Şimdi Ara

ALMANCA MI RUSÇA MI GELİŞTİRMELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İKisinin de temelini aldım ikisine de açığım şhanda elhamdulillah İngilizcemi baya ilerlettim İngilizce de sadece bilmediğim dizilerde denk gelen kelimeleri ezberliyorum ve biliyorum ki özel sektörde tek dil yeterli olmayacak bir sürü dili parça pinçik bilmenin neredeyse hiçbir değeri Yok iki dili adam akıllı öğrenmek ise özel sektörde oldukça değerli ve kişiyi ön plana çıkartacağını düşünüyorum .
    Aklımda ekonomi bankacılık pazarlama gibi dilimi kullanabileceğim bu tarz sektörler var sizce hangi ikinci dili geliştirmem benim için avantajlı olur

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • "ingilizcemi baya ilerlettim" cümlesini biraz daha açıklar mısınız? nasıl yaptınız hangi aşamalardan geçildi? ingilizce öğrenen arkadaşlara faydası olur yol haritası bakımndan.
  • DetectiveFusco kullanıcısına yanıt
    Dostum yıllardır zaten gramer görüyoruz ben keliöe dağarcığımı geliştirdim kendi kendime cümleler yazdım bunları hocalarıma gösterdim yanlış yaptıklarımı düzelttim sonrasında da yeterince sözcük dağarcığımı genişleyince yabancı dizi izlemeye başladım ilk başlar 1-2 hafta bazı şeyler havada kalıyordu şuanda Baya Türkçe izler gibi izliyorum altyazısını açıyorum anlamadığım yerde genelde bilmediğim kelimeler çıkınca oluyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci yabancı dil için ya almanca yada ispanyolca öğrenin derim. İspanyolca mesela dünyada en çok konuşulan 3.dil istanbulda tavsiye edebileceğim bir kaç yer var istanbul lisan merkezi mesela orayı tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.