Şimdi Ara

Alman Milli Takım Forması Giymek Abes Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çevremden birisi almış herkes ne alaka felan diyor görünce. Sizce abest midir?

Bu arada kesinlikle ben değil zaten o kadar para vermem formaya çevremden birisi emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heikki -- 6 Eylül 2012; 2:50:35 >

Heil Hitler!
  • Hiç de abes değil hocam forma son derece şık günlük hayatta vs. giyilir
    LG CINEMA 3D TV 47LM660S|LG HB1100RE BLU-RAY HOME THEATER|SAMSUNG GALAXY S6|RENAULT CLIO 4|
  • B.münih olur b.dormunt olur ama alman milli takımının formasını giymem aga.
    İkisi aynı şey değil bana göre.

Heil Hitler!
  • Giy ya, ne sorunu olacak. Benim de bir dönem forma biriktirme hobim vardı. Lisedeyken her biri 80-90 liraya İtalya, Arjantin, Fransa, Brezilya ve Hollanda milli takım formalarını almıştım. Artık pek sık giymiyorum ama özellikle ülke formaları kesinlikle takım formalarından farklı oluyor. Sade ve hoş oluyor.(Özellikle nike'lar)

Ha tabi şöyle bir şey var, bu formaları giyince normalin iki katı dikkat çekiyorsun :)

Orijinalden alıntı: Heikki

Ben de almayı düşünüyorum ama hani oluyor ya birebir orijinal gibi olanlardan nerede bulabilirim?

adidas

POKEMON ve DIGIMON Koleksiyonumhttp://forum.donanimhaber.com/m_69030784/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne ya İsteyen istediğini giyer insanlar niye buna bu kadar karışıyor anlamış değilim.Geçen de biri benim konuma yazdı amerikan bayrağı olan bi sweatim vardı ona hitaben ''sokakta görsem tip tip bakıp dövmek için bahane arıyorum'' Tamam sen benim üstümdekini beğenmemiş olabilirsin de bi sor bana ben seninkini beğenmişmiyim.Ben de çıkarıp vursam o an seni üstündeki kötü diye nolur halin?Hiç düşünmüyorlar karşı tarafın ne düşündüğünü kendisi hakkında sanki tek deli fişek kendileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

Ben de almayı düşünüyorum ama hani oluyor ya birebir orijinal gibi olanlardan nerede bulabilirim?

adidas

huu..
    Methylamine is the organic compound with a formula of CH3NH2. This colourless gas is a derivative of ammonia, but with one H atom replaced by a methyl group. It is the simplest primary amine. It is sold as a solution in methanol, ethanol, THF, and water, or as the anhydrous gas in pressurized metal containers. Industrially methylamine is sold in its anhydrous form in pressurized railcars and tank trailers. It has a strong odor similar to fish. Methylamine is used as a building block for the synthesis of many other commercially available compounds. Over 1 million tonnes are produced annually. Methylamine is also controlled as a List 1 precursor chemical by the United States Drug Enforcement Administration (DEA); the DEA has listed methylamine as a precursor ingredient to methamphetamine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

B.münih olur b.dormunt olur ama alman milli takımının formasını giymem aga.

Mesaj - Avatar uyumsuzluğu.

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

adidas

Heil Hitler!
  • hocam bendede var ayni formadanda ole gundelik olarak forma giymiyorum halisahalarda falan giyerim gundelik hayatta biraz sacma duruyor (bence) .

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

B.münih olur b.dormunt olur ama alman milli takımının formasını giymem aga.

Mesaj - Avatar uyumsuzluğu.

Sorun ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 6 Eylül 2012; 2:39:10 >
    abest
    abest
    abest
    abest

neyse yoruma gelelim. bence forma gayet güzel giyilebilir, fakat burası Türkiye

תחי מדינת ישראל

Liseyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • _____________________________
  • Fenerbahçe formam var zaten onun dışında alacağım bi forma varsa o da Tottenham formasıdır.

Oh My God!They Killed Kenny.
  • Hali sahada felan giy sorun olmazda, öyle gündelik hayatta abes kaçar. Brezilya, arjantin felan iyide almanya çok yapmacık geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.