Cebine 100 euro bile koysa Türkiyede 3257 lira ediyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 22:6:21 > |
Almancılar yaşadı yakında devletten yardım alanı bile Türkiyede tatil yapabilir !

-
-
tatil mi?
sadece çocuklarına yapılan devlet yardımlarıyla ev alanı bizzat tanıyorum.
-
şimdi kendine sorman gereken:
Sosyal demokrat almanya ; Neden doktoru, mühendisi almıyor da ne kadar teröristi, islamcısı, cahili cühelası var alıyor?
-
tatil falan kesmiyor onları artık.instagramda arada görüyorum sırp,bulgar,yunan vs. sınırlarında 100 binlerce euro yakalatıp mağduru oynuyorlar bir de.
-
Onlar kara para aklayan tayfa ben normal olanlardan bahsediyorum
-
1 depo mazot parası lo tatile gelir ama geri gidemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Drone ile teslimat yapıyorlar artık. Önden giden elemana kontrol noktasını geçince drone ile gönderiyorlar parayı. Sınırdan drone ile geçişler yasaklanmalı acilen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü admalarda doktor mühendis var ama inşaat amalesi sıvacı kalıpçı tesisatçı elektrikçi yok ara eleman yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
plastik şişe toplayıp tatile gidenler var
-
olurmu kırk yıl önce filmini bile yaptık Gurbetçi Şaban ..
-
yine sallamakta üstünüze yok solcu arkadaşlar. yine bekara karı boşama modunda...
eşim sağlık alanında eğitim alıor.
Almanya'da doktor var ha?
mühendis de var?
ukrayna'da okuyan arabı bile doktor diye getirip, 1 sene praktikum yaptırıp doktor sayıyor senin almanyan.
Türk gelmek isteyince hadi 50 tane kağıt kürek belge isteniyor. yetmiyor gelen Türk'ten bir de MESLEKİ b2 almanca isteniyor.
solcu arkadaşlar; cidden akplilerden farkınız yok :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X