Şimdi Ara

Almanya cok sabirli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GABRIEL: SABIRLIYIZ AMA…

    Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Erdoğan’ın söz konusu açıklamalarına ilişkin “Sabırlıyız ama aptal değiliz” dedi. Passauer Neue Presse gazetesine konuşan Gabriel, Nazi suçlamalarını şoke edici olarak nitelendirirken, “Bu nedenle Türk mevkidaşıma burada sınırın aşıldığını açıkça bildirdim” ifadesini kullandı.
    Öte yandan, dün düzenlenen kongrede rekor bir destekle Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) Genel Başkanlığı’na geçen Martin Schulz, Erdoğan’ın sözlerini “küstahlık” olarak nitelendirdi.
    Schulz, ARD televizyonuna yaptığı açıklamada “Dost bir ülkenin cumhurbaşkanının bu ülkenin başbakanını bu şekilde aşağılaması küstahlıktır” dedi.
    Schulz, “NATO üyesi ve AB üye adayı bir ülkenin devlet başkanının uluslararası diplomasi kurallarını çiğneyemeyeceğinin Erdoğan’a anlatılması gerektiğini, ancak onun bir devlet başkanına yakışmayan tutumunu sürdürdüğünü” sözlerine ekledi.http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-almanyadan-aciklamalar-pes-pese-geliyor-1745273/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • evet öyle demesi yanlış ama uluslararası diploması kuralı diye bir şey mi var sizde de sayın şurz,
  • adamlar çok yüzsüz.ulan terör örgütleri fetöye,pkk"ya kol kanat geren siz,t.c bakanlarına uyduruk sebeplerle programlarını iptal eden siz.daha birde utanmadan sabırlıyız mı diyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.