Şimdi Ara

ALMAN KRALINI SEÇELİM TGA MI YOKSA ACTROS MU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
251
Cevap
2
Favori
215.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vabis680

ANLAŞIN ARTIK HANGİSİ..

ALMAN KRALINI SEÇELİM TGA MI YOKSA ACTROS MU

evet anlaştık:D yeni bi tartışmaya daha girmeden man mersoyu bitirelim...man scania, man volvo ya gelmeyelim şimdi:D

• scania man merso bu iş tmmdır
  • Hocam hepinize katiliyorum.Gecen hafta Ozdemir tasimaciligin yeni almis oldugu 2008 480 TGA yi surme serefine erdim.Bucak ta bir maden sirketinden ortadogu liman isletmeleri Antalya limanina sofor yillardir tanidigim biri zaten.ama ariyorum kamyonda vites,retarder topuzu,debriyaj pedali vs, donanim yok.yadirgadim once arkadas sen gaza bas yada frene bas o yeterli dedi aynen de oyle oldu full otomatik bi kamyon hayatimda oyle ilk keze gordum sanki taksi cekici degil.muthis kavrama ve aktarma ile elektronigin muthis kaynasimi.her sey anlasilabilir sade bi sekilde on konsolda. 12 ileri bi sanzumana sahip motor ile Cubuk beli dagbeli tirmanisini 7 ileri ile 28 ton uzun sal dorse ile takviyesiz aliyosun.Ayagin gazdami ve ilerliyosun kendisi devrini aliyor ve aktarip seviye yukselterek vites devinimini sagliyor.Ama İngilizcenize hakim olmalisiniz cunku Man muhendisleri mukemmel bir hafiza navigasyon kullanim konsolu koymuslar Turkcesini goremedim.tum bilgiler bir karakutu misali bir alt bellekte toplanmakta.Rampa cekisi her zamanki Man kalitesinde otomatik olarak tum korukleri ayarliyor siz zahmet etmiyosunuz on aks korukleri rampada dusurup arkalari on aks ile orantilayarak muthis cekis ve yol tutusu sagliyor.bu cok onemli ozellikle yagisli havalarda.bu ozellik volvo larda varmi bilmiyorum ama Daf larda son 2 senedir mevcut Scania larda ise hala goremedim.Mercedes ide bilmiyorum.Demem o ki muthis bi arac surusu yasamis oldum.Haftaya arkadasi yeni bi Scania ya vereceklermis G420 si gelmis yeni hic istemiyorum arkadas diyo otomatik arabadan gaz fren vites filan.sozunu aldim haftaya Alanya ya bi seferim olacak onuda aktarmaya calisirim.

• vaybe n araç üretmiş man hakketen ilginç..
  • sayın veskey o dedıgın ozellık bızım 2002 model actros da var. her dıngılde her tekerı ayrı ayrı tartan elektronık kantar bıle var.
  • bende ıkı hafta once kapıkuleden ıstanbula kadar otomatık vıtes 18.430 tga surdum gercekten guzel ama mercedes kadar zevk vermedı hele mercedesın vıtes atarken tık dıye cıkan ses hastayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

bende ıkı hafta once kapıkuleden ıstanbula kadar otomatık vıtes 18.430 tga surdum gercekten guzel ama mercedes kadar zevk vermedı hele mercedesın vıtes atarken tık dıye cıkan ses hastayım.

ACtrosssssss :D bu iç mekanı gördükten sonra

• bence mercedes in telligent sistemi ağır arac dünyasında bir devrim gibi ...
    artı güvenlik olarakta çok bariz şekilde mercedez...
    ama axor a gelince axor mercedez in en kötü aracı diyebilirim....
    tamamen naçar işi...
    kışın yola çıkan 3 tır 2 si axor 2006 diğeri actoros 1848 2000model bu araçlardan 2 tanesi ne rampa çıkabiliyor nede rampa aşağı ine biliyor actoros ise banamısın demiyor aslında man mı? mercedes mi?
    demek yerine axor mu yoksa actrosmu demek gerekir sonrada tga mı? actrosmu ? demek gerekecektir

• ORTADA BULUŞTURUN ARTIK
  • MAN MI?

• quote:

Orjinalden alıntı: vabis680

ORTADA BULUŞTURUN ARTIK

hakketen artık son noktayı koyun ve bitsin bu iş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat067

bence mercedes in telligent sistemi ağır arac dünyasında bir devrim gibi ...
    tamamen naçar işi...
    kışın yola çıkan 3 tır 2 si axor 2006 diğeri actoros 1848 2000model bu araçlardan 2 tanesi ne rampa çıkabiliyor nede rampa aşağı ine biliyor actoros ise banamısın demiyor aslında man mı? mercedes mi?
    demek yerine axor mu yoksa actrosmu demek gerekir sonrada tga mı? actrosmu ? demek gerekecektir

kesinlikle katiliyorum axor mercedesin adini kotuluyor burada mercedesi kotuleyen bi cok arkadas mercedesi actrosu axordan ayiramayacak kadar tanimiyorlar benim binmediğim tır kalmadı ama actros kadar konfor, yol tutusu ve çekiş gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straie -- 17 Temmuz 2008; 0:11:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: straie

quote:

Orjinalden alıntı: murat067

bence mercedes in telligent sistemi ağır arac dünyasında bir devrim gibi ...
    tamamen naçar işi...

kesinlikle katiliyorum axor mercedesin adini kotuluyor burada mercedesi kotuleyen bi cok arkadas mercedesi actrosu axordan ayiramayacak kadar tanimiyorlar benim binmediğim tır kalmadı ama actros kadar konfor, yol tutusu ve çekiş gormedim

Konfor ve yol tutuşunda Actros gibisini belki görmemiş olabilirsin ama,çekişte o kadar emin olma ..

• eray abi doğru söylüyo
  • bana kalırsa kendimce bir arabanın çekişinin iyi olması yada olmaması okadar önemli değil...
    zaten en düşük motor 380 hp olan günümüzde yok iyi çekiyo yok çekmiyo muhabbetleri çok anlamsız....
    öncelikle yakıt.....
    daha sonra sağlamlık ve düşük servis maliyeti ucuz parça.....
    daha sonrada güvenlik vede konfor gelmekte.....

size bir örnek ford cargo kupayı yenileyip piyasaya sürdüğünde gazete haberinde kabin çarpışma basıncının 1.5 tonolduğu yazıyor vede övülüyordu.....
    ama scania nın tanıtım broşürüne hiç bakmayanlar bilemez tabi bakıp işi farkedenler için olay çok komikti scania nın kabin çarpışma basıncı 15 ton idi...
    yani 15 tonluk bir basınçla çarpışınca kabin formasyonu bozuluyordu....
    işte bunları böle mukayese etmek gerek herşey çekiş demek değildir....

• SEÇ SEÇ SEÇ SEÇ SEÇ SEÇ SEÇ SEÇ

• Ahanda ekmek kapisi araba.Al omur boyu kullan.

• endamın yeter. MERCEDES- BENZ

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

bende ıkı hafta once kapıkuleden ıstanbula kadar otomatık vıtes 18.430 tga surdum gercekten guzel ama mercedes kadar zevk vermedı hele mercedesın vıtes atarken tık dıye cıkan ses hastayım.

ACtrosssssss :D bu iç mekanı gördükten sonra

Bu iç mekanı görmemiş gibi yap:D çünkü blackedition, hayatında bi daha göremeyebilrsin bunu

• Bence Man..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.