muhabir “bu kişi aids, korkmuyor musunuz?” Diye sorduğunda adamın cevabı “bize bişey olmaz, atın ölümü arpadan olsun” şeklinde olmuştu.



    Şimdi de dizel otomatik ama uzun vadede seni zehirleyecek deseler bile Türkiye’de kapış kapış gider bu otomobiller, ki şu anda da en çok rağbet gören araçlar bunlar. Cehalet başka bişey!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de de adamlar 35 bin lira fark vererek aynı aracın dizelini almayı savunuyor. Birkaç yıla üretimi bittikten sonra ne halt edecekler bakacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönder türkiyeye yok satar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkeye 2 ci el araç ithaline imkan veren torba yasayi gecirmenin tam vaktidir



    bir yandas sirketimiz toplasin ordan arabalari getirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıda yanlış yada eksik ifadeler var "dizel satışının yasaklanması" diye birşey yok; otomotiv sektörünün alman ekonomisindeki yerini bilmeyen birisi bu haberi ancak böyle anlar.Diğer bir konu benzinlilerinde bu yasaklamaya dahil olması;şu anki konuşulan bu yasak euro 4 dizel araçları ve euro 3 benzinli araçları kapsıyor.

    Başka bir olayda bu kararın belediyelere bırakılması ve Stuttgart gibi cografi konumundan dolayı kirliliğin fazla olduğu kentler dışında ya uygulanmayacak olması yada yoğunluk olan cadde ve sokaklarla sınırlı kalacak olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de Bursa Nosab'da , .rput Holding .intex gibi firmaların boyahanelerinden çıkan kanser kokusunu soluyoruz daha !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölelim ama az yakalım kafası, sigara öldürür yazısi bile bizim milleti anca güldürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hep 50 liralık alıyorum

    bir dakka karıştı konular
  • Bizde böyle birşey olmadığı için bazı dizel arabası olamayanların karın ağrısı artacak anlaşılan.Tek hayalleri dizelin bitmesi kendi benzinli araçlarının prim yapması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing


    quote:

    Orijinalden alıntı: ccecy

    Türkiye'de de adamlar 35 bin lira fark vererek aynı aracın dizelini almayı savunuyor. Birkaç yıla üretimi bittikten sonra ne halt edecekler bakacağım.

    Kendini çıkıp Atakule'den de atsan dizel motorların üretimi 1-2 yıla bitmeyecek. Elon-ABD-Yahudi-Kapitalizm birleşimi spekülasyon yapıyor, elektrikli otomobil onların istediği kadar kolay yaygınlaşmayacak, tamamen daha fazla zengin olup Avrupa araç satışlarını ABD'ye yöneltmek için yapılan spekülasyonlar bunlar.

    35.000TL fark verip dizel alanları eleştirirken, 1 milyon TL verip elektrikli araba ile tasarruf yapacağını zannedenlere ne diyeceksin çok merak ettim.

    Dur bekle hemen kendimi atacam ama kopruden, Atakule uzak bana olur mu? Sen istesen de istemesen de dizel arabaların işi bitti bile. Toyota bırak birkaç yıla bu yıl dizel araba üretimini bitireceğini söyledi. Avrupa'da full elektrikli araçlar satılmaya başlandı bile. 1 milyon TL verip aldığı yok milletin. Tesla yi yapan zibidi den çok daha fazla Marketing yapacak firmalar var. Aynı aracın dizelini 35 bin lira fark verip alan birisi çok büyük hata yapıyor şu anda. vergisini bakımını işin içine katmasak bile yılda 40-50 bin kilometre filan yapması lazım. Beş yıl sonra da dizel arabaların hiçbir hükmünün kalmayacağı net bir şekilde ortada. Benim görüşüm bu ıster begen ister begenme.

    Almanya'da dizel araba fiyatları yarı yarıya düştü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 24 Mart 2018; 23:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çevreymiş, salınımmış

    Bir parali poşet bir de bu mazot mevzusu. Nedense hep bu çevre için fedakarlıkları tüketici yapıyor. 1.6 litrelik motorun salınımı mi çevreyi bozuyor. Fabrikalarin uçaklarin yanında. Bir de benzin dizele göre çok daha tehlikeli. En kucuk kıvılcımda ateş alabilen bir sey benzin. Mazot kolay kolay alevlenmez. Elektrikli motorların da daha gelişmesi lazım çok fazla handikaplari var. Batarya meselesi özellikle. Ömürleri bitince çok fazla masraflari oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o araçlar buraya gelse de ötv yüzünden yine bir halta yaramaz, trde dizel bitmez, hurda indirimi benzinli tofaş araçları bile bitiremiyor, euro 2-3 araçlara sıra gelene kadar...
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Elektrik motoru dizel motordan bin kat verimli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.