Şimdi Ara

Almanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim suan almanyada ogrenciyim ve yaklasik bi 5 yil kesin kalicagim.Seneye bu donemlerde kesin araba alicagim ne onerirsiniz??(en fazla 18 bin euro civarlar ailesen destek bende ise girdigimde bu butce 22 fln olur)

Su aklimda tek olarak scirocco r var siz ne onerirsiniz??malum almanyadayiz bu firsattan yararlanalaim

http://m.autoscout24.de/angebote/volkswagen-scirocco-20-tsi-r-dsgschalensitzenavi318ps-benzin-blau-267034002

http://m.autoscout24.de/angebote/volkswagen-scirocco-dsg-benzin-weiß-261557602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenimo96 -- 14 Mart 2015; 12:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi tercihim e46 3.30ci veya temiz olursa E90 3.30D falan olurdu

Biraz baktım 22-25 bin Euro ya 3.30D var E90 lardan .

Veya al bi 5.30 gangsta takil

Bu arada seneye kim öle kim kala bütçeni oluştur kesin bir fiyat sec kendine gore o zaman ac konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Mart 2015; 12:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kendi tercihim e46 3.30ci veya temiz olursa E90 3.30D falan olurdu

Bu arada seneye kim öle kim kala bütçeni oluştur kesin bir fiyat sec kendine gore o zaman ac konu

Hocam burda motor vergisi yuksek motor buyudumu vergi artiyor baska bir oneriz var mi sedan dusunmuyorum.scirocco hakkinda neler dusunuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: erenimo96

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kendi tercihim e46 3.30ci veya temiz olursa E90 3.30D falan olurdu

Hocam burda motor vergisi yuksek motor buyudumu vergi artiyor baska bir oneriz var mi sedan dusunmuyorum.scirocco hakkinda neler dusunuyorsun?

Valla arkadasım da 1.4 160 ligi var trafiksiz güzergahta sabit hızlarda 6 litre civarını yakalıyor .

Scirocco R da sen biraz zevk almaya calissan guzel yakar ki ailenden devamlı benzin parası istenmez . Burada benzin pahalı ama orda da Euro sonucta kendi gelirin onu yürütemez ise pişman olabilirsin .

Ic kalite , spor ruh , performans hepsi var scirocco da ancak dedigim gibi tüketimi ne olur R in bilemem

• Haklisiniz ama zaten cok kullanmayacagim.Aslinda yazin gibi bir ise girmeye planliyorum.part time ordan kazandigim parayla arabanin masraflari cok rahat odeniyor.ustune banada kaliyor.Cok tsler yorumlarini icin

• Kardesim sana arabadan ziyade tek tavsiyem su. Ne yaparsan yap sakin geri gelme.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kardesim sana arabadan ziyade tek tavsiyem su. Ne yaparsan yap sakin geri gelme.

Hahaha herkes oyle soyluyorda hocam istanbula alismisiz bi kere.Amacim istanbulda guzel bi is bulmak hayirlisi artik.cok sessiz buralar yasli nufus cok fazla

• Aklın varsa, orda kalma imkanın varsa geri dönmezsin bu ülkeye. Verdiğin sitede bir iki araba fiyatlarına bakıyım dedim kafayı yemek üzereyim orda ki 5 bin euroluk arabalar burda 60-70 bin liraya satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Aklın varsa, orda kalma imkanın varsa geri dönmezsin bu ülkeye. Verdiğin sitede bir iki araba fiyatlarına bakıyım dedim kafayı yemek üzereyim orda ki 5 bin euroluk arabalar burda 60-70 bin liraya satılıyor.

Ben hayla o soku atlatamadim
    Her sokak bari bir porsche var arkadasin gecen 9bin euroy 320 d aldi 2008 model

• quote:

Orijinalden alıntı: erenimo96

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kardesim sana arabadan ziyade tek tavsiyem su. Ne yaparsan yap sakin geri gelme.

Hahaha herkes oyle soyluyorda hocam istanbula alismisiz bi kere.Amacim istanbulda guzel bi is bulmak hayirlisi artik.cok sessiz buralar yasli nufus cok fazla

Valla karar senin ama ben olsam gelmem buralara. Millet sakinlik ariyor. Sen istanbula gelecem diyosun. Keske senin yerinde ben olsam

• İngilizce ve Almanca ana dilin gibi olsun ileride ray hattı bile alırsın. Bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanBeyDiyeceksin

İngilizce ve Almanca ana dilin gibi olsun ileride ray hattı bile alırsın. Bol şans.

En buyuk pismanligin ingilizce ogrenmemek ama onuda ogrenicegim almancadan sonra

• arabalar amma ucuzmuş ya la biz hala keriz
  • Ben olsam bmw 1 serisi bakardım o fiyatlara tam öğrenci işi ve arkadaş itiş keyfide cabası. Ayrıca merak ettim nasıl gittin okumaya özel olarak mı tercih ettin yoksa türkiyeden bi üniversitenin yurtdışı seçeneği olarak ml gittin

• Benim burda 12-13 Bin liraya palio (2004) civarı ya biniyorum adam orda 2007 kasa 116 bmw ye aynı paraya biniyor Adalet nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Benim burda 12-13 Bin liraya palio (2004) civarı ya biniyorum adam orda 2007 kasa 116 bmw ye aynı paraya biniyor Adalet nerde

Burasi buyuk ve yeni Turkiye. Fark burada

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayu

Ben olsam bmw 1 serisi bakardım o fiyatlara tam öğrenci işi ve arkadaş itiş keyfide cabası. Ayrıca merak ettim nasıl gittin okumaya özel olarak mı tercih ettin yoksa türkiyeden bi üniversitenin yurtdışı seçeneği olarak ml gittin

1 serileri arkadas itis olduunu bilmiyordum olsada gucsuzler ama olabilir ogrenciyiz sonucta ama tercihin scirocco r olmasa bile normal kasa..Buraya universite okumaya geldim yazin sonuna kadar dil kursu gorucegim sonra okula baslicagim(yani burda okucagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.