Şimdi Ara

Almancılar yaşadı yakında devletten yardım alanı bile Türkiyede tatil yapabilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cebine 100 euro bile koysa Türkiyede 3257 lira ediyor

Almancılar yaşadı yakında devletten yardım alanı bile Türkiyede tatil yapabilir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 22:6:21 >

• tatil mi?

sadece çocuklarına yapılan devlet yardımlarıyla ev alanı bizzat tanıyorum.

• Doory kullanıcısına yanıt

şimdi kendine sorman gereken:

Sosyal demokrat almanya ; Neden doktoru, mühendisi almıyor da ne kadar teröristi, islamcısı, cahili cühelası var alıyor?

• tatil falan kesmiyor onları artık.instagramda arada görüyorum sırp,bulgar,yunan vs. sınırlarında 100 binlerce euro yakalatıp mağduru oynuyorlar bir de.

• Onlar kara para aklayan tayfa ben normal olanlardan bahsediyorum

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    1 depo mazot parası lo tatile gelir ama geri gidemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drone ile teslimat yapıyorlar artık. Önden giden elemana kontrol noktasını geçince drone ile gönderiyorlar parayı. Sınırdan drone ile geçişler yasaklanmalı acilen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Çünkü admalarda doktor mühendis var ama inşaat amalesi sıvacı kalıpçı tesisatçı elektrikçi yok ara eleman yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik şişe toplayıp tatile gidenler var

• Doory kullanıcısına yanıt

olurmu kırk yıl önce filmini bile yaptık Gurbetçi Şaban ..

• yine sallamakta üstünüze yok solcu arkadaşlar. yine bekara karı boşama modunda...

eşim sağlık alanında eğitim alıor.

Almanya'da doktor var ha? Almancılar yaşadı yakında devletten yardım alanı bile Türkiyede tatil yapabilir !  mühendis de var? Almancılar yaşadı yakında devletten yardım alanı bile Türkiyede tatil yapabilir ! 

ukrayna'da okuyan arabı bile doktor diye getirip, 1 sene praktikum yaptırıp doktor sayıyor senin almanyan.

Türk gelmek isteyince hadi 50 tane kağıt kürek belge isteniyor. yetmiyor gelen Türk'ten bir de MESLEKİ b2 almanca isteniyor.

solcu arkadaşlar; cidden akplilerden farkınız yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.