Alman bit pazarından , daha doğrusu dükkanından iki adet gereç aldım. Kızım telefondan ve tabletten uzak durdurmak için oyunlara yönlendirirdim. sonra aklım bu yapım oyunları vs gelmişti. niyetim vardı yani. neyse dükkana girince zaten hemen iki tanesini seçtim. bir tanesi elektrik üzerine basit devreler var. yanında kitapçıkla geliyor. kitapçıkta hem devreler hakkında yazıyor hem de elektrik ve fizik hakkında bilgiler veriyor. Fiyatı normalde 29.99 euro ve 10 yıl öncesinin fiyatı bu. diğeri ise bu oyun çubukları. 120 parça totalde var. neodyum mıknatısmı var anlamadım ama bu kadar yıla rağmen hala sağlam çekiyor. iki ürüne totalde 1er eurodan 2 euro verdim ve üzerlerinde tek bir leke bile yok. eksik parça vs yok. sanırım alınmış hediyeler fakat kullanılmamış ve yardım vs olsun diye hediye edilmiş. alman veletleri böyle böyle zekalarını geliştiriyorlarmış. şaşırdım bu oyuncakları görünce. ne yalan diyim: Benim bile ilgimi çekti :) kızımı masasını dağnık tutmama karşılığında dahasını da alacağıma söz verdim. haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 30 Ekim 2024; 16:15:25 > |
Bildirim