çok iyi seviyede almanca ve Türkçe biliyorum. iki dile karşılıklı çeviri yapabilirim. A4 sayfa (12 boyutunda yazılmış times new roman) 30 ytl ye çevirebilirim. buradan ilgilenen olur mu acaba? internet üzerinden yollarsanız kısa zamanda geri yollarım. aynı zamanda öğrenciyim harçlığımı çıkarmak istiyorum. Teşekkürler
valla bir arkadaşım bir kaç yıl önce bu işi yapıyordu. çeşitli sitelere ilan vermişti. şirketler onu buluyordu. lakin site nedir link dersen bir fikrim yok.
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
valla bir arkadaşım bir kaç yıl önce bu işi yapıyordu. çeşitli sitelere ilan vermişti. şirketler onu buluyordu. lakin site nedir link dersen bir fikrim yok.
ya arkadaşınla konuşma veya öğrenme imkanın var mı? benm için çok iyi olur.
arkadaş tercümanlıktan ziyade özel ders olayına eğilmeni tavsiye ederim hem daha fazla kazanırsın ama biraz çevre lazım ilk elemanı bulunca gerisi çorap söküğü gibi geliyor.şahsen vaktim olsa ben komple eğilecem ama mühendislik okuyom vaktim yok sınıfta kalırım.
quote:
Orjinalden alıntı: giago008
arkadaş tercümanlıktan ziyade özel ders olayına eğilmeni tavsiye ederim hem daha fazla kazanırsın ama biraz çevre lazım ilk elemanı bulunca gerisi çorap söküğü gibi geliyor.şahsen vaktim olsa ben komple eğilecem ama mühendislik okuyom vaktim yok sınıfta kalırım.
valla ben de isterim ama zamanım yok. yoksa çok iyi para var o işte ben de biliorm .
hadi uplayak bari gereksiz msjımdan özür nedeniyle